Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיברתי עם הביטוח, יש לי גרירה אחת חינם. זה אומר שאם אני בוחר מוסך לגרור אליו, אני יודע שמראש שהוא יתקן לי את האוטו. מוסך רון יכול להבטיח לי שאם הוא אומר שנגיד הכבל קלאץ זו הבעיה, ומחליף ובסוף צריך להחליף עוד חלק - החלק הראשון עליו?

במוסך רון מכירים את הרכבים האלו ,לא יתחילו סתם לדחוף לך חלפים שלא צריך .

פורסם
דיברתי עם הביטוח, יש לי גרירה אחת חינם. זה אומר שאם אני בוחר מוסך לגרור אליו, אני יודע שמראש שהוא יתקן לי את האוטו. מוסך רון יכול להבטיח לי שאם הוא אומר שנגיד הכבל קלאץ זו הבעיה, ומחליף ובסוף צריך להחליף עוד חלק - החלק הראשון עליו?

איבחון דרך מסך המחשב הוא לא שווה ערך לאיבחון מעשי של הרכב לכן ייתכן שרון ימצא תקלה נוספת או אחרת במהלך הבדיקה.

אתה יכול להיות בטוח ב-100 אחוז שחבר הפורום רון יקלע למטרה באיבחון שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

במוסך אמין אחר שכבר טיפלתי בו קודם אמרו לי שקלאץ זה 1200 שקל בערך ועבודה זה עוד 1000 שקל בערך, כולל שמן גיר וכאלה.. נראלכם הגיוני?

פורסם

יש לך רכב שיושב לך בחנייה כמעט שבוע נתנו לך הערכת מחיר לטיפול כזה מדוע אתה עדיין פה ולא במוסך כלשהו מתקן את התקלה.

אתה רוצה מחיר זול תגרור את הרכב למוסך אחריי הקו הירוק או באיזה כפר ערבי ושמה יעשו לך טיפול זול עם קבל כלאץ מכורי של פולצווגן פולו + כלאץ מכורי חדש מהכופסא

• תוכן חדש...