Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכב שפגע ברכב שעצר בתחנת אוטובוס מאחור. הגיעה משטרה (הצד הנפגע הזמין). הבנתי שהצד הנפגע הפעיל את הביטוח שלו. אני מבין שאת נזקי הממון הביטוח יכסה ויתבע את הפוגע. השאלה מה קורה אם הנפגע מתלונן על כאבים וכדומה לאחר יומיים? אציין שהנפגע הרגיש טוב ולא התפנה. האם ביטוח חובה של הנפגע יממן את נזקי הממון ויתבע את הפוגע?

מה קורה מבחינת המשטרה המדינה לגבי זה שהפוגע לא היה מבוטח?

פורסם

הביטוח חובה של הנפגע יפצה את הנפגע על נזקי גוף וטיפולים רפואיים.

הביטוח מקיף של הנפגע יפצה את הנפגע על נזקי הרכב שנפגע.

שניהם אח"כ יתבעו את הפוגע, ויש סיכוי סביר שמייד אחרי המשפט הפוגע יצטרך להתחיל לשלם, יהיה לו עיקול על חשבון הבנק, על משכורות וקצבאות, והוצאה לפועל עד שהוא יסיים לשלם את הסכום, שבפגיעת גוף יכול להיות אפילו מאות אלפי שקלים.

לסיכום מסכן הנפגע, אבל הפוגע הולך לאכול צינור והוא יחזור לעמוד ישר אולי בעוד כמה שנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנזקי גוף אתה תובע את הביטוח חובה שלך ולא את הביטוח של הפוגע, ולכן אין כל משמעות לכך שאין לפוגע ביטוח.

המשמעות שאין לנהג הפוגע ביטוח חובה זה בינו לבין המשטרה, לא קשור אליך כלל. אם הנפגע תבע את הביטוח המקיף של עצמו, הוא יכול להגיש נגד הפוגע תביעה על גובה ההשתתפות העצמית ואובדן הנחת ההיעדר תביעות.

^^ טוב, הקדימו אותי. אפשר למחוק את התגובה.

• תוכן חדש...