Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה נשמע הזוי בהתחלה, עד שדיברתי עם אדם שהתקין מערכת כזאת בשני רכבים שלו (לא משווק!), ומדווח על תוצאות של שיפור של 30% בצריכת הדלק.

רצוי שהמגיב הבא יגיב מניסיון!

פורסם

זה אמיתי לגמרי ואתה יכול לראות עשרות סרטונים ביו טיוב רק תריץ חיפוש גם ביוטיוב וגם באיביי על HHO GENERATOR ואתה כבר תתחיל למצוא.

אתה תראה סרטונים שמראים לך טנדר גרוטאה שמוציא אפס זיהום מצינור המפלט מצד אחד של הקשת ומצד שני אתה תראה מה קורה כשאחד כזה מתפוצץ.

אני זוכר שבזמנו הורדתי PDF שמסביר איך להתקין מערכת כזו ברכב אבל אז הגעתי למקום שבו היתה בעיה אצלי שקשה מאוד לעקוף אותה -

הרכב היה קורולה 96 ובטויוטות הם לא משתמשים בחיישן חמצן אחד אלא בשני בנקים של שני חיישנים - לך "תעבוד" על ארבע חיישני חמצן במכה אחת בכדי לגרום לרכב להכניס תערובת נכונה של מימן\חמצן או דלק\חמצן

והבעיה הכי גדולה היא בסופו של דבר - משהו קרה, אף חברת ביטוח בעולם לא תסכים לבטח אותך.

הרעיון הוא פשוט -

תא דלק שמורכב מעצם מלוחות על גבי לוחות שעושים תהליך אלקטרוליזה ברגע שזורמים דרכם מים ואתה מעביר בהם מטען חשמלי - זה מפרק את המים ומוציא מהם את המימן.

משם המימן זורם לתוך מיכל שנקרא BUBLER - המטרה של המתקן הזה הוא למנוע מחזרה של מימן בוער לתוך תא הדלק כי אז - גמרת את החיים שלך...

זה מאוד פשוט - מימן נכנס לBUBLER מחלק אחד שלו ואז דרך מערכת שסתומים מבעבע דרך מים רק לכוון אחד שהוא כלפי המנוע - המים והשסתומים מונעים מהמימן לחזור חזרה וגם מונעים מעבר של אש חזרה לתא הדלק.

בקיטים של משאיות אתה תראה שני BUBLERים אחר אחרי השני (מתקן בועות בוא נקרא לזה) בשביל אקסטרא בטיחות.

אחרי זה מימן נקי נכנס למנוע ויש בערה.

כמו שציינתי - אתה צריך מתקן שיוכל לשנות בחיישן הMAF של הרכב את יחסי הלמבדה כך שהרכב לא יתחיל להכניס יותר דלק\מימן לתוך תא המנוע בגלל שינוי יחסי התערובת.

אתה תגלה היום שבהרבה רכבים זה "קצת" בעייתי נושא החיישנים ושם הרוב נופלים - רכבים ישנים לעומת זאת - פחות בעייתי.

זה על אצבע אחת איך שהנושא הזה עובד.

זה לא משהו חדש זו טכנולוגיה שהומצאה ע"י נאסא עשרות שנים אחורה אבל מן הסתם - איליי הנפט וחברות שתלויות ישירות בזהב השחור (כן כן, יצרני הרכב עצמם והממשלות שלנו) עשו הכל! בכדי לטרפד את הטכנולוגיה בקשקוש שזה נפיץ ולא בטוח.

אבל יש אנשים שנוהגים ככה כבר שנים ארוכות ואתם תראו לא מעט כאלו ביוטיוב.

מה גם אתם יכולים לקנות קיטים לימודיים של תאי דלק - מכוניות צעצוע וכו' וכו'

הדבר הכי טוב זה להתחיל עם משהו פשוט כמו לקחת מכסחת דשא למשל ולעשות עליה פרוייקט ראשוני - עגלות קארטינג למשל משתמשות במנועים כאלו :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי פעם, באיזור שנת 2001 נראלי, בגרמניה במוזיאון BMW, והייתה להם בתצוגה BMW 740 עם הנעת מימן. (אם אני לא טועה זה היה אבטיפוס).

לנוספורס, זה מסוכן אם אני יתקין אחת כזאת על המכסחת דשא?

השם מימן קצת מפחיד אותי, במיוחד ליד מנוע בערה.

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים ראיתי פרק של טופגיר והם הראו שם רכב אבטיפוס של הונדה שמונע ע"י מימן, אני זוכר שכבר אמרתי שזאת צריכה להיות המצאת המאה וזה גאוני! מכל כך הרבה סיבות.

אבל כמו שאמרו פה מעלי יש אנשים עם המון כסף והשפעה שבשבילם מן הסתם זה לא משתלם ואני בטוח שהם עשו מאמצים מטורפים בשביל שזה לא יצא לפועל, וכמובן מאז לא ראיתי שןמדבר בנושא

פורסם

תנסו בכיף- אבל תיזהרו לא לאגור יותר מידי מימן כי זה יכול להיתפוצץ לכם בפרצוף!

לשם המחשה- מימן שיצרתי באלקטרוליזה בנפח של ביצה קטנה הצליח להעיף לי שיפוד מתכת לתיקרה!, עכשיו תחשבו מה יקרה לכמות המימן שרואים ברוב הסירטונים- חלק מהמפגרים שמו מיכל בגודל מיכל דלק שהמימן היצטבר שם, פיצוץ שלו היה ניגמר באסון לרכב ולסובבים אותו.

הכל טוב ויפה כל עוד עושים בשכל ולא מיסתכנים ולא מסכנים אף אחד.

בנוגע לניסוי דומה שעשו במכסחי המיתוסים-בושה לאינטיליגנציה של הצופים, אצלם פעם בדקה בקושי השתחררה בועה לעומת מה שקורה במציאות.

אותי דווקא מעניין לא הקטע של החיסכון בדלק והשטות ש "ליסוע על המים" וכו'- אלא מה ההשפעה על התערובת ועל יעילות השריפה, אפשרות לTUNING והשפעה על פליטת מזהמים למישהו יש מידע?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אל תבלבלו בין הנעת מימן לשטות הזו.

מי שמאמין בקונספירציות, מי שחושב שיקבל 30% חסכון וריח ורדים מהאגזוז, מי שפגש מישהו שהרכיב כזו מערכת וכבר שנה לא ביקר בתחנת דלק, מי שחושב שחוק שימור האנרגיה בוטל, שיהיה לכם ל ב ר י א ו ת.

מנהלים: מציע לאחד את כל שרשורי ה HHO.

:turn-l:
פורסם

ROFL! :roflmao:

אני מבין שהאמריקאים מספיק מטומטמים לחשוב שיקבלו מעל 50% שיפור, אבל כאלה מטומטמים שישלמו כ3000$ בישביל חתיכת פלסטיק ולוחות מתכת? LOL! במחיר הזה אפשר אצלם ליקנות איזו קורבט ...חחחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נעזוב רגע את הבעיות שקשורות לבטיחות, נדלג על הצורך להתאים את מערכת ההצתה ואת המחשב לסוג חדש של דלק. נניח שמישהו הצליח להתגבר על כל האתגרים ובנה מערכת כזאת.

עדיין, כמות האנרגיה שדרושה לפירוק מולקולות המיים לחמצן ומימן עולה על כמות האנרגיה שתתקבל משריפת המימן. כל הרווח שיתקבל ממערכת כזאת יבוזבז ליצירת החשמל שדרוש לתהליך.

אין יש מאין.

פורסם

גם לי זה נשמע הזוי בהתחלה, עד שדיברתי עם אדם שהתקין מערכת כזאת בשני רכבים שלו (לא משווק!), ומדווח על תוצאות של שיפור של 30% בצריכת הדלק.

ואם תדבר עם אדם שתרם ח"י שקלים בטלפון לישיבת מקובלים שתתפלל עליו בכותל של מערת המכפלה בצפת, וראה (במו עיניו!) ישועות? תאמין או לא תאמין?

רצוי שהמגיב הבא יגיב מניסיון!

מישהו סיפר לי שהחתול שלו יודע לעוף. אבל אין לי נסיון אישי בזה, אז לכן אני לא יכול להגיד לו שזה שטויות.

דני

פורסם

תן טיפה קרדיט ואל תזלזל!

אני התרשמתי מאותו אדם שהוא מבין מהחיים שלו, ויודע על מה הוא מדבר. הוא מחזיק במספר רכבים ומזה זמן משתמש בהתקן המדובר, ומדווח על שיפור ניכר (לא אחוזים בודדים) בצריכה של הדלק.

מדובר באדם פרטי, שמתפרנס מתחום אחר לגמרי, הוא סוג של מכר (לא חבר קרוב) והוא לא משווק שום דבר שקשור בתחום - אני מרשה לעצמי לקבל את הדברים שלו כעובדות. כתבתי כבר שגם לי בהתחלה כל הנושא הזה נראה הזוי (במיוחד עם טענות הקונספרציה).

אבל כדי להשתכנע שזה אכן בלוף, לא מספיק להגחיך את הנושא, כפי שניסית. אלא פשוט לנסות לאורך זמן.

אתה קצת מזכיר את הקיבוצניק שבא לבקר בספארי, ראה ג'ירפה ופתר את העניין: שטויות, אין חיה כזאת!

בגלל זה כתבתי שמי שמתכוון לכתוב תגובות כמו שלך, רצוי שלא יגיב!

גם גז הוא בבירור זול יותר, אך כרוך בהתקנה בעייתית, מה שפשוט לא מתאים למרבית הנהגים!

אני לא יודע מה הסיבה שהיצרנים לא מאמצים את הטכניקה הזאת, לא שולל בעיות רגולציה.

ולענייננו:

קטונתי מלהבין בשלב זה את המכניזם לאשורו. על פניו נראה שאכן בפירוק המים צריך להשקיע יותר אנרגיה משתתקבל מהוספת המימן, אבל ברור לכל שמנוע הרכב רחוק מ-100% נצילות, ואולי במערכת הזאת יש אלמנט רגנרטיבי (בעת ירידה מיוצר חשמל חינם שבולם את הרכב, ובסיבובי סרק. מערכת חכמה ברמת היצרן תדע לנצל זאת טוב יותר).

• תוכן חדש...