Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הסובארו שלי מתחילה לעשות הצגות, אשתי נוהגת בה לרוב, אבל זאת לא סיבה לפשל.

עזרת הצוות נדרשת לבעיות הבאות:

1)המזגן- מחליט לעבור לאחר כמה דקות של נסיעה, עד למצב עבודה יוצא אויר ללא קירור. לאחר נסיעה וכיבוי הרכב וחזרה אליו לתחילת נסיעה חדשה המזגן עובד רגיל, ז"א אני מדליק את האוטו ויוצא נעים וקריר.

מה יכול להיות? החלפתי פילטר מזגן בשבוע שעבר בהנחה שיש קשר.

2)החיישני מרחק מצפצפים צפצוף רציף בשילוב ל REVERSE ללא קשר לקיום עצמים מאחורי ההגה (תקלה מאתמול)

למי ללכת?

3) הגומיות בדלתות נקרעו, יש המלצה לאיש מקצוע באזור הקריות שמטפל בזה?

תודה ושבוע טוב,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם
שלום,

הסובארו שלי מתחילה לעשות הצגות, אשתי נוהגת בה לרוב, אבל זאת לא סיבה לפשל.

עזרת הצוות נדרשת לבעיות הבאות:

1)המזגן- מחליט לעבור לאחר כמה דקות של נסיעה, עד למצב עבודה יוצא אויר ללא קירור. לאחר נסיעה וכיבוי הרכב וחזרה אליו לתחילת נסיעה חדשה המזגן עובד רגיל, ז"א אני מדליק את האוטו ויוצא נעים וקריר.

מה יכול להיות? החלפתי פילטר מזגן בשבוע שעבר בהנחה שיש קשר.

2)החיישני מרחק מצפצפים צפצוף רציף בשילוב ל REVERSE ללא קשר לקיום עצמים מאחורי ההגה (תקלה מאתמול)

למי ללכת?

3) הגומיות בדלתות נקרעו, יש המלצה לאיש מקצוע באזור הקריות שמטפל בזה?

תודה ושבוע טוב,

עתיר

המזגן מתחיל לקרר רק אחרי כמה דקות מרגע ההפעלה ?

פורסם
המזגן מתחיל לקרר רק אחרי כמה דקות מרגע ההפעלה ?

הסובארו שנת 2008

המזגן יכול להתחיל באותו הרגע או לאחר כמה דקות מרגע ההפעלה. אני מפעיל את המזגן ביחד עם האוטו.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

טוב שהחלפת פילטר מזגן בכל אופן, כי יש שלא מחליפים את זה, כאשר זה פילטר אוויר שנסתם עם הזמן! (בהנחה שאתה מדבר על הפילטר אוויר של תא הנוסעים)

המזגן לא מקרר מייד בכל אופן, אלא לוקח זמן מסויים עד שהגז הקר מגיע ומתחיל לפעול. אמנם די נשמע ממך שלוקח אצלך יותר זמן מהצפוי לזה?

טוב שאתה תחליף אוטו עם אישתך מידי פעם, כדי לעלות על תקלות שהיא לא תשים לב אליהם, זה מאוד חשוב. זה לא מתפקידה להאזין לרעשים חשודים במנוע למשל, זה התפקיד שלך. היא אמורה להיות טובה יותר בתחומים אחרים. וזו חלוקת תפקידים הוגנת, ככה בנוי העולם שלנו.

• תוכן חדש...