Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , בדקתי כבר הרבה זמן לגבי האפשרות להוסיף יציאת Aux במערכת המקורית של הרכב הבנתי שאפשר לקנות כבלים ומתאמים שונים שמתחברים לאחורה של הרדיו דיסק ומוציאים כבל דרך תא כפפות או מקום אחר ..

דרך איביי הגעתי לכמה תוצאות אשמח אם תוכלו להגיד לי מה הכי עדיף אם מישהו ניסה לעשות את זה ובנוסף בכל הסרטונים שראיתי מוציאים את הכבל מתא הכפפות אבל התא כפפות ברכב שלי לא נשלף כמו בסרטונים שראיתי הוא פשוט חלק מהפלסטיקה ברכב מקווה שתבינו אותי , איך אני אמור להכניס את הכבל לתא כפפות ? לעשות חור בפלסטיק ?

הפורום לא נותן לי להדביק קישורים כי אני משתמש חדש אז אני ירשום פה את השמות מקווה שתמצאו אותם באיביי או שתבינו למה אני מתכוון (:

Peugeot iPod adapter interface 206 306 307 406 407 806 iConnect-FM-PEUGEOT AUX

PEUGEOT 207 307 407 AUX ADAPTOR MP3 IPOD CTVPGX011

PEUGEOT AUX IN Klinke Adapter 107 207 307 407 607 807 Radio RD4

פורסם

יש כבל מיוחד, כדי לחבר חיבור aux תצטרך לפתוח פונקציה דרך מחשב.

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

כל המתאמים שרשמת מתאימים. כמו שנאמר צריך לפתוח AUX דרך חיבור למחשב. (במוסך מורשה)

להוציא את כבל ניתן דרך תא כפפות או מכל מקום אחר זה לא משנה. עשיתי את זה ברכב כמו שלך. אם יש לך שאלות אתה יכול לפנות בפרטי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כל המתאמים שרשמת מתאימים. כמו שנאמר צריך לפתוח AUX דרך חיבור למחשב. (במוסך מורשה)

להוציא את כבל ניתן דרך תא כפפות או מכל מקום אחר זה לא משנה. עשיתי את זה ברכב כמו שלך. אם יש לך שאלות אתה יכול לשאול פה או בפרטי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה על התשובה קודם כל:-)

איך בידיוק אני מוציא כבל דרך התא כפפות צריך לחורר אותו עם מקדחה או משהו כזה ? ויש לך אולי רעיון למקום נוח יותר אתה יודע שאני לא יצטרך להיות עם התא כפפות פתוח כל הזמן כדי לשמוע מוזיקה מהאייפון ?

• תוכן חדש...