Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B שנת 2003 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני זקוק לייעוץ בנוגע לקליאו B אוטומטית שנת 2003. האם הוא רכב אמין בצורה סבירה והאם עדיף פיג'ו 206. ידנית לא באה בחשבון...

תודה לעוזרים!

פורסם

הגיר זאת נקודת החולשה שלו,תקנו אותי אם אני טועה,אבל לדעתי הקליאו וה206 די זהות מבחינת אמינות,ובשתיהם בשנים הראשונות הגיר האוטומטי הוא נקודת הטורפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תיכנס להרפתקאות עם מכוניות צרפתיות .

אירופאי מתאים למי שיש כיס עמוק לכל צרה שלא תפתיע .

בישראל תתמקד אך ורק ביפני או קוראני שהן היחידות שסובלות את האקלים ושורדות יפני עדיף קוראני אחריו .

תחפש בתקציב הזה דייהטסו סוזוקי או יונדאי גטס

פורסם

מה התופעה של רכבים שלא סובלים את האקלים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקליאו משתמשת ב AL4 הידוע לשימצה?היא ברמה של ה 206 בשנתון הזה? אם כן למה היא נסחרת במחיר נמוך בהרבה?

פורסם

כן גם לה AL4,אני מאמין שזה עניין של שם.

פורסם

לא ראית שבקיץ כל המכוניות הצרפתיות נשרפות ונעשות אדומות, הן עלולות לחטוף סרטן עור.

בכל מקרה חייבים יפנית אפילו שיש להן פח דק אז הן לא בטיחותיות (גלגול עיניים).

אבל רגע נפסיק לדבר רק בסטיגמות ונחזור למציאות, לקליאו יש לא מעט להציע, היא בטוחה, מאובזרת לא רע, בטוחה, דיי נוחה וזריזה.

נכון, בגריסה האוטומטית נרשם לה מינוס, הגיר לא מאוד מוצלח ולעיתים דורש תשומת לב בגיל לא מופלג (שומע המון על גירים שמסיימים את חייהם באיזור 150 א׳ ק״מ , ויש כמובן גם מקרים קיצוניים לשני הכיוונים).

ה206 סובלת מאותו גיר בדיוק, וכשהוא מלווה למנוע חלש הרבה יותר זה לעיתים מתסכל, והמנוע הוא יתרונה הגדול של הקליאו על ה206, מה גם שקליאו פחות מבוקשת וזולה יותר לקניה.

האלטרנטיבה היפנית היא מעט בעייתית, כי היא תהיה ישנה יותר וכתוצאה מכך פחות נוחה, פחות מאובזרת ובד״כ גם פחות בטוחה.

בנוסף, במכונית בת 12-13, אפילו עם היא פגשה אישית את הקיסר היפני לפני נשלחה ארצה סביר שתדרוש תשומת לב במוסך גם בתחזוקה שוטפת וגם בתקלות, כנראה שפחות, אבל רק כנראה.

פורסם

בכמה זמן הוא עשה 100K?

פורסם

אני חושב שאתה מגזים עם השנאה שלך כלפי אירופאיות, לא כל דגם אירופאי הוא כשלון ולא כל יפני וקוריאני אמין(דייהו) ההבדל היחיד בניהם שרוב היצרים האירופאים נוטים לשים טכנולוגיות חדישות יותר ברכב מאשר הצד היפני/קוריאני והמוסכים בארץ בזמן לא ידעו איך לטפל בתקלות האלו כיום אין כמעט שוני באמינות של שניהם

פורסם

חברים תודה על התגובות!

אם אני מוצא קליאו שמורה בשנתונים הללו, יש משהו מיוחד שעליי לשים אליו לב? לא יודע אם שווה לקחת רכב במחיר כזה לבדיקה..

פורסם
חברים תודה על התגובות!

אם אני מוצא קליאו שמורה בשנתונים הללו, יש משהו מיוחד שעליי לשים אליו לב? לא יודע אם שווה לקחת רכב במחיר כזה לבדיקה..

תבדוק את הגיר את החיבורים עליו עדיף להכניס את הרכב למוסך לבדיקה מאשר למכון אבל אם תוכל תלך לשניהם ככה גם המוסך יוכל להגיד מה אמיתי ברשום ומה לא, כי חברי הפורום לא יכולים לך להגיד תמיד אם הסעיף בבדיקה היא כסת"ח או לא בלי לראות מצב הרכב.

פורסם

האם מנוע 1400 של הקליאו חזק מספיק או הוא בעייתי כמו ה 206? כמעט בלתי אפשרי למצוא 1600...

פורסם

בקושי נמכרו קליאו 1600 אחרי שנת 2001.

כמעט כולן היו 1.4.

למנוע 1.4 אחרי 2001 היו 98 כ"ס, הוא מספיק חזק ומזיז את האוטו בלי בעיה.

1.6 אחרי 2001 הוא בעל 110 כ"ס ויש לו ביצעוים מצויינים.

האוטו מאובזר ברמה גבוה, נוח וחסכוני, ובאמת שאי אפשר להשוות אותו ליונדאי גטס או לתחרות יפנית באותו תקציב, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שהוא ממש לא זול לאחזקה, חייב לטפל במוסך מתמחה שמכיר את הדגם הייטב, ולא סובל הזנחה.

• תוכן חדש...