Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU במקום פיוניר 2150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הפיוניר 2150 שלי מיושן ואני כבר מעוניין להחליף אותו לאחד חדש ומתקדם, התקציב הוא 600-750 ש"ח, מעדיף חדש ולא יד שניה

הציוד שהHU יתחבר אליו הוא:

מגברים: לסאב זבל סיני כלשהו (קרדינל) ולרמקולים JBL 100.4 (ללא גישורים)

רמקולים: קדימה קומפוננט מורל טמפו 6, אחורה מורל טמפו 6 (6X9)

סאב: pioneer 309d4 בודד.

וקבל 1.6 פאראד.

חשוב שיהיה לו 2-3 יציאות למגברים!

ניתן גם הזמנות מחו"ל (ד"א סוניק אלקטרוניקס מישהו שמע/הזמין?) אייבי וחבריו.

חשבתי על אלפיין או קלריון מהדגמים הפשוטים או על DEH-4550BT של פיוניר

תודה רבה!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

ממליץ בחום על pioneer deh-5450sd

זה בחריגה של 50 ש״ח מהתקציב שלך (800) והוא פשוט מעולה, יש לי אותו ואני ממש מבסוט עליו, פאנל יפה מאוד, ( אני לא ילד קטן ואני לא מתלהב מאורות אבל בכל זאת זה כיף שאתה יכול לשחק עם התאורה שלו איך שתרצה יש מבחר ענק של צבעים)

3 יציאות למגברים

פאנל באמת איכותי ממליץ ! :)

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

ראיתי אותו הוא נראה מעולה עם הפונקציות שלו אבל לצערי חסר לו USB (כנ"ל AUX אבל ראיתי שיש) שמאוד משמעותי בשבילי.. תודה בכל מקרה!

יש עוד הצעות?

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

יש לו usb, פשוט הוא לא כמו שאתה כנראה רגיל לראות על הפאנל, הוא מאחורה , אתה קונה כבל יואסבי זכר נקבה ב10 שקל והמתקין יוציא לך אותו מאיפה שתרצה, אצלי נגיד הוא יוצא מהתא כפפות, שזה הכי נוח לרוב .

יש לו גם כניסה לכרטיס sd

פורסם
בלי קשר לHU, סתם עצה, תפטר מהקבל.

למה? אפשר הסבר?

לגבי הUSB, יותר נוח לי שהוא על הפאנל במקום מאחורה עם כבל

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

במילותיו של negative (אני מקווה שאין לך בעיה שאני מצטט אותך)

הנה הסבר שרשמתי לפני זמן מה לבחור שלא הבין על הקבל:

מהו תפקידו של הקבל:

תפקידו של הקבל הוא להיטען ובמידת הצורך כאשר יש נפילת מתח, לפרוק את עצמו ולאפשר למערכת להשאר "יציבה" כביכול.

למה כולם נגד הקבל?:

כפי שציינתי קודם, תפקידו של הקבל הוא להיטען, במידה ואתה חווה נפילות מתח, הקבל נטען ומעמיס עוד יותר על המערכת.

כאשר אתה חווה נפילות מתח, יש בעיה בבסיס של מערכת החשמל (כבל, מצבר, אלטרנטור), הקבל לא פותר את הבעיות, הוא רק "מעלים" אותם מתחת לפני השטח, הבעיות במערכת החשמל עדיין קיימות ולטווח הארוך הוא פוגע במערכת החשמל שלך

פורסם

פותח האשכול, אני ממש לא רוצה לזלזל, אבל עם אתה מוותר על פאנל כל כך איכותי וטוב רק כי היואסבי לא מקדימה, אני חושב שזאת החלטה ממש לא חכמה, רוב הפאנלים הטובים והאיכותיים היום היואסבי הוא מאחורה, ממליץ

לך לשקול את זה, הריי לא משחקים עם יואסבי כל דקה, אתה מכניס ואתה לא נוגע בו לזמן מסויים, וחוץ מזה אתה יכול גם להוציא את הכבל שיהיה איפה שתרצה .

לא חושב שבמחיר הזה תוכל להביא משהו יותר טוב מה5450

פורסם
במילותיו של negative (אני מקווה שאין לך בעיה שאני מצטט אותך)

להפך, אני מודה לך על כך שאתה משתף את המידע :-D .

ואני מודה לכם על ההסבר! באמת לפי מה שתיארת נגטיב ולפי הציטוט של טריפ, היו לי נפילות מתח אבל מאז החלפתי למצבר חזק יותר נוספו מגברים שונים, רמקולים אחרים ומאז לא טרחתי לנסות בלי קבל אבל אני בהחלט ינסה את העניין! תודה רבה :)

פותח האשכול, אני ממש לא רוצה לזלזל, אבל עם אתה מוותר על פאנל כל כך איכותי וטוב רק כי היואסבי לא מקדימה, אני חושב שזאת החלטה ממש לא חכמה, רוב הפאנלים הטובים והאיכותיים היום היואסבי הוא מאחורה, ממליץ

לך לשקול את זה, הריי לא משחקים עם יואסבי כל דקה, אתה מכניס ואתה לא נוגע בו לזמן מסויים, וחוץ מזה אתה יכול גם להוציא את הכבל שיהיה איפה שתרצה .

לא חושב שבמחיר הזה תוכל להביא משהו יותר טוב מה5450

השתכנעתי :) כנראה שזה הדגם שאני ילך עליו למרות הUSB כשבסוף זה יכול להתגלות כיתרון, אשמח לשמוע איזה פונקציות יש לכיוון המערכת, הרגילות של פיוניר הפשוטים או שיש עוד אופציות לכיוון הסאונד?

שאלה- כמה הבדל יש בין ה5450 ל6550? בחנות שביררתי (מפורסמת פה בפורום) המוכר המליץ לי עליו, מה הבדלים בניהם חוץ מבלוטוס? יש למישהו נסיון עם ה6550?

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

אל תצפה לשינויים מהותים בדגמים של פיוניר מתחת ל 1000 ש"ח לרוב מדובר בעוד דולפינים/יציאות USB / דיבורית בלוטות (כמעט ואין) ואולי כפתורים שאפשר לשנות להם את הצבעים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ב800 ש"ח אתה קונה 8350sd, יציאת usb קידמית, מאחורי הפאנל יש כניסת כרטיס sd, יש שליטה מלאה על האייפון\אייפד מהרדיו דיסק, יש כניסת aux קידמית, דגם דולפינים עם תצוגות מתחלפות ומגוונות, שליטה על באס, 3 יציאות למגבר ועוד, אני מתחרט עד היום שמכרתי את האוטו ביחד עם המערכת הזו.

• תוכן חדש...