Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד

yoramw
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YORAMW, אני מציע שתיקח את אשתך לנסיעת מבחן ותראה בעצמך על מה אנחנו מדברים ומשבחים. לא סתם סיד החדשה ניצחה בכל המבחנים בקרב מתחרותיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הויכוח הזה חסר תכלית. אתה מדבר גיבוב של שטויות. מתחילת דרכך בפורום ועד היום אתה מנסה לשבח את הצרפתיות ורק את הצרפתיות- בעוד שאין מה לשבח.

ה"טרנטה האסייתית" שאתה מתאר עקפה את כל המתחרות שלה בכל המבחני דרך שבוצעו- אם זה באתרי אינטרנט ואם זה בעיתונים.

אף אחד לא חש ברגשי נחיתות- זה אתה שנתקעת עם צרפתייה. לידיעתך החברה ה"מצוקמקת" הזאת מצליחה ליצר רכבים אם זה באיכות ואם זה באמינות פי כמה וכמה מהצרפתיות ה"מושלמות" שלך.

רד מהעץ חביבי, מה שהיה פעם זה לא מה שהיום , לא סתם קיה ויונדאי הראשונות במסירות.

והנה שוב אתה חוזר על עצמך ומנסה להוכיח את השטויות שאתה רושם,

אולי כדי שתשתמש באתר שלך כדי לבדוק את עצמך?

סיטרואן- שאגב בקושי קיבלה שם כוכב מסכן,

http://www.consumeraffairs.com/automotive/citroen.html

פורד פוקוס-

http://www.consumeraffairs.com/automotive/ford_focus.html

תעשה לנו טובה, אל תגיב כשאתה לא מבין ואין לך ניסיון. אתה בסופו של דבר מעביר מידע מוטעה ופוגע באנשים תמימים שמתייעצים ומבקשים עזרה.

אתה זה שמטעה!.

כמות המכירות רק מוכיחה שהיבואן של המכוניות האלה פותח את הרגליים רק כדי למכור כמויות לליסינג,כי בפרטי אף אחד לא יגע בזבל הקוריאני הזה,את חברות הליסינג מעניין רק ההנחה שהם מקבלים מהיבואנים ואתה יודע את זה,ובכל זאת,לך אין בעיה להטעות את פותח השרשור,רק כדי להוכיח את זה שאתה חלק מהעדר הלבנטיני המצוי שבוחר רכב לפי כמות המכירות לליסינג ולא לפי איכותו.

פורד זה לא צרפתי וגם אוקטביה או מאזדה3,על כולם המלצתי,כי הם רכבים טובים ואיכותיים.

קיה לא,ומי שרוצה לשחק עם סכומי כסף כאלה,עדיף שישחק בבורסה ולא יקנה גרוטאה שאפילו לא יכולה לבלום..

פורסם
אתה זה שמטעה!.

כמות המכירות רק מוכיחה שהיבואן של המכוניות האלה פותח את הרגליים רק כדי למכור כמויות לליסינג,כי בפרטי אף אחד לא יגע בזבל הקוריאני הזה,את חברות הליסינג מעניין רק ההנחה שהם מקבלים מהיבואנים ואתה יודע את זה,ובכל זאת,לך אין בעיה להטעות את פותח השרשור,רק כדי להוכיח את זה שאתה חלק מהעדר הלבנטיני המצוי שבוחר רכב לפי כמות המכירות לליסינג ולא לפי איכותו.

פורד זה לא צרפתי וגם אוקטביה או מאזדה3,על כולם המלצתי,כי הם רכבים טובים ואיכותיים.

קיה לא,ומי שרוצה לשחק עם סכומי כסף כאלה,עדיף שישחק בבורסה ולא יקנה גרוטאה שאפילו לא יכולה לבלום..

אם הייתי בוחר רכב לפי העדר, הייתי בוחר במזדה 3.

סיד היא בין המכוניות הכי פחות נצפות בחברות הליסינג.

אני ממש לא מטעה אני מציג עובדות על השולחן, אם אני מטעה כנראה שגם בוחני רכב שמבינים קצת יותר ממני וממך מטעים, אם לא , אז איך זה שה"זבל הקוריאני" ניצח את מתחריו במבחנים?

אתה לא יכול להתווכח עם עובדות! קיה כבר מזמן לא מותג נחות והרכבים שלה מדברים בעד עצמם.

ואיך בדיוק אני זה שמטעה אם אתה ממליץ פה לבחור לסכן 130 אלף על רכבים שידועים בהרבה בעיות?

ועל סמך מה אתה קובע איזה רכב איכותי וטוב? תשאר עם הסטיגמות שלך, לא תגיע רחוק .

"רכב לא יכול לבלום" - רק מוכיח את מידת הידע והרצינות שלך.

פורסם

FaStman

אתה מרוצה מקיה סיד שהייתה לך? כן. אתה מרוצה מקיה סיד החדשה? כן.

גם אני מרוצה מקיה סיד שלי (2011).

ויש הרבה אנשים כמוני וכמוך שחושבים ככה.

ממליץ לך להפסיק להתווכח עם מישהו שזורק משפטים כמו "זבל הקוריאני", "גרוטאה" וכו'.

אני לעולם לא אקנה רכב צרפתי, אבל אני גם לעולם לא אגיד שזה "זבל צרפתי" או "גרוטאה".

שימשיך לנסוע על C4 או מאזדה 3 המדהימות והכי טובות בעולם!

פורסם
לדעתי פוקוס או C4 יהיו בחירות נוחות יותר,מהנות יותר,איכותיות יותר,לC4 חמש שנים אחריות.

מסכים לגבי הסיטרואן, הרבה פחות לגבי הפוקוס. אובר רייטד רצינית. יש לחבר טוב. נוסע בה לא מעט. ממש לא משהו, וכלל לא בטוח שהיא עדיפה על הסיד. ה-C4 בהחלט מאוד נוחה ומהנה.

פורסם

Zenit

אתה צודק בכל מילה , עם בן אדם כזה אין מה להתווכח בכלל. רציתי להציג את העובדות על השולחן כדי שקוראי השרשור הנ"ל לא יפגעו מהביקורת המוטעית של הבחור.

בכל מקרה , שבוע טוב לכולנו !

פורסם

אני לא מבין על מה כל הויכוחים. כל אחד יכול לעשות שיעורי בית בעצמו.

חיפוש מהיר בגוגל יתן לכם כמה וכמה ביקורות ומבחני דרך. לא צריך להיות מצטיין בהבנת הנקרא בשביל להבין שהסיד מצטיינת כמעט בכל פרמטר בקטגוריה שלה.

אחד מחברי הפורום המליץ גם שתלך לנסיעת מבחן- הכי טוב. נשמח אפילו אם תחזור ותספר לנו איך התרשמת:-)

פורסם
אני לא מבין על מה כל הויכוחים. כל אחד יכול לעשות שיעורי בית בעצמו.

חיפוש מהיר בגוגל יתן לכם כמה וכמה ביקורות ומבחני דרך. לא צריך להיות מצטיין בהבנת הנקרא בשביל להבין שהסיד מצטיינת כמעט בכל פרמטר בקטגוריה שלה.

אחד מחברי הפורום המליץ גם שתלך לנסיעת מבחן- הכי טוב. נשמח אפילו אם תחזור ותספר לנו איך התרשמת:-)

הזמנתי נסיעה. לסיד צריך להמתין כמעט שבוע לנסיעה (לפחות בשתי הסוכנויות שבדקתי)

פורסם

קראתי את התגובות ולא ידעתי האם לצחוק או לבכות...

אתחיל בכך שמי שלא החזיק על חשבונו ולא על חשבון המעביד רכב צרפתי שלא יזקוף לעצמו את הזכות ליתן כאן או בכל פורום רכב אחר חוו"ד על הרכב, בין אם זה רנו ובין אם זה פיג'ו ו/או סיטרואן.

וכן, לי אישית ולכל אחד מבני משפחתי היה בעבר רכב צרפתי של כל אחת מהחברות הנ"ל, כולנו למודי סבל, כל השכנים שלי שהיו להם רכבים צרפתיים ברחו מהם כאוות נפשם, אז כן, אני מרשה לעצמי להגיב כאן.

העובדה ששלושת היצרניות הצרפתיות נמצאות בקריסה מבחינת המכירות שלהן באירופה היא רק נדבך כאן ביחס לשלל הטענות שניתן להעלות נגדן.

כמי שבחן לא פעם את נתוני מכירות הרכב באירופה בהשוואה לישראל אני יכול לומר בקצרה כך:

ב-2012 שתי היצרניות שעלו הכי הרבה מבחינת אחוזי המכירות שלהן לעומת 2011 היו קיה ויונדאי בהתאמה, כל אחת מעל 10%.

כל היצרניות היפניות, ואני מדגיש כולן, אף הן עלו במכירות.

מבחינת האירופאיות אתם בטח תוהים, למעט סקודה שעלתה במשהו כמו 3%, כל שאר היצרניות האירופאיות, ללא יוצא מן הכלל, ירדו בנתוני המכירות שלהן.

ולגבי הצרפתיות - כל אחת מהן הציגה ירידה בשיעור של כ-20%!!!

אז לבחור כאן שמשבח את הסיטרואן שלו יש לי לומר כך:

כנראה שלא רק בישראל המגמה ההולכת וגוברת כבר מס' שנים לקנות כמה שפחות מכוניות אירופאיות ובייחוד צרפתיות.

אתה מזלזל בקיה אבל קיה מתחילת השנה, ינואר-ספטמבר, מכרה יותר מכוניות מאשר שלושת הצרפתיות מכרו גם יחד. הדבר נכון גם לנתוני המכירות המסכמים של 2012.

חיפוש קצר בגוגל יאשר לך שכל מה שטענתי לעיל הוא נכון!

לגבי הקיה סיד מס' דברים:

1. כמי שנוסע על הסיד, אמנם מודל 2010, מזה כשנה אני בהחלט יכול לומר שמבחינת תמורה לכסף מדובר בקניה מצויינת, על אחת כמה שבזמנו המכונית ניצחה בכל מבחן השוואתי שבוצע לה בארץ גם מול המאזדה והפוקוס.

מבחינת אמינות - חוץ מטיפול תקופתי, בכלל לא ראיתי מוסך שלא לדבר על כך שהנורית היחידה שנדלקה לי במהלך נסיעה היתה זו שמתרה כי נוזל השטיפה למגבים עומד להיגמר... ולא, אין ולא היתה עד היום כל בעיה בהגה ו/או בבלימה ו/או בגיר ו/או כל תקלה חשמלית כזו או אחרת.

2. הדגם החדש זוכה לביקורות מצויינות בחו"ל ומבחנים השוואתיים מבוצעים לו מול מכוניות כמו גולף ואף אאודי A3 וב.מ.וו סידרה 1, אולי ישמע מוזר, אבל זו המציאות.

3. לפני שנה בוצע בספרד או איטליה מבחן השוואתי בין הסיד, גולף (הדור היוצא), לנצ'יה דלתא, פורד פוקוס ולמיטב זכרוני גם פיג'ו 308 ו/או רנו מגאן ו/או אופל אסטרה. למקום השני הגיעה לנצ'יה, למקום הראשון ובפער ניכר הגיעה הסיד. לצערי אני לא מוצא את הקישור לכתבת המבחן הזו.

4. מה שכן קל למצוא הוא המבחן שבוצע לפני מס' חודשים בישראל והרי הוא לפניכם...

http://www.themarker.com/dynamo/test-drive/1.2030592

האמור, לעניות דעתי, מדבר בעד עצמו.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אתחיל בכך שמי שלא החזיק על חשבונו ולא על חשבון המעביד רכב צרפתי שלא יזקוף לעצמו את הזכות ליתן כאן או בכל פורום רכב אחר חוו"ד על הרכב, בין אם זה רנו ובין אם זה פיג'ו ו/או סיטרואן.

וכן, לי אישית ולכל אחד מבני משפחתי היה בעבר רכב צרפתי של כל אחת מהחברות הנ"ל, כולנו למודי סבל, כל השכנים שלי שהיו להם רכבים צרפתיים ברחו מהם כאוות נפשם, אז כן, אני מרשה לעצמי להגיב כאן.

העובדה ששלושת היצרניות הצרפתיות נמצאות בקריסה מבחינת המכירות שלהן באירופה היא רק נדבך כאן ביחס לשלל הטענות שניתן להעלות נגדן.

כמי שבחן לא פעם את נתוני מכירות הרכב באירופה בהשוואה לישראל אני יכול לומר בקצרה כך:

ב-2012 שתי היצרניות שעלו הכי הרבה מבחינת אחוזי המכירות שלהן לעומת 2011 היו קיה ויונדאי בהתאמה, כל אחת מעל 10%.

מבחינת האירופאיות אתם בטח תוהים, למעט סקודה שעלתה במשהו כמו 3%, כל שאר היצרניות האירופאיות, ללא יוצא מן הכלל, ירדו בנתוני המכירות שלהן.

כנראה שלא רק בישראל המגמה ההולכת וגוברת כבר מס' שנים לקנות כמה שפחות מכוניות אירופאיות ובייחוד צרפתיות.

אתה מזלזל בקיה אבל קיה מתחילת השנה, ינואר-ספטמבר, מכרה יותר מכוניות מאשר שלושת הצרפתיות מכרו גם יחד. הדבר נכון גם לנתוני המכירות המסכמים של 2012.

לגבי הקיה סיד מס' דברים:

1. כמי שנוסע על הסיד, אמנם מודל 2010, מזה כשנה אני בהחלט יכול לומר שמבחינת תמורה לכסף מדובר בקניה מצויינת, על אחת כמה שבזמנו המכונית ניצחה בכל מבחן השוואתי שבוצע לה בארץ גם מול המאזדה והפוקוס.

מבחינת אמינות - חוץ מטיפול תקופתי, בכלל לא ראיתי מוסך שלא לדבר על כך שהנורית היחידה שנדלקה לי במהלך נסיעה היתה זו שמתרה כי נוזל השטיפה למגבים עומד להיגמר... ולא, אין ולא היתה עד היום כל בעיה בהגה ו/או בבלימה ו/או בגיר ו/או כל תקלה חשמלית כזו או אחרת.

2. הדגם החדש זוכה לביקורות מצויינות בחו"ל ומבחנים השוואתיים מבוצעים לו מול מכוניות כמו גולף ואף אאודי A3 וב.מ.וו סידרה 1, אולי ישמע מוזר, אבל זו המציאות.

3. לפני שנה בוצע בספרד או איטליה מבחן השוואתי בין הסיד, גולף (הדור היוצא), לנצ'יה דלתא, פורד פוקוס ולמיטב זכרוני גם פיג'ו 308 ו/או רנו מגאן ו/או אופל אסטרה. למקום השני הגיעה לנצ'יה, למקום הראשון ובפער ניכר הגיעה הסיד. לצערי אני לא מוצא את הקישור לכתבת המבחן הזו.

אני הייתי רוצה לראות את המבחן בארץ שהסיד מנצחת את הפוקוס..

תצמא אותו,זה מעניין!.

פורסם

תצמא אותו,זה מעניין!.

כל כך קשה לפתוח את הלינק?

פורסם
כל כך קשה לפתוח את הלינק?

פתחתי ואחרי שראיתי שהם רשמו שהפוקוס לא נוחה וקופצנית וצחקתי על השטות,קראתי את התגובות של האנשים למבחן,כנראה שלא רק אני חושב שהוא מגוחך והזוי.

אבל כל הכבוד לקיה,לפחות יש מבחן אחד מתוך עשרות שבו הם יצאו גדולים..

פורסם

תצמא אותו,זה מעניין!.

מלבד המבחן שהבחור פה פירסם, הנה עוד מבחן כמובן הסיד מנצחת:

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-e9e53600d844f31006.htm

והנה עוד אחד על הדור הקודם של הסיד, שגם פה.. היא ניצחה את הפוקוס:

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=798

פורסם

לגבי הקיה סיד מס' דברים:

ברכות על המינוי בתור מנהל פורום. החלטת למי מותר להגיב ועל מה?! אולי כל מי שנותן חוות דעת גם צריך להוסיף הצהרה חתומה בידי נוטריון שהייתה לו בעברו מכונית צרפתית כדי להשתתף בדיון הזה?! (אגב היו לי שתיים ZXוולקן 2.0 ו...רנו אקספרס של אחד מאנשי המכירות שלי, כך שאני מוסמך) לנתוני מכירות אין בהכרח קשר לאיכות. זה יכול להיות ממיליון ואחת סיבות ומספיק שתסתכל על כל המותגים שפשטו רגל או נאלצו לעבור בעלות וזה כולל מותגים כמו יגואר וולבו לנדרובר סאאב פורשה דוקאטי וכו' וכו' וכו' לא חסרות דוגמאות, ואני לא חושב שמישהו מהיצרנים האלה נחשב לא טוב או לא איכותי. זה יכול להיות שערי מטבע או סתם מצב כלכלי חסר ודאות באירופה שגורם לאנשים לחפש מכוניות זולות יותר. עובדה שהיפנים והקוראנים כל הזמן מתאמצים לספק את רצונותיו של הקהל האירופאי, אז הוא מרוויח פעמים, גם נתונים וביצועים שהוא אוהב וגם במחיר נמוך יותר, אז למה שלא יקנה?! יש לי למעלה מעשרים שנה גם אירופאיות וגם מזרחיות בבית (אישור עורך דין בדרך אליך) והקביעות החד משמעיות שלך נטולות כל ביסוס ורחוקות מאוד מהמציאות. היפנים והקוראנים בסך הכל מחקים כל הזמן את היצרנים האירופאים בטכנולוגיות ולא להיפך. ספציפית לגבי הסיד הייתי נזהר שבעתיים כי זאת פעם ראשונה שהיצרן הזה מוציא גיר כפול מצמדים והייתי מחכה דווקא לראות את האמינות שלו שכן כידוע גם פולקסווגן וגם פורד אכלו לא מעט מרורים עם מחלות ילדות עד שהעסק נלמד. טוב לך עם הקיה סיד שלך?! סבבה, אבל בבקשה תרשה לנו להנות מהאירופאיות שלנו במחילה מכבודך.

• תוכן חדש...