Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר עם ארבעה ערוצים, שמחוברים אליו שני רמקולים מאחורה וסאב.

המערכת שלי כוללת רק יציאת RCA אחת אז פיצלתי את היציאה.

אם אני רוצה נגיד לחבר מגבר קטן כזה רק לרמקולים הקדמיים איך אני אמור לחבר אותו? כאילו לאן הולך הRCA שלו?

פורסם

בלי RCA, ובלי מגבר נוסף, נתק את האחוריים מהמגבר וחבר במקומם את הקידמיים.

את האחוריים אתה יכול להשאיר מנותקים, ואם ממש תרגיש בהם צורך תחבר אותם ישירות לHU.

ואם אתה כל כך רוצה עוד מגבר תראה אם יש לך מגבר line out, אם יש אתה מחבר אליו כבל RCA ואז מחבר לINPUT של המגבר השני.

פורסם

הרמקולים שלי מקדימה הם רק 30w RMS ומאחורה הם 100W RMS.. אז לא נראה לי שאני צריך להגביר אותם במקום את האחוריים... או שבכלל לא צריך להגביר את האחוריים אם הם רק 30W RMS?

פורסם

איזה דרעק...

בכל מקרה רמקול שמוגבר ע"י מגבר יעודי יישמע טוב יותר מכזה שמוגבר ע"י המגבר הפנימי של הרדיודיסק.

אצל רוב חברי הפורום, הסט העיקרי הוא הקידמי, והאחורי לרוב לא מוגבר או בכלל לא קיים.

לגבי המצב ברכב שלך, הייתי מציע לך לבדוק הגברה של הקידמי במקביל ובמקום האחורי.

בסופו של דבר רק אתה תוכל להחליט איזו קונפיגורציה מתאימה לך יותר

מתחדשת*

פורסם

הקישור הנ"ל הוא קישור לדגם Morel Dotech MKII, זה הדגם ישן ונחות מה Morel Dotech Ovation (הסט שידוע יותר כ"אחד החביבים על משתמשי הפורום בגרסת 4 אינץ."), שגם הופסק ייצורו והוחלף על ידי ה Morel Vitrus.

JL Audio

פורסם

ואם הוא היה מזמין את הסט שפירסמת? זה לא הכי בקטנה.. למרות שאני סבור שהוא לא קיים במלאי, ואם כן הם מאוד ישנים (וזה לא ממש בקטנה..)

לא בא לתקוף רק להציג את הדברים כפי שאני רואה אותם. ;)

JL Audio

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לי היה שני מגברים כל אחד עם 4 יציאות (זאת אומרת כל מגבר מחוייב ב-2 זוגות RCA) מחוברים לר.ד עם יציאה אחת של RCA

פשוט קניתי מפצלים ופיצלתי את כולם

• תוכן חדש...