Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות לרכב מיבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לאחרונה רכשתי רכב מיבוא אישי , כלומר הרכב יובא על שמי , הרכב מסוג במוו שנת 2012 מגרמניה .

האם תהיה בעיה לגשת לחברה במקרה שאני צריך להחליף משהו ?? האם ישנם כמה תהליכים שצריך לעשות לפני ??

הרכב עדיין עם רשיון זמני , רשיון קבוע אני מקבל עוד שבוע .

האם למישהו יש נסיון או חווה בעיה כל שהיא לגבי האחריות ??

פורסם

אני ממליץ לך ללכת לחברה ולבדוק שם בעצמך , כי בסופו של דבר אתה תגיע לשם , אין מה לעשות , לכן כדי שתבדוק עכשיו .

פורסם

אני שאלתי בתקווה שמישהו עם נסיון בתחום יענה , כרגע אין לי משהו ספיציפי שבגללו אני אתחיל לרוץ לשם .

הרכב יוצא מהחברה עם אחריות 3 שנים , לא יודע מה לגבי הסוכנות בארץ אבל אני בטוח ששלוש שנים הם לא יתנו , או שהם בכלל יסכימו לאחריות מלכתחילה , העניין הוא לא פשוט לפעמים עושים את המוות לבן אדם על מנת שיקבל אחריות ( אין לי מושג למה ) , לא יודע מה עם רכבים תוצרת גרמניה אבל אני מאוד מקווה שלא תהיה בעיה .

אם למישהו יש נסיון בעבר בתחום אני מאוד אשמח לשמוע את דעתו .

פורסם

האחריות היא לא של היבואן הוא לא ראה ממך שקל ולכן אין שום סיבה שהוא יקח אחריות לבעיות אם יהיו כאלו.

אם תהיה לך בעיה כנראה שתצטרך לפנות לחברה בגרמניה כדי שיעזרו לך.

• תוכן חדש...