Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הופתעתי לראות כי גם על נושא השפריץ על קירות יש מידע בפורום, אך בעיקר על איך להיפטר ממנו.

יש לי בסלון (35 מ"ר) שפריץ עדין על קירות הפנים,

הוא לא כל כך מפריע לי, ולכן אני לא להוט להסירו. אך יש מקומות שעשיתי תיקונים וזה יישר אותו, וגם אני חושש שרולר רגיל או אפילו "עבה" שיש לי, פשוט לא יתפוס בצביעה.

איך צובעים? איך משחזרים איפה שתיקנו? איך מורידים במקרה הכי גרוע (כמה זה עולה, לי כבר אין ידיים לשטויות האלה)?

תודה לאיציק ו-elkamino!

משכנתא זה קל

פורסם

אצלי היה שפריץ עדין

הדייר לפני צבע אותו בחום

אני מיד צבעתי אותו בלבן 3 שכבות כדי לא לראות את החום

מאחר וחיפשתי קצת צבע אז צבענו אותו לאפור בעם 2 שכבות

בזמנים מסויימים ביום האפור נראה תכלת אז צבענו אותו שוב ללבן ב3 שכבות

אחרי כל השכבות האלו (צבעי מים רגילים לקירות פנים של טמבור)הוא עדיין נשאר שפריץ עדין

בסופו של דבר החלקנו אותו ועשינו קיר אפור כהה יותר עם צבע קריטל של נירלט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לשחזר זה בעיה, כי צריך את החומר והרולר המתאימים לשחזור.

הרולר עצמו הוא רולר ספוג\פלסטיק מיוחד - והחומר שעושים עימו את השפריץ הוא גם סוג של חומר מאוד סמיך ומעט דביק - לטקסטורות עדינות מאוד משתמשים ב"סופר-גמיש" של טמבור או נירלט, לטקסטורות גסות משתמשים בחומרים סמיכים יותר וברולר גס יותר.

בנוגע לצבע - כל רולר סטנדרטי (בהנחה ומדובר בשפריץ עדין) יעה את העבודה. אם אתה חושש, יש להשיג סוגים פרוותיים יותר של רולרים שיכולים לסייע במשימה - אך מתוך ניסיון, הסטנדרטיים מצליחים להתמודד עם זה בקלות יחסית (חשוב להקפיד להערבב את הצבע היטב ולדלל בהתאם [אם אתה קונה סופרקריל, תדלל 10% ותצבע. אם אתה בקטע של חיסכון וקנית וונדרקריל של נירלט, תדלל 20% ותצבע]. בהצלחה ).

החלקה של שפריץ ניתן לבצע ע"י הסרה שלו או ע"י מילוי שלו (בהנחה והוא אינו רופף והתשתית שלו תקינה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל צבע וה"שטיקים" שלו.

ראשית יש לערבב את הצבע הנוכחי היטב. מומלץ לקנות מערבל ולחבר אותו למקדחה חשמלית ולערבב את הצבע.

לאחר מכן אתה יכול לעשות ניסוי ולקחת כמות צבע לדלי אחר ולדלל אותה. תתחיל מ 10 אחוז ותעלה בהדרגה (אם צריך).

צבעים בעלי איכות גימור טובה (ומעלה) כמו סופרקריל או נירוקריל נהוג לדלל ב 10% ולצבוע. צבעים כמו "וונדרקריל" של נירלט או "מג'יקריל" של טמבור צריך לדלל 20% (זהו צבע סמיך יותר ו"גס" יותר מטיבעו).

למיטב זכרוני הצבע של יעקובי גם כן סמיך יחסית וגס - ולכן הייתי ממליץ לדלל באיזור ה 20% ולצבוע (2 שכבות) א-ב-ל עדיין הייתי מעדיף שתנסה לדלל פחות ובמידת הצורך תעלה את רמת הדילול.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סקרנות.... אפשר תמונה של הקיר המדובר מקרוב?

לגביי המכשיר מערוץ הקניות, נראה קצת חובבני, יצא לי לנסות ספרייר מהסוג הזה ולא ממש התלהבתי.

haters will hate

פורסם

לא חובה דווקא את המכשיר מערוץ הקניות,אבל הרעיון של לצבוע בריסוס נראה לי יותר קל ופחות מלכלך מאשר להתעסק

עם מברשות/רולרים וכל מה שנלווה לזה.

פורסם

בבית הקודם הקודם היה לנו גם שפריץ על הקירות, אחד הדברים המזוועים שיצא לי לראות.

אם אני זוכר נכון השתמשנו בטמבורטקס (או משהו כזה) עם רולר ספוג עם חורים.

הבעיה שהשפריץ יצא מחוספס לעומת השפריץ הקיים מכיוון שלא עברו עליו שכבות רבות של צבע.

הכי טוב יום אחד לקבל קריזה ולעשות על כל הקיר שפכטל...

פורסם
הסירטון מתייחס לשפריץ מחוץ לבית :roll:

אופן הטיפול או הפעולה אותו הדבר בעיקרון, רק מדגים שאפשר להעלים בכיף.

אותה שיטה, חומרים קצת שונים לפנים הדירה.

• תוכן חדש...