Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 מנוע 1800 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פששש....

שבועיים ולא עושה בעיות ? בא נרים כוסית :beerchug:

אחרי שיהי לך את האוטו שנה - נדבר...

למה בעוד שנה??? בוא נדבר עכשיו..

אני מופתע לראות אותך מגיב בטפשות בהודעה כזאת.

לא התכוונתי להגיד שהוא מטופל שבועיים ונוסע נפלא!

הרכב משנת 94 (יום קנייתו) ועד מלפני שבועיים (שאני קניתי אותו) היה בידיים של נהג יחיד שטיפל ברכב במסירות ובאהבה ולא חסך מהומה ממה שדרוש.

הרכב נבדק במכון בדיקה ונמצא במצב מושלם כמעט,

בנוסף הרכב מטופל משנת 94 במוסך מורשה יחיד של פיזו'.

שלשום הוצאתי מהמחשב את ההיסטוריה של הרכב- פשוט היסטוריה מושלמת, הרכב תוקתק כמו שעון שוויצרי כולל כל הטיפולים וכל החלפים המקוריים שהוחלפו במרוצת השנים.

היום, אני נהנה מרכב שבמשך 10 שנים (עוד מעט 11 למעשה) טיפלו בו בצורה מדהימה ובגלל זה היום הוא מתנהג ככה, נראה ככה (דשבורד יותר מושלם ונקי ממה שאפשר לתאר).

ושוב אני יגיד ואומר: רכב שנשמר במשך השנים יתפקד בהתאם!!!

קפיש?

פורסם
למה בעוד שנה??? בוא נדבר עכשיו..

אני מופתע לראות אותך מגיב בטפשות בהודעה כזאת.

לא התכוונתי להגיד שהוא מטופל שבועיים ונוסע נפלא!

הרכב משנת 94 (יום קנייתו) ועד מלפני שבועיים (שאני קניתי אותו) היה בידיים של נהג יחיד שטיפל ברכב במסירות ובאהבה ולא חסך מהומה ממה שדרוש.

הרכב נבדק במכון בדיקה ונמצא במצב מושלם כמעט,

בנוסף הרכב מטופל משנת 94 במוסך מורשה יחיד של פיזו'.

שלשום הוצאתי מהמחשב את ההיסטוריה של הרכב- פשוט היסטוריה מושלמת, הרכב תוקתק כמו שעון שוויצרי כולל כל הטיפולים וכל החלפים המקוריים שהוחלפו במרוצת השנים.

היום, אני נהנה מרכב שבמשך 10 שנים (עוד מעט 11 למעשה) טיפלו בו בצורה מדהימה ובגלל זה היום הוא מתנהג ככה, נראה ככה (דשבורד יותר מושלם ונקי ממה שאפשר לתאר).

ושוב אני יגיד ואומר: רכב שנשמר במשך השנים יתפקד בהתאם!!!

קפיש?

אל תקפוץ מאושר מוקדם מדיי ...

כפי שכבר סיפרתי לך, לשכן שלי היה סיפור מילה במילה כמו שלך (גם הרכב שלו 94, יד ראשונה, ק"מ ממוצע מינוס, טיפולים רק בחברה, בחיים לא עשה בעיות וכו'), יום אחד גילו שיש סדק בבלוק והופ 8K ש"ח הלכו להחלפת מנוע במוסך מרכזי. שבוע לאחר מכן הוא מכר את הפיז'ו וקנה לו קורולה חדשה ...

ואני רושם שוב, גם הוא אומר שהוא נהנה מאוד מהרכב, הוא היה נוח מאוד, מאובזר מאוד וכו', אבל כאשר מנוע שהולך לו סתם אחרי 10 שנים (ועוד במוסך אומרים שזה בעיה ידועה), פה כבר אפשר להבין מה כושר השרידות של המכלולים של פיז'ו ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אל תקפוץ מאושר מוקדם מדיי ...

כפי שכבר סיפרתי לך, לשכן שלי היה סיפור מילה במילה כמו שלך (גם הרכב שלו 94, יד ראשונה, ק"מ ממוצע מינוס, טיפולים רק בחברה, בחיים לא עשה בעיות וכו'), יום אחד גילו שיש סדק בבלוק והופ 8K ש"ח הלכו להחלפת מנוע במוסך מרכזי. שבוע לאחר מכן הוא מכר את הפיז'ו וקנה לו קורולה חדשה ...

ואני רושם שוב, גם הוא אומר שהוא נהנה מאוד מהרכב, הוא היה נוח מאוד, מאובזר מאוד וכו', אבל כאשר מנוע שהולך לו סתם אחרי 10 שנים (ועוד במוסך אומרים שזה בעיה ידועה), פה כבר אפשר להבין מה כושר השרידות של המכלולים של פיז'ו ...

אבל שוב, גם אתה ושאר האנשים פה מתווכחים ומזכירים שוב ושוב משהו נכון שכולם מסכימים איתו:

ידועה רמת השרידות והאמינות של המכלולים במכוניות הצרפתיות!!!!! אין ויכוח!

אבל לבוא ולהגיד: "חכה, בוא נדבר עוד 8 חודשים נראה מה יהיה לך.....

או "יום אחד ילך מנוע"....

מנוע יכול ללכת בכל סוג רכב (חוץ מטויוטה:-P ) והסבירות שברכב צרפתי ילך מנוע גבוה מרכב יפני כזה או אחר.

זה שלשכן של REDROZE הלך מנוע באקזמפלר זהה לשלי זה לא אומר שגם לי או למישהו אחר זה יקרה גם!

אני לא מתגונן או משהו בסגנון- אבל אני חי ושומע לא מעט אנשים שמספרים על אמינות טובה ברכב צרפתי בגלל השמירה עליו והטיפול בו!

אמיר.

פורסם

אלעד , ה1600 הוא סוג מנוע אחר מה1800 בעל מבנה שונה לגמרי ובזה אני אסיים ולא אכנס לפרטים .

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אלעד , ה1600 הוא סוג מנוע אחר מה1800 בעל מבנה שונה לגמרי ובזה אני אסיים ולא אכנס לפרטים .

ליביו

או שתיכנס לפרטים או שלא תגיב בכלל, מה זה בדיוק ? סוג חדש של חינוך משתמשים בפורום ע"י משתמשים אחרים ? תתביישו לכם !.

מנועי ה 1.6 ו 1.8 בסידרת ה XU לא שונים באופן דרמאטי אחד מהשני - אז אפשר להרגע.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום לכולם. רציתי לדעת: למה הכוונה "סדק בבלוק"? האם תוכלו בבקשה לפרט קצת יותר ולהצביע איפה בדיוק הסדק הזה נוטה להתפתח? ברשותי קסארה 1600 עם המנוע הישן (8 שסתומים) ואני קורה את הנאמר כאן ומפתח גירוד באצבעות הקטנות של הרגליים..

פורסם

אין מה לעשות,הבלאי בשילוב עם איכות החומרים ,עושה את שלו,לא משנה כמה הרכב יהיה מטופל,עדיין,הבלאי הוא עצום לעומת רכבים יפניים.

אם אתה מחפש רכב עם "שים דלק וסע",רק טיפולי 10000 ושקט נפשי,אז זה ממש לא רכב בשבילך.

אם אתה מחפש כאבי ראש ותקלות מעצבנות קרי נזילות וחיישנים שמפסיקים לתפקד,מנועים שמתחממים ,פלסטיקים מתפרקים - אז זה בהחלט רכב בשבילך.

• תוכן חדש...