Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הייתי החודש בסין, הונג קונג ומקאו.

לפני הנסיעה רכשתי חבילת גלישה בחו"ל של 012 מובייל (החבילה של ה 1GB), ובדקתי שהיא כוללת את כל היעדים שאני טס אליהם (לא היה פירוט לגבי מקאו באתר שלהם אז הנחתי שהיא גם כלולה מכיוון שהיא נחשבת שייכת לסין).

כשהגעתי למקאו הרגשתי שהאינטרנט מהיר, בניגוד לאיך שהיה בסין והונג קונג, אז ישר נכנסתי לחשבונית שלי באתר וראיתי שמצב החשבון שלי עומד על כ 600 ש"ח.

ישר ניתקתי את הגלישה הסלולרית וביקשתי מאחותי שתיצור איתם קשר לבדוק על מה החיוב.

תגובת הנציגה בצ'אט (ואני מצטט):

"בקשר למקאו היו תקלות עם לקוחות שהיו שם ורכשו את החבילה וזה לא נכלל לכן אני אומרת לך כי ערכנו בדיקה בנושא וזה לא נכלל" - יופי, למה זה לא רשום באתר שלכם ???

"גם הונג קונג לא נכללת בחבילה, הונג קונג ומקאו הם מדינות ריבוניו ונפרדות לכן הם לא כלולות בחבילה של סין" - הטעיה, רשום באתר שלהם במפורש שהונג קונג כן כלולה בחבילה.

היום קיבלתי את החשבונית, בסופו של דבר היא נסגרה על 240 ש"ח שמתוכם 100 ש"ח עבור גלישה מחוץ לחבילה, 012 לא מוכנים לזכות.

מה אפשר לעשות? האם הם צודקים בכך שחייבו אותי עבור הגלישה?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מקאו היא ישות נפרדת, עם חברות סלולר נפרדות, 012 צודרת הפעם.

כשהייתי נוסע לשם עם טלפון של הונג קונג, שילמתי על נדידה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני יודע שזה תחום אפור, אבל מצד שני אם היא לא נכללת והם יודעים שזה בעייתי כפי שהנציגה הסבירה, למה אין שום התייחסות לזה באתר שלהם או בתקנון של החבילה?

לצורך הדוגמא, באותו טיול הייתי גם בתאילנד, וראיתי שתאילנד לא שייכת לחבליה של ה 1GB אלא לחבילה השנייה שהם מציעים, אז ברגע שנחתתי בתאילנד ישר רכשתי סים מקומי.

למקאו אין שום אזכור, והיא לא כלולה באף אחת מהחבילות שהם מציעים.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא יודע כמה העסק אפור. עברת ביקורת דרכונים, אתה במדינה אחרת.

אותה מדינה לא כלולה בחבילה.

כשהיא אומרת לך שזה בעייתי, זה אומר שכנראה לא מעט אנשים עושים את הטעות, אבל זה לא הופך את זה לבעיה של חברת הסלולר. נכון שהם יכולים לעשות עבודה טובה יותר ולהזהיר, אבל האחריות עליך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ככה זה איתם.

כששאלתי בזמנו לפני חודש אם אפשר לרכוש חבילה ולדבר בארה"ב (צפון קרולינה) אמרו לי שזה לא כלול.

כששאלתי למה הם לא מציינים ורק רושמים באתר "ארה"ב" - לא הייתה תגובה.

שפשוט יכינו רשימה מפורטת של מדינות וערים וזהו (מיותר לציין שארכוש סים מקומי שם ונסגור עניין)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

למה שהם יכינו רשימה כזאת...

זה חלק מ"אני מאמין" של להם, הכל נשאר במשפחה

Nitch

אתה צודק, בסופו של דבר הם מכוסים מכל הכיוונים, השאלה אם ככה זה צריך להיות

שעברתי לאחת החברות החדשות מסתבר שאתה יוצא לחו"ל האינטרנט מתנתק והשיחות מתבצעות במתכונת מוזלת callback.

וזה מוגדר כברירת מחדל למנוע חיובים סתם

זה בדיוק ההבדל בין החברות

פורסם

יש פה משהו תמוה לדעתי.

באתר שלהם כתוב :

"במהלך תקופת החבילה או ההטבה שרכשת עבור גלישה בחו"ל, תוכל ליהנות מגלישה ברשתות נבחרות בכל אחת מהמדינות הנכללות בחבילה או ההטבה. שים-לב, כי גלישה ברשתות אחרות במדינות אלו לא תתאפשר. כדי לקבל פרטים אודות הרשתות הנבחרות בכל מדינה ומדינה תוכל לפנות לשירות לקוחות לפירוט הרשתות הנבחרות ברשתות אלו - תוכל לפנות לשירות הלקוחות במספר 972747073211 +"

מנסיוני, ב012, גם במדינות שכן כלולות בהסכם, הטלפון לא גולש ברשתות ספציפיות שלא כלולות. זה גם לא הגיוני לצפות מהלקוח

לבחור מתוך כל הרשתות בכל מקום באופן ידני לאיזה להתחבר.

אז אם הם מסוגלים לא לאפשר גלישה לרשתות שלא בהסכם, גם במדינות שכן בהסכם, אז למה שלא יחסמו את הגלישה לגמרי

במדינות שהן לגמרי לא בהסכם ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אכן, במדינות שבהם החבילת גלישה נתמכת אין תמיד אפשרות לעבור בין המפעילות המקומיות. בסין ניסיתי להחליף מפעיל באופן ידני כי כל הזמן הייתי תקוע על EDGE מקרטע ולא הצלחתי להתחבר לרשת השניה. בהונג קונג דווקא כן הצלחתי לשנות רשת.

לא יודע כמה העסק אפור. עברת ביקורת דרכונים, אתה במדינה אחרת.

אותה מדינה לא כלולה בחבילה.

כשהיא אומרת לך שזה בעייתי, זה אומר שכנראה לא מעט אנשים עושים את הטעות, אבל זה לא הופך את זה לבעיה של חברת הסלולר. נכון שהם יכולים לעשות עבודה טובה יותר ולהזהיר, אבל האחריות עליך.

מסין טסתי להונג קונג ומהונג קונג לקחתי מעבורת למקאו. הגלישה שחוייבתי בגינה הייתה במעבורת. כשהגעתי למקאו וראיתי שצריך להחתים דרכונים נלחצתי שלא יכניסו אותי כי האשרת כניסה שלי לסין היא רק חד פעמית. אז ממש מסובך כל מה שקורה שם, וגם הקטע עם הדולר הונג קונגי\מקאו קצת מעצבן.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...