Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש או משומש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מחפש רכב דיזל, אז לצערך אין כמעט אופציות משומשות נורמלית בתקציב שלך. בדקת איזה רכבי דיזל משומשים יש ב-30 אלף ש"ח? לא יותר מידי...

הרעיון של לקנות רכב דיזל חדש ולנסוע איתו כמה שנים הוא רעיון טוב אבל לדעתי גם בנסועה של 20 אלף קילומטרים בשנה הוא לא יהיה כלכלי כמו לקנות רכב משפחתי ישן ולנסוע איתו עד הגריטה. ירידת הערך השנתית של רכב הדיזל החדש תחסל את כל החיסכון שלך בדלק.

מה שכן, אם החלטת שאתה בטוח הולך על רכב חדש אז רכב דיזל כמו המגאן סטיישן או הפלואנס דיזל היא בהחלט אופציה שכדאי לשקול, כי באותו מחיר (כמעט) כמו של פורטה חדשה אתה מקבל רכב כמעט פי 2 חסכוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמה שאלות לי אליך, עידן:

1. האם -60 אש"ח הוא סכום סופי, או שיש איזה סעיף שמאפשר לחברה להעביר את הרכב שמאות בסוף התקופה, ואז לחייב אותך בכל מיני סכומים לא צפויים? אם הסעיף קיים הזיכוי שלך יהיה יותר נמוך, כלומר תאלץ חלקחת הלואה יותר גדולה, עם תשלום חודשי וריבית יותר גבוהים. בהחלט לא מצב רצוי.

2. לא ברור לי איך משתלב מבצע חבר עם רכישה באמצעות אלבר. מי הוא נותן המימון במסגרת "חבר? אם זה לא אלבר אני לא מבין איך תוכל לממן עסקת ליסינג עם אלבר באמצעות הלואה של גוף אחר.

3. האם אתה באמת רוצה להתגלגל מהלואה להלואה? הרי בעוד 3 שנים שוב תרצה להחליף את הרכב, ושוב יתחיל הסיפור שאתה מגלגל כעת. נראה לי שלטובת עצמאותך הכלכלית כדאי לך לצאת מהר ככל האפשר ממלכודת הדבש שקרויה ליסינג פרטי, שפשוט קושרת אותך לעד עם חברת הליסינג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמה שאלות לי אליך, עידן:

1. האם -60 אש"ח הוא סכום סופי, או שיש איזה סעיף שמאפשר לחברה להעביר את הרכב שמאות בסוף התקופה, ואז לחייב אותך בכל מיני סכומים לא צפויים? אם הסעיף קיים הזיכוי שלך יהיה יותר נמוך, כלומר תאלץ חלקחת הלואה יותר גדולה, עם תשלום חודשי וריבית יותר גבוהים. בהחלט לא מצב רצוי. הרכב אמור לעבור שמאות, לקחתי נושא זה בחשבון, הרכב נקי וממש כמו חדש, למרות שאצל אלבר שום דבר לא צפוי. השבוע אדע יותר פרטים לגביי מספרים בנוגע להמשך עסקה איתם.

2. לא ברור לי איך משתלב מבצע חבר עם רכישה באמצעות אלבר. מי הוא נותן המימון במסגרת "חבר? אם זה לא אלבר אני לא מבין איך תוכל לממן עסקת ליסינג עם אלבר באמצעות הלואה של גוף אחר. מבצע "חבר" אינו קשור לאלבר, אני כרגע בעיסקה עם אלבר שמסתיימת עוד כחודשיים, בסופה יש לי אחת מהאפשרויות הנ"ל שהזכרתי קודם, כאשר אם אצליח למכור את הרכב בסכום רצוי הדבר יאפשר לי לגשת עם הון גבוה לעיסקה עם קרסו במבצע "חבר".

3. האם אתה באמת רוצה להתגלגל מהלואה להלואה? הרי בעוד 3 שנים שוב תרצה להחליף את הרכב, ושוב יתחיל הסיפור שאתה מגלגל כעת. נראה לי שלטובת עצמאותך הכלכלית כדאי לך לצאת מהר ככל האפשר ממלכודת הדבש שקרויה ליסינג פרטי, שפשוט קושרת אותך לעד עם חברת הליסינג. אכן אתה מדבר כמחשבותיי, לכן אני מתייעץ ומנסה להגיע לפיתרון רצוי שיאפשר סוף לתשלומים ומצד שני חיסכון בדלק, אני אכן בודק את הנושא אולי ללכת על רכב קטן יותר, אני לא יודע, אני בהתחבטויות...

שוב תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מה אתם אומרים על רכבים חדשים כדוגמת פאביה ידנית 1.4 ב70K או קליאו 0.9 ב80K ש"ח.

למישהו יש ניסיון איתן בדוגמת משפחה עם שתי ילדים קטנים, האם אסתדר איתם מבחינת גודל באגז' וכ"ו?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

איני מכיר את הדגמים מקרוב, אבל מנסיון (לפני הרבה שנים) - רכבים כאלה בהחלט מספקים למשפחה עם שניים ואף 3 ילדים. צריך לדעת להסתדר עם הבגאז'. בוא נגיד שאני ירדתי לאילת עם אקסנט דור ראשון עם תינוק בסלקל (מושב קדמי ימני, לא היתה כרית אויר מולו), ובספסל האחורי ילד בבוסטר וילד במושב בטיחות והאשה (הקטנה) ביניהם. היה צפוף אבל אפשרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...