Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני כמה חודשים יצאתי עם הכלב באיזור השעות הקטנות של הלילה.

הכניסה לרחוב שלי מהכביש היא פניה שמאלה, פתאום ראיתי מאזדה 3 לבנה של המשטרה (לוחית רישוי אדומה) מבצעת "דריפט" ונכנסת לרחוב, בהזדמנות אחרת ראיתי את הנהג יורד לאורך כל מורד הרחוב על לפחות 80-90 קמ"ש, בכביש שאי אפשר מבחינה בטיחותית לעבור את ה50 קמ"ש בו.

כל הנושא הזה הטריד אותי, ורציתי לדעת מה אני יכול לעשות חוץ מכלום.

תודה.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

ד"א כשהייתי צעיר יותר, יצא לי לראות מכונית משטרתית נותנת גז מטורף ברחובות העיר מלווים בדריפטים לתוך רחובות, מתוך סקרנות אני ועוד כמה חברים רצנו להתעניין ואז ראינו מעבר לרחוב את המכונית עומדת והשוטרים שהיו בפנים מקפלים מישהו על הרצפה.

פורסם

אם הם בתפקיד, אז כל תאונה/אסון שיתרחש הוא על אחריותם, ואני רוצה להיות סמוך שיש לבלשים את הניסיון וההיכרות עם האזור כדי לדעת איך מותר ואפשר לנהוג (ובד"כ יש להם). אותו הסיפור גם עם אמבולנס, תעשה מה שבראש שלך, אבל כל אירוע הוא באחריותך.

אם הם לא בתפקיד, אז פשוט מדובר בדב*ל. כן, יש כאלה גם במשטרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם הם בתפקיד, אז כל תאונה/אסון שיתרחש הוא על אחריותם, ואני רוצה להיות סמוך שיש לבלשים את הניסיון וההיכרות עם האזור כדי לדעת איך מותר ואפשר לנהוג (ובד"כ יש להם). אותו הסיפור גם עם אמבולנס, תעשה מה שבראש שלך, אבל כל אירוע הוא באחריותך.

אם הם לא בתפקיד, אז פשוט מדובר בדב*ל. כן, יש כאלה גם במשטרה.

אין לי מושג האמת, אבל ראיתי את אותו הרכב פעמים בימים שונים, אני בספק שאותה המאזדה 3 היא "מסמר הערב" שמבצעת את רוב המעצרים, גם נראה שהוא סתם קורע את הרכב, אל תתפלאו אם תראו אותו במרכז למכירה.

כדאי בפעם הבאה לצלם בנייד.

זה גם לילה, ועד שהאייפון 4 הנכה שלי ידלק השוטר יהיה כבר רחוק מהמקום.

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...