Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כשהתקינו לי מערכת הפעלה שמו את הWINDOWS עצמו בכונן שתיחמו לו 30 ג'יגה, ואת שאר הזכרון של המחשב בשני כוננים אחרים.

לא הצליחו להתגבר על הבעיה אז השאירו את זה ככה, ואת תיקית היעד של ההורדות שמו בכונן השני, לא זה המכיל את מערכת ההפעלה.

אממה, נשאר לי 200 מגה בכונן הזה ואני לא יודע איך לצמצם- כל מה שמופיע בדסקטופ הוא כקיצורי דרך והתיקיות ממוקמות בכוננים האחרים. מה לעשות ? אשמח להכוונה

תודה, מוטי

פורסם

סובל מאותה הבעיה, ההארדיסק שלי פוצל והוקצו למערכת 40-50 ג'יגה, אחרי כמעט 8 שנים, החלק של המערכת מלא לגמרי, מלבד המערכת אין בו כלום, הכל אני מתקין על החלק העיקרי.

למרות שאני מצליח לפנות קצת מקום במערכת, הוא מתמלא שוב תוך שעות עד ימים ספורים, כיצד אני מגדיל את החלק המוקצה למערכת?

תודה

כבר חתמתי...

פורסם

זו חלקה לוגית

אין בעייה לשנות אותה ץ

אפשרי בפרמוט המחשב ובהתקנה של מערכת הפעלה

ואפשרי עם תוכנות צד 3 כמו אקרוניקס וכו

אישית הייתי הולך על פרמוט . גם ככה המערכת בטח כבר צולעת .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מה לגבי ניקוי מערכת וקבצים מיותרים?

גם לכונן המערכת במחשב שלי הוקצו 40 GB, ובמשך חודשיים המחשב שיגע אותי. לפני כשבוע החלטתי לחפש דברים מיותרים, מצאתי 10GB של קבצים זמניים!!

על איזו מערכת הפעלה מדובר?

האם מותקן על המחשב ITUNES?

פורסם

אני מוחק הכל לפעמים קופצת הודעה שלא ניתן למחוק, בד"כ קובץ קטן.

ישנן תיקיות TEMP מוסתרות מאוד שצריך למצוא ידנית (תוכנות חיצוניות לא הצליחו למחוק וכך גם תוכנות ניקיון של המערכת).

פורסם

תתחילו מלהפעיל CCLEANER כדי לנקות את הזבל שהצטבר.

http://www.piriform.com/ccleaner

אגב, 8 שנים עם אותה מערכת הפעלה (בטח XP) זה הישג לא פחות ממדהים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבוב, 8 שנים עם אותו המארז ולוח האם זה ריספקט רציני, אני עדיין עם USB 1...

אבל הXP שודרג לVISTA ומשם ל7.

עם הזמן החלפתי את כרטיס המסך (לדגם שבימינו כבר נחשב עתיק) ולכן נאלצתי להחליף גם ספק כוח וגם לחתוך את הפח מאחורה כי הכרטיס היה דאבל דין.

גם זיכרון הכפלתי ל4 ג'יגה שזה המקסימום שהלוח תומך בו.

ניקיתי את כל כונן המערכת, הסרתי כל תוכנה אפשרית שניתן להסיר מכונן המערכת, מחקתי כל קובץ שלא שייך למערכת, אבל זה לא מפריע לה לגדול ולתפוס יותר ויותר מקום

כבר חתמתי...

פורסם

תבטל את ה-PREVIOUS VERSIONS:

http://www.trishtech.com/win7/turn_off_volume_shadow_copy_in_windows_7.php

חלונות 7 כל הזמן יוצרת גיבויים של הכונן, וככה עם הסמן סותמת אותו, לכן לדעתי עדיף לבטל את זה, וגיבויים לעשות ידנית לדיסק קשיח חיצוני, או פשוט אחד אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש תוכנה קטנה ומצויינת בשם SpaceMonger, שעושה לך תוך כמה שניות מיפוי ויזואלי של התוכן של הכונן שתבחר.

ככה תוכל לראות מה זבל ומה לא. שים לב שזה שזה כונן מערכת ההפעלה, ממש לא אומר שלא הותקנו עליו תוכנות מיותרות, ויכול להיות שזרקת לשם קבצים ואתה לא זוכר. בגדול תסתכל במיפוי של ספייס מונגר אילו חלקים "גדולים" יש. אם אתה מרגיש בנוח תמחק, ואם לא, אתה יכול גם לפרסם כאן את תצלום המסך ונגיד לך אם אפשר למחוק או לא.

פורסם

או פתרון קליל ,

גש ללשונית "שחזור מערכת" , תבטל את השחזורים.

תאשר, הפעלה מחדש , כל הקבצים ההיסטוריים ימחקו.

במידה וחשוב לך להשאיר אופציה של שחזור, סמן אותם מחדש וזה יתחיל לשמור את המידע שוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הפיתרון הנכון ביותר הוא מה שהכבר הציעו בהתחלה - לשנות את חלוקת הכוננים כך שכונן C יכיל יותר מקום, על חשבון הכוננים הנוספים.

זה לא מסובך בכלל לעשות זאת בעזרת תוכנות צד ג'.

ואם בכל זאת אתה מעוניין לפנות קצת מקום מכונן C באופן פשוט יותר, אתה יכול להעביר את ה-Pagefile לכונן D (לא לעשות גזור-הדבק, אלא דרך לוח הבקרה).

ודבר נוסף - אם מופעלת לך אופציית Hibernate (שנת חורף), ואם אתה לא משתמש בה, תוכל לנטרל אותה וע"י כך ימחק הקובץ הרלוונטי שתופס כמה GB טובים (כגודל הזיכרון של המחשב).

דבר נוסף שכדאי לעשות בשגרה - לרוקן את סל המחזור - כל המידע שבו תופס מקום.

באופן אישי, אני נגד הקונספט הזה ולכן אצלי כל מחיקה היא סופית, וסל המחזור שלי תמיד ריק...

בהצלחה.

פורסם
תבטל את ה-PREVIOUS VERSIONS:

http://www.trishtech.com/win7/turn_off_volume_shadow_copy_in_windows_7.php

חלונות 7 כל הזמן יוצרת גיבויים של הכונן, וככה עם הסמן סותמת אותו, לכן לדעתי עדיף לבטל את זה, וגיבויים לעשות ידנית לדיסק קשיח חיצוני, או פשוט אחד אחר.

טוב, עקבתי אחר ההוראות, כעת אני לא אמור למחוק את הגיבויים שהמערכת יצרה?

ואם כן, היכן הם מתחבאים?

תודה:-)

כבר חתמתי...

פורסם

רוקנתי את הבת מחזור והתפנו 1.5 גיגה

אני זוכר שבעת התקנת מערכת בהפעלה ממש נתקענו בזה ולא הצלחנו לחלק כרצוננו- פרמוט לא אופציה כרגע כי אני לא בקיא וחבר שלי שמטפל בזה כבר לא באיזור.

חיפשתי ידנית כל מיני קבצים מיותרים ולא ממש מצאתי

כן מותקן אייטונס,ויש הייברנט

אנסה את כל בפתרונות ,אשמח לשמוע עוד,תודה רבה לכולם

• תוכן חדש...