Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 1.6 2008 מנוע cvvt אוטומט,

שמתי לב שאם אני מעביר מהילוך L ל R יש דפיקה חזקה וכמובן כשהרכב בעמידה.

זה אומר שהגיר גמור? פשוט יש לי אחריות עדיין על הגיר מנוע ושילדה לשנה.

פורסם

בדוק תושבות מנוע וגיר. מה זה דפיקה חזקה? מעבר מR לD (או כל דבר אחר) מורגש.

הרכב ממש מקבל חבטה?

גש למוסך לבדוק את העינין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום,

יש לי יונדאי אקסנט 1.6 2008 מנוע cvvt אוטומט,

שמתי לב שאם אני מעביר מהילוך L ל R יש דפיקה חזקה וכמובן כשהרכב בעמידה.

זה אומר שהגיר גמור? פשוט יש לי אחריות עדיין על הגיר מנוע ושילדה לשנה.

איך הרכב מעביר הילוכים בנסיעה ? כמה ק"מ עבר הרכב ? הוחלף אי פעם שמן גיר ? בדקו תושבות גיר/מנוע ?

בשביל מה אתה נוגע בהילוכים שלא לצורך ? הילוך L מיועד לירידות חזקות בלבד ולא לשום שימוש אחר.

אם ברכב לעולם לא הוחלף שמן גיר,כדאי להחליף שמן לסינתטי מקורי העומד בתקן SP-3.

חזור עם תשובות כדי שיהיה קל יותר להבין מה קורה עם הרכב בדיוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איך הרכב מעביר הילוכים בנסיעה ? כמה ק"מ עבר הרכב ? הוחלף אי פעם שמן גיר ? בדקו תושבות גיר/מנוע ?

בשביל מה אתה נוגע בהילוכים שלא לצורך ? הילוך L מיועד לירידות חזקות בלבד ולא לשום שימוש אחר.

אם ברכב לעולם לא הוחלף שמן גיר,כדאי להחליף שמן לסינתטי מקורי העומד בתקן SP-3.

חזור עם תשובות כדי שיהיה קל יותר להבין מה קורה עם הרכב בדיוק.

איש יקר אני לא ילד שמתעסק עם ההילוכים שלא לצורך, שמתי לב שיש תקלה במהלך טיול בצפון שהייתה ממש עלייה רצינית ביותר, שמן גיר הוחלף לפני כחודש השמן עומד בתקן sp3, אם אני בעמידה ומעביר מ D ל R יש דפיקה ממש ממש קטנה וכמעט לא מורגשת, תושבות תחתונות מקוריות הוחלפו לפני כמה ימים, מה שכן עדיין נותרו ויברציות קטנות בגוף הרכב, הרכב עשה 136,000 ק"מ

לגבי העברה של ההילוכים בזמן נסיעה נראית לי סבירה, לדוגמא כשההילוך עובר לשני מרגישים דחיפה קטנה, או אם אני עם גז קטן לפעמים הטורים משחקים באמצע נסיעה (פעם יורדים ופעם עולים) חשוב לציין שזה לא כל הזמן קורה.

פורסם

גש לנצל את האחריות שיש לך על הגיר כי זהו מצב לא תקין. לא צריכה להיות שום דפיקה ושום דחיפה. הילוכים צריכים לעבור חלק. לגבי הרעידות ייתכן והתושבות ששמו הם לא מקוריות. אם זה גם במיסגרת האחריות שיחליפו למקןריות והרעידות ייעלמו לחלוטין.

פורסם

הייתי היום במכון גירים ואמרו לי שהמכה מ L ל R היא נורמאלית, עוד הוסיפו שתחלופת ההילוכים טיפה אגריסיבית אך זה לא משהו רציני שהם יתקנו.

העיקר אמרו לי אחריות.

פורסם

האמת שנתקלתי בתופעה הזו ולאו דווקא ביונדאי וזה משהו שקשור להעברה המהירה בין הילוכים קדמיים ואז להילוך אחורי

בכל מקרה אתה מעביר היללכים במצב כזה באופן מאוד נדיר וכלן אני מציע לך להתעלם מזה ובמקרה הבא שזה קורה שפוט לשלב את הידית לאט קודם לדרייב או ניוטרל ואז לרוורס

• תוכן חדש...