Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב ידני הנעה אחורית בלבד רצוי יותר משני מושבים אבל גם עם שניים נסתדר.

מחפש רכב מושמש שלא יקרע את הכיס יותר מדי מעבר לmx5.

רכב מהנה לנהיגה ונהיגת מסלול ואם אפשר שיהיה קצת חזק.

ראיתי שהמוסטנג נכנסת בתקציב אבל נראית לי מגושמת ויקרה לאחזקה וbmw z4 לא מצאתי ידנית.

אשמח לדעות, בתודה רבה מראש!

פורסם
S2000

MR2

s2000 טובה עולה צפונה ל120 ,בהנחה ויש אחת למכירה,עלויות האחזקה ההיו גבוהות משמעותית מאלו של המיאטה

MR2,דגמי 2001 הפופלארים ידועים לשמצה באמינותם,אחד הפלופים של טיוטה,סך הכל מדובר במכונית נהיגה לא רעה,אבל מאוד לא פרקטית כאשר יש תא נוסעים קטנטן ואין תא מטען.דגמי 2002-2004 מצויידים לרב בתיבות רובטיות משום מה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם תגדיל את התקציב בכ-25K ש"ח או תתאזר בסבלנות עוד כחצי שנה תוכל להכניס בתקציב סובארו BRZ או טויוטה GT86. אחד מהרכבים שנותנים את היחס פאן לשקל שנסעתי הכי טוב שנסעתי בחיים שלי (לחובבי ההנעה האחורית).

אכן מיאטה היא הבחירה הכי שפויה, בתקציב הנ"ל תוכל להכניס גג רך 2009 אחרי מתיחת הפנים או 2008 גג קשיח לפני מתיחת הפנים. בהשקעה של 15K ש"ח ניתן לשדרג את הרכב אפילו עוד יותר (שיפורי יניקה, פליטה ומתלים), אתה מוזמן לקרוא בפורום הרודסטרים.

S2K ו-Z4 יהיו חזקות יותר, מרשימות יותר ומאובזרות יותר. אבל אתה תצטרך להתפשר בשנתון, באמינות ובעלויות אחזקה. לא יודע מה היסטורית הרכבים שלך אבל החלפים ממש לא זולים וכל תקלה מאוד יקרה לתיקון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם תגדיל את התקציב בכ-25K ש"ח או תתאזר בסבלנות עוד כחצי שנה תוכל להכניס בתקציב סובארו BRZ או טויוטה GT86. אחד מהרכבים שנותנים את היחס פאן לשקל שנסעתי הכי טוב שנסעתי בחיים שלי (לחובבי ההנעה האחורית).

אכן מיאטה היא הבחירה הכי שפויה, בתקציב הנ"ל תוכל להכניס גג רך 2009 אחרי מתיחת הפנים או 2008 גג קשיח לפני מתיחת הפנים. בהשקעה של 15K ש"ח ניתן לשדרג את הרכב אפילו עוד יותר (שיפורי יניקה, פליטה ומתלים), אתה מוזמן לקרוא בפורום הרודסטרים.

S2K ו-Z4 יהיו חזקות יותר, מרשימות יותר ומאובזרות יותר. אבל אתה תצטרך להתפשר בשנתון, באמינות ובעלויות אחזקה. לא יודע מה היסטורית הרכבים שלך אבל החלפים ממש לא זולים וכל תקלה מאוד יקרה לתיקון.

אתה באמת חושב שBRZ תאבד 100אלף מהמחירון שלה תוך שנה-שנתיים?

קשה לי להאמין.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עם כף נעליים מספיק גדולה, אפשר לדחוס לתקציב בוקסטר.

האחזקה תהיה רחוקה מזולה, אבל הדיבידנדים יתקבלו בהנאה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, סאונד של המנוע, עדכון מתלים (מוצלח מאוד), כיוון גובה למושב נהג ועוד פיצ'יפקס קטנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
עם כף נעליים מספיק גדולה, אפשר לדחוס לתקציב בוקסטר.

האחזקה תהיה רחוקה מזולה, אבל הדיבידנדים יתקבלו בהנאה.

"רכב שלא יקרע את הכיס".

אבל מושב של בוקסטר הוא מקום טוב לכוון אליו.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...