Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון בת"א

SurfHigh
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה אחד לזוג, בסופש של ה 4-5 לאוקטובר.

צריך להיות שקט, מרחק הליכה מבר או שניים, ממקום נחמד לאכול בו (לא חייב מסעדה, גם מקום של המבורגרים או פירות ים זה אחלה) ואם אפשרות לחניה (בתשלום, ברור בתשלום).

עדיף שהחדר לא יהיה פצפון ממש.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה התקציב?

מלון לוסקי ברחוב הירקון נותן חדרים מרווחים למדי, במקום מעולה, ולדעתי יעלה באזור ה600 עד 700 שקלקלים ללילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מונטיפיורי

ברדיצ'בסקי

בראון

עלמה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ליארט בנווה צדק, מיקום מעולה ממש מול בית קפה דלל, מלא מסעדות ובארים במרחק הליכה קצר,קרוב למתחם התחנה, החדרים כוללים חדר שינה,סלון ופינת מטבח, אני שהיתי שם עם קופון מגרופון בחמש מאות ש״ח לזוג ללילה.

החדרים די נקיים והקשר עם בעלת הבית טלפוני כך שצרך לתאם שעת הגעה.

מציע לך להריץ חיפוש גם בairbnb יש המון דירות טובות במחיר כדאי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שלום

מחפש צימר או מלון בת"א והסביבה (גוש דן).

דרישות: שלא יראה כמו בית זונות.

תקציב: עד 300.

אפשרי גם לכמה שעות או משהו בסגנון של 21:00-09:00 ובכללי כל המלצה לגבי משהו כזה במחירים הנ"ל יהיה טוב.

התכנון זה חמישי הבא.

תודה

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

טוב, אחרי התלבטויות, הלכנו על זה:

http://www.booking.com/hotel/il/diaghilev.en-us.html?sid=ae3cda1803d259eac6ad9940b143b08f;dcid=1

עכשיו אני צריך המלצות לבילויים, ברים, מסעדה טובה ואחרים אם יש.

נ.ב

אני נוסע עם האשה, אפשר לדלג על המקומות הסליזיים :)

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בחירה מצויינת ! אשתי ואני היינו שם כבר פעמיים ותמיד נהנינו מאוד.

מלון מיוחד, כייפי עם אווירה טובה וצוות חביב. חדרים גדולים ונקיים. יצירות האומנות המתחלפות במסדרונות מוסיפות לאווירה השלווה.

בקשר למקומות, אתה נמצא ממש על רוטשילד ובמרחק של כמה דקות הליכה מנווה צדק, פשוט צא ותסתובב :)

בשביל המבורגר יש לך את מוזס ברוטשילד (חמש דקות הליכה מהמלון) - טעים אבל הם גנבים לא קטנים.

אני הייתי ממליץ להגיע בצהריים מספיק מוקדם ולפני המלון לסעוד בחומוס הכי טוב בארץ - עלי קרוואן (אבו חסן) ביפו. תזמינו לפחות מנה אחת של מסאבחה !

לארוחת בוקר של שבת יש מקום נחמד כ 10 דקות הליכה מהמלון - נקרא Delicatessen.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בשביל המבורגר יש לך את מוזס ברוטשילד (חמש דקות הליכה מהמלון) - טעים אבל הם גנבים לא קטנים.

לא כדאי, הם חושבים שהם יכולים לתת לך גוש *** בתוך לחמניה ולדרוש על זה מחיר בומבסטי רק בגלל שהם ממוקמים בשדרה.

אחד ההמבורגרים המגעילים שאכלתי, עדיף לחפש משהו אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רחוק יש את הנורמה ג'ין, אחד ההמבורגרים הטובים, אם לא "ה" , מעבר למיליון סוגי בירות וויסקי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לא רחוק יש את הנורמה ג'ין, אחד ההמבורגרים הטובים, אם לא "ה" , מעבר למיליון סוגי בירות וויסקי.

Yes Baby!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...