Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהרסת ככה את הרמקול,אני מאמין שבאומגה אוודיו היו יכולים לסדר לך את הרמקול ללא בעיה.

עכשיו פשוט עדיף לך למצוא וופר בודד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי זה מיותר לתקן רמקול אחד אצל אומגה. זה ישנה בלא קצת את הנתונים של הרמקול.

או אצל מורל או לא בכלל.

פורסם

אני דווקא הספקתי עד היום לראות רק טוב ממורל,לחבר הלך מידבאס ELATE,החליפו לו לחדש,לעוד חבר נשרף טוויטר דוטק ותיקנו לו תוך יומיים.

לי בעבר נשרף טוויטר והביאו לי חדש במחיר מאוד יפה.

כמובן שהכל גם דרך מישהו מבפנים.

Scan Speak

פורסם

לא חייבים לתקן דווקא אצל מורל. יש בחור בשם רפי האוזמן, עושה תיקונים מהסוג הזה באלמנטים של רמקולים לבית, אין סיבה שלא יוכל לתת פתרון גם כאן. לא יודע אם זה ישתלם...

פורסם

כל תיקון שלא משתמש בחלקים מקוריים כמו האוזמן, דואק, רפפורט או אומגה ישנה את ביצועי הרמקול.

לא מדובר בסאב שהשינוי הזה פחות מורגש, מדובר במיד באס אחד מבין זוג שברגע שאחד נשמע שונה הכל ישמע שונה.

פורסם

אני באמת מתפלא.

הייתי במפעל לפחות 3 פעמים.

וכל פעם היחס היה 100%.

וכל פעם תיקנו את התקלה. בחינם / או בתשלום בהתאם לאחריות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

REZO ,

אני לא נעלב אבל מתפלא .

הצרכן הישראלי יודע טוב מאוד לעמוד על שלו . במקרה כזה אם היה לי אלמנט שהיה ניזוק ( אני לא מדבר על רמקול בסדר גודל של 500 שקל לסט שכאן לפעמים עדיף לרכוש חדש ולחסוך את כאב הראש , אני מדבר על רמקול מסדרת הדגל של החברה שעלה סכום מאוד גבוה )

אני לא אומר שהבחור לא ניסה והתאמץ על מנת לקבל שירות , ולא מצדיק שכך הדברים צריכים להתנהל - ברדיפה של הלקוח לקבלת מענה .

אבל שוב ,

אצלי זה לא היה עובר על סדר היום ומגיע למצב שאני מפרק לעצמי רמקול בבית - זהו

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אני דווקא די מופתע שמורל לא הסכימו לתקן את המיד-באס

לפני כמה שנים היה לי את הסופרימו וקיבלתי יחס יפה מאוד.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...