Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי הזמנה ונרשמתי,

קודם כל עשיתי VIP לשלושה חודשים שיתן לי חסינות לכל השטויות שאני לא יודע.

נראה לי שבטורנט לייץ יש יותר אנשים שרוצים לתת מאשר לקבל.

הורדתי שני סרטים חדשים אבל אף אחד לא מעוניין להוריד ממני!

אני אשמח לשתף אבל איך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כמה עולה הvip? שטות גמורה. פעם בהרבה זמן אני שוכר סידבוקס ב13 יורו לחודש ומעלה 2 טרה ומוריד בערך 500 גיגה בשביל זה, מה שמשאיר לי טרה וחצי באפר שלוקח קצת זמן לאכול

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פשוט להשאיר על המחשב את התוכן שהורדת להרבה זמן, דורש מקום וסבלנות.

היום (כמעט) כולם רוצים הכול כאן ועכשיו, אני קורא לדור שלנו דור הגוגל על שם מנוע החיפוש שנותן תוצאות תוך 0.027 שניות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני כבר 48 רצוף פתוח והורידו ממני רק 2MB

נו בחייאת?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
גם עם סידבוקס הסיכוי לשרוד שם הוא אפסי... לכל תוכן חדש יש ישר 200 מעלים.

תוסיף לסידבוקס חבילות חדשות של סרטים וסדרות שיוצאות באותו רגע ותראה איך הסיכויים משתפרים. מחבילה קל סרטים עלומי שם של 130 גיגה העלתי 400

פורסם
אני כבר 48 רצוף פתוח והורידו ממני רק 2MB

נו בחייאת?

48 שעות?

אני מדבר על חודשים, לא על ימים או שבועות.

בדקת שהפורטים שלך פתוחים כמו שצריך ? בהנחה ואתה משתמש ביוטורנט, האם יש לך V ירוק בתחתית המסך של התוכנה?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אז מה היתרון של הלייץ?

טורנט רגיל אומנם הרבה יותר איטי, אבל לא חייבים כלום לאף אחד.

פורסם

הבעיה היא שלא לכל מה שאתה מוריד יש דרישה, ואם אתה מוריד משהו ישן שאין לו דרישה, אז סיכוי שיורידו ממך נמוך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה יכול להוריד דברים מאתרי טורנט אחרים ואז לעשות עליהם SEED בטורנט ליץ'(רק תוודא שזה באמת אותם קבצים, הוצאה וכדומה כדי שלא תוריד אותו שוב).

פורסם
אז מה היתרון של הלייץ?

טורנט רגיל אומנם הרבה יותר איטי, אבל לא חייבים כלום לאף אחד.

היתרון הוא השגת חומרים שלא נגישים לכלל הציבור.

אני משתמש באתרי טורנטים סגורים רק להורדה של דברים שאינם נגישים בטורנטים פתוחים, כל שאר ההורדות נעשות ב-TPB ודומיו.

fiat x1/9

פורסם
אתה יכול להוריד דברים מאתרי טורנט אחרים ואז לעשות עליהם SEED בטורנט ליץ'(רק תוודא שזה באמת אותם קבצים, הוצאה וכדומה כדי שלא תוריד אותו שוב).

איך עושים את זה?

פורסם

אני לא מבין אתכם אנשים, יש אתרים חינמיים, כגון KICKASS

למה לשלם בשביל לקבל אותו הדבר, לפעמים פחות! וגם לא להעלות!

יש לי משתמש ב TL, הייתי גם VIP, עד שהתחילה האטה רצינית בנסיון העלאות שונות בחצי שנה / שנה האחרונה. אני מפעיל אותם מדי פעם רחוקות. סתם עצבים ששום דבר לא עולה ואז ה RATIO יורד.

אני לא אשקיע עוד כסף ואקנה גם SEEDBOX.

Opel Adam S 2017

פורסם

השיטה מאוד פשוטה, אתה צריך להוריד תכנים חדשים שיש להם הרבה ביקוש, אתה לא חייב להוריד קובץ של 10GB אלא קבצים בודדים מתוכו, ככה לפחות אני עשיתי וכיום אני עם רטיו של 5.608 בלי סידבוקס וכמובן בלי תשלום כזה או אחר.

פורסם
איך עושים את זה?

מורידים למשל סרט באותה איכות ואותה קבוצת שחרור מאתר חינמי ואחרי שההורדה מסתיימת מורידים את הקובץ המקביל מtl ומפנים אותו לאותו מקום של ההורדה הקודמת. אם עשית נכון תראה במקום התקדמות של הורדה התקדמותcheck. אחרי שהוא יבדוק שכל הקבצים תקינים יתחיל השיתוף

• תוכן חדש...