Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור 80prs בתצורת 4way אקטיבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני רוצה להחליף את הדאבל דין שיש לי כרגע ל pioneer 80prs, אני יודע שהמכשיר תומך 3way, העניין הוא שה p99 נורא יקר.

הוצע לי לחבר את ה 80prs בצורה הבאה: מיד באס וסאבוופר באופן רגיל.

את חיבור ה rca של המידריינג והטוויטר לפצל, את המיד לחתוך דרך המכשיר ואת הטוויטר דרך המגבר, מבחינת ה tc הם יהיו ביחד.

תנו את חוות דעתכם.

נ.ב.

המערכת רשומה בחתימה, את ה ppi אני מתכוון להוציא.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממליץ לך לקנות קרוס פאסיבי של ELATE 3 חלקים ולחבר את הקרוס והטוויטר ביחד,

החיתוך כפי שהומלץ לך לבצע לא ממש מומלץ ואם המגבר אינו תומך בBAND PASS לא תוכל לחתוך בין המיד לטוויטר

פורסם

אני עובד בצורה הזו כרגע, אני אישית לא מרגיש בעייה של נפילת איכות ולא בעייה של תזמון, מה שיותר מפריע זה שכדי להגיע לאיזון בעצמה בין הטוויטר למידריינג' צריך לשחק בגיינים וזה כבר לא נשלט דרך המכשיר. בכל אופן זו דעתי והאוזן שלי, יכול להיות שאחרים יטענו אחרת. אגב לאקליפס שלי יש פריאאוט גבוה יותר מזה של הפיוניר מה שאמור לעזור לו "להתגבר" בצורה טובה יותר עם הנפילה באיכות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
ממליץ לך לקנות קרוס פאסיבי של ELATE 3 חלקים ולחבר את הקרוס והטוויטר ביחד,

החיתוך כפי שהומלץ לך לבצע לא ממש מומלץ ואם המגבר אינו תומך בBAND PASS לא תוכל לחתוך בין המיד לטוויטר

זה לא נכון, הוא צריך לחתוך את המידריינג' מלמעלה ואת הטוויטר מלמטה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

אסיף - לגבי המשחק של הגיינים גם היום אני עובד אקטיבי ככה ששיחקתי עם הגיינים של המגבר ע״מ להגיע לאיזון בין המיד לטוויטר.

לגבי המגבר, המגבר כן תומך באפשרות של band pass למרות שלא נראה לי שאני אצטרך הרי את המידריינג אני מתכנן לחתוך דרך המכשיר ואת הטוויטר דרך המגבר.

מבחינת התזמון לא תהיה בעיה ( המיד והטוויטר קרובים אחד לשני).

פורסם
אי אפשר לחתוך את הסט דרך המכשיר ואת הסאב מהמגבר?

לא, טווח התדרים שמוגדר לסאב הוא מוגבל אותו הדבר למיד ריינג ולטוויטר..

פורסם
זה לא נכון, הוא צריך לחתוך את המידריינג' מלמעלה ואת הטוויטר מלמטה.

צודק, טעות שלי, בכל אופן שוב , אני לא ממליץ על השיטה הנ"ל, לא גמישה ולא נוחה לכיוונים, הן מבחינת החיתוך דרך המגבר והן מבחינת השוואת גיינים.

פורסם

ראם אתה יכול לעשות את זה, עם כמה סייגם שאותם תצטרך לקחת בחשבון.

1.אתה צריך לחתוך את הטוויטר hp ואת המיד lp דרך המגבר, אצלך זה אפשרי.

2. מבחינת השהיות, כיוון שהמיד והטויטר קרובים אז באופן תיאורטי לא אמור להיות הבדל בין ההשהיות שלהם, באופן מעשי זה לא תמיד נכון.

3. הנק חיתוך המינימאלית ב80prs לטויטרים היא 1.2 khz, עם סלופ 6 ומעלה, בשביל ה cdm זה אמור להיות בסדר כי הם מסוג דום שלא חותכים נמוך בדרך כלל.

מידים אחרים חותכים לרוב בין 350-700 פלוס מינוס, ואת זה לא תוכל לעשות במידה ותחליט להחליף אותם בעתיד.

לגבי הקרוס של האילייט זה לא הכי נכון, כיוון שבקרוס הזה יש למיד band pass , ככה יצא מצב שבו הוא נחתך גם דרך הקרוס וגם דרך ה hu, בנק' שונות.

SCANSPEAK

פורסם

בני סורי שאני טיפה חופר, אני רוצה לוודא שאני לא מאבד אותך, אם אני חותך את המיד והטוויטר מהמגבר למעשה הקרוס ב hu אמור להיות במצב של flat?

במידה וכן עדיין תהיה לי את האפשרות של השהיה בזמנים?

פורסם

לגבי גמישות נקודת החיתוך בין הטוויטר והמידריינג' אני לא רואה בעייה, ישנה אחלה גמישות אם הקרוס של המגבר מגיע גבוה מספיק, לגבי איזון העצמה כבר אמרתי את דעתי. בכל מקרה אתה צריך לחשוב על העניין שבני העלה, לא ידעתי שהחיתוך הנמוך ביותר של ה80 הוא ב1.2 קילו, זה חסרון ויהפוך לחסרון גדול יותר אם תחליף מידריינג' בעתיד.

פורסם

בזמן הקרוב אני לא מתכנן להחליף מידריינג׳ אבל שוב אם אני חותך את המיד והטוויטר מהמגבר למעשה הקרוס של המכשיר לא מגביל אותי בגלל שהוא אמור להיות במצב של flat ..

או שלגמרי אני מאבד אותכם?..

פורסם

אתה קצת מאבד. אתה לוקח את היציאה של הטוויטר ומפצל אותה ל2 ככה שהמידריינג' נחתך מלמטה ע"י המכשיר , מלמעלה ע"י המגבר והטוויטר נחתך מלמטה ע"י המגבר. במכשיר שלך החיתוך הכי נמוך (זה שישמש לחיתוך התחתון של המידריינג') הוא 1.2 קילוהרץ שזה די גבוה בשביל רוב המידריינג'ים.

פורסם

ראם זו בדיוק הנק' ב80prs יש הגנה על הטוויטרים ואי אפשר לשים אותם על flat, הכי קרוב ל flat זה חיתוך ב 1.2khz עם סלופ 6 שזה דיי קרוב ל flat אבל לא.

בשורה התחתונה, זה אפשרי אבל יש להתקנה כזו כמה מגרעות, אף אחת מהן איננה אקוטית בפני עצמה, למשל אם הייתה רק בעיה של ta , אז ניחא אפשר לחיות עם זה, אבל יש בנוסף גם בעיה של חיתוך מתאים.

לגבי מה תהיה התוצאה כשכל המגרעות הללו קיימות ביחד אני לא יכול להגיד.

וקיימת גם האופציה אצלך כיוון שיש קרוס גמיש בלוויתן לעשות את הפיצול בין המיד לוופר, לנסות להתעלות על החוסר בשליטה על ta בעזרת פאזות חשמליות, ככה תוכל לחתוך באיזה נק' שתרצה.

בשורה התחתונה אף אחד מהפתרונות איננו מושלם.

SCANSPEAK

פורסם

שאלה, אני פשוט מנסה להבין את הקטע..

אם יש לי אפשרות לחתוך את המיד ריינג מהמגבר בנקודה יותר נמוכה בוא נאמר 700hz.

למה לא לחתוך את המיד והטוויטר מהמגבר למה להיות מוגבל בקרוס של הפאיונר כשהנקודה התחתונה שלו די גבוהה?

בני ענית על השאלה..

בשורה התחתונה להזמין את המכשיר, היתרונות יעלו על החסרונות ?

אני צריך

להעביר את הדאבל דין לרכב של אישתי וצריך לקבל החלטה ..

• תוכן חדש...