Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול להיות כתוצאה מתקלה, כפי שתואר, אשר גורמת לאור בלם להיות דלוק באופן קבוע.

יש גם מערכות אשר מדליקות את אור הבלם כאשר מורידים את הרגל מהגז, גם אם טרם נלחצו הבלמים.

פורסם

התופעה הזו יכולה לקרות גם במידה והחלפת נורה שרופה במנורה שאינה מתאימה (נורה עם סליל אחד במקום כפול לדוג')

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
מידי פעם יוצא לי לראות רכבים שנוסעים עם אורות הברקס שלהם מוארים, ז"א שהנהג לוחץ על הברקס בזמן ההאצה או בזמן שיוט רגיל.

יכול להיות שמדובר במכוניות בעלות מערכת ABW. כאשר דוושת הגז לא לחוצה, נדלקים אורות הברקס.

פורסם
יכול להיות שמדובר במכוניות בעלות מערכת ABW. כאשר דוושת הגז לא לחוצה, נדלקים אורות הברקס.

זה לא נכון. ABW גורם להדלקת אורות הברקס כשעוזבים את דוושת הגז בבת אחת, הוא 'מנחש' שאתה הולך לעבור לדוושת

הבלם, ומקדים את הדלקת האורות. אם לא עברת לבלם האורות יהבהבו לזמן קצר מאד ויכבו.

אם עזבת את הגז בעדינות - לא ידלק כלום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן, קראתי, וההסבר שלך לעניין לא מסביר את העניין. אתה טוען שברכב עם ABW דוושת גז לא לחוצה = אורות בלם דולקים.

וזה פשוט לא נכון (אלא אם יש תקלה במערכת).

אם נוסעים ברכב עם ABW בלי שום דוושה לחוצה - אורות הבלם לא ידלקו.

כמו שתארתי - הם יידלקו רק בעזיבה מהירה של דוושת הגז, ויכבו תוך שניה אם לא תילחץ דוושת הבלם.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אלא אם כן יש להם בקרת שיגור

אחד המושגים שהוכנסו לענף הרכב ואני כל כך אוהב, נשמע סקסי...:twisted:

אתמול ראיתי רנו קליאו נוסעת ככה,הרכב במהירות 110 ועוד מאיץ אבל האורות בלימה דולקים. כנראה בעיה חשמלית.

אתה יכול להוריד את המילה כנראה.....זו צרפתיה, זו בעיה חשמלית...:lol: (לא לקפוץ, גם לי היתה צרפתיה, הם בונים אחלה רכבים, חרא מערכות חשמל).

ולעניין השרשור,

יכול להיות באמת נורות לא מתאימות שהוחלפו ויוצרות התנגדות שונה או משהו כזה, יכול להיות קצר חשמלי, יכול להיות נהגים שלא יודעים לנהוג (מה הסיכוי באמת...), יכול להיות שהם הרגע סיימו מקצה קרטינג ועוד במוד של רגל על כל דוושה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפעמים חוטים (למשל, לגמרי במקרה, של קודנית) של התקנות אפטרמרקט נתפסות במיקרו-סוויצ' של הדוושה, ואותו מיקרו-סוויצ' רגיש מאוד שלחץ של חוט רופף גורם לו להדליק את אורות הברקס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...