Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני ואמין 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התקציב שלי הוא 30000 שקל

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה 1.חסכוני בצריכת דלק 2. אמין (הכוונה היא שהוא רכב ידוע בזה שאין הרבה תקלות).

הרכב יסע ביום בממוצע של 60 קמ.

בנוסף אשמח לשמוע מה אתם חושבים על התקנת מערכת גפ"מ?

פורסם
אמין (הכוונה היא שהוא רכב ידוע בזה שאין הרבה תקלות).

זאת באמת הכוונה? אם תוכל לבחור בין רכב שהוא באמת אמין, רק לא ידוע ככזה (כמו רוב האיטלקיות הקטנות) לבין רכב שהוא לא אמין במיוחד אבל "כולם יודעים שהוא כזה" (כל יפנית שאי פעם יוצרה ואי פעם תיוצר) תעדיף את ה"ידוע" ? זה בקטע של סחירות?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב פרט למה שציינת ? אתה זקוק לרכב משפחתי או שסופר מיני יספיק ?

אם סופר מיני מספיק אפשר לרכוש פונטו אוטומטית עד שנתון 2006 עם גיר רציף ולהישאר עם עודף בכיס.

אפשרות נוספת היא רכישת דייהטסו סיריון (2005-6) מה שיכנס בתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני שמח שאתם נותנים לי עוד פרמטרים כי לפעמים אני מרגיש קצת כמו זה שאינו יודע לשאול...

על כל פנים :

- כמה שיותר קטן יותר טוב במיוחד אם זה מוריד במחיר

-לגבי הגיר אני צריך את מה יביא לי בעתיד מינימום הוצאות גם מבחינת תיקונים של גיר וגם מבחינת צריכת דלק.

-חשוב לי שיהיה שוק לרכב על מנת שכשארצה למכור את הרכב בעתיד לא תהיה לי בעיה.

-מה הכוונה של רוב האנשים כשהם אומרים על רכב שהוא אמין?

פורסם
זאת באמת הכוונה? אם תוכל לבחור בין רכב שהוא באמת אמין, רק לא ידוע ככזה (כמו רוב האיטלקיות הקטנות) לבין רכב שהוא לא אמין במיוחד אבל "כולם יודעים שהוא כזה" (כל יפנית שאי פעם יוצרה ואי פעם תיוצר) תעדיף את ה"ידוע" ? זה בקטע של סחירות?

אתה באמת חושב שיהיה קשה כל כך למכור רכב שלא עושה הרבה בעיות בבחינת המציאות היום יומית?

פורסם

כפי שצוין כאן קודם, הדייהטסו סיריון תהיה אופציה טובה אך במגבלות התקציב שלך שווה אולי לשקול הלוואה מהבנק\עסקת מימון בחברות הליסינג השונות כדי לרכוש רכב עם כ- 50,000 ש"ח, ואז תוכל לקבל רכב עם פחות בלאי משנתון גבוה יותר+אחריות ולהתרשם ממבחר יותר גדול של דגמים, כמובן שכול אחד בהתאם לאילוציו\יכולתו.

בהצלחה

פורסם
אתה באמת חושב שיהיה קשה כל כך למכור רכב שלא עושה הרבה בעיות בבחינת המציאות היום יומית?

אני לא חושב, אני שואל. כמי שכל חייו קנה איטלקיות, ונובע מכך שגם מכר איטלקיות, בד"כ המכירה היתה מהירה, קלה ובמחיר טוב. יוצאת דופן היתה אלפא אחת ספציפית מדגם שהוא באמת לא אמין ואני לא מתווכח עליו. מנגד אני מכיר אנשים שמכרו מזדות ושאר ירקות ממיטב תוצרת יפן שאולי קיבלו מאה טלפונים בכל יום אחרי פרסום מודעה, אבל במחירי רצפה בגלל עודף היצע.

מוניטין אמינות הוא פרמטר אחד במכירה, יש עוד רבים. מכיוון שמוניטין כזה מעלה אמנם את הביקוש אבל גם את ההצע (מלכתחילה הרבה רוכשים רכבים כאלה) אז ההשפעה שלו על מחיר מכירה קיימת אבל פחות חדה מכפי שניתן לשער.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

Guest ספורטמוטורי
פורסם
אבא שלי אמר לי שהוא יעזור לי בעוד 8000 שקל

זאת אומרת שהתקציב שלי עומד על 38k

מה אתם אומרים על סוזוקי אלטו 2010?

בלי לפגוע באף אחד, אל תתקרב

פורסם

להלן מספר נתונים שיעזרו:

רכב גדול או קטן? יש ספינות כמו שברולט אימפלה ויש פחיות כמו סוזוקי אלטו. יש גם באמצע.

מחפש כוח באוטו? חסכוניות?

פרקטיות מבחינת דלתות? (יש אנשים כמוני שלא ירכשו 3 דלתות אף על פי שאני רווק צעיר. ברגע שאני רוצה להסיע מישהו זה נהיה מעצבן).

עלויות אחזקה - האם חשוב לך שיהיו זולות במיוחד או שאפשר להציע גם רכבים יותר "מוקפדים" שעלות האחזקה שלהם אמנם יותר גבוהה אך הם גם נותנים יותר.

לפי דעתי תקציב של 40 אש"ח מספיק לרכישת אוטו בשנתון בינוני (בערך 2004-08 תלוי בסוג הרכב)

המלצתי אליך היא לעבור במגרשי רכב ולהתרשם ממכוניות בתקציב שלך או בתקציב יותר גבוהה. להבין מה נראה לך טוב ומה אתה מחפש שיהיה ברכב, כך לא תקפוץ על כל הצעה שעולה כאן. לדוגמא, אני אישית לא הייתי לוקח את הסיריון שהוצעה פה. גם אם היו מציעים לי להחליף אותה בפונטו 99 שלי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
להלן מספר נתונים שיעזרו:

רכב גדול או קטן? יש ספינות כמו שברולט אימפלה ויש פחיות כמו סוזוקי אלטו. יש גם באמצע.

מחפש כוח באוטו? חסכוניות?

פרקטיות מבחינת דלתות? (יש אנשים כמוני שלא ירכשו 3 דלתות אף על פי שאני רווק צעיר. ברגע שאני רוצה להסיע מישהו זה נהיה מעצבן).

עלויות אחזקה - האם חשוב לך שיהיו זולות במיוחד או שאפשר להציע גם רכבים יותר "מוקפדים" שעלות האחזקה שלהם אמנם יותר גבוהה אך הם גם נותנים יותר.

לפי דעתי תקציב של 40 אש"ח מספיק לרכישת אוטו בשנתון בינוני (בערך 2004-08 תלוי בסוג הרכב)

המלצתי אליך היא לעבור במגרשי רכב ולהתרשם ממכוניות בתקציב שלך או בתקציב יותר גבוהה. להבין מה נראה לך טוב ומה אתה מחפש שיהיה ברכב, כך לא תקפוץ על כל הצעה שעולה כאן. לדוגמא, אני אישית לא הייתי לוקח את הסיריון שהוצעה פה. גם אם היו מציעים לי להחליף אותה בפונטו 99 שלי.

-כח וביצועים לא כל כך מעניין אותי.

-כמה שיותר קטן יותר טוב.

-לא באמת משנה לי כמה דלתות.

-עלויות אחזקה כמה שיותר נמוכות(דלק, תיקונים וכל השאר...)

-לא מעניין אותי פוזה בכלל.

-לא נועד להיות רכב משפחתי אלא להסיע אותי מרחק של 60 ק"מ ביום שמתוכם 40 בין עירוניים.

-במסגרת התקציב של 38k.

וחברה באמת תודה רבה על ההיענות ;)..

פורסם
בלי לפגוע באף אחד, אל תתקרב

אני שואל ברצינות למה???

כי יצא לי לקרוא את הסיקור על הסוזוקי אלטו 2010, מאחד ממשתמשי הפורום אחרי שהוא רכש אותה

אני לא יכול לתת את הלינק כי אין לי עדיין 20 הודעות בפורום אבל מי שירצה לראות/לפרסם באשכול שיחפש במנוע חיפוש "סוזוקי אלטו"

פורסם

דווקא אלטו יכול להתאים כי מדובר בסה''כ ב 40 ק''מ של בין עירוני,הרכב אמין,חסכוני וקטן.

הרכב הוא רכב עירוני ויש הטוענים(אני אחד מהם) שהוא לא מתאים לבין עירוני מסיבות שונות...אבל אם מדובר בסה''כ של 40 ק''מ בבין עירוני אז אפשר להתפשר.

כמו כן פיאט גרנדה פונטו ידנית,בתקציב שלך (בלי התוספת של אבא) אפשר לרכוש אחת מ 2008-2009. הגרנדה גם כן אמינה וחסכונית אבל קצת יותר גדולה,לדעתי היא עדיפה מהאלטו כיוון שהיא מתאימה יותר לבין עירוני מאשר האלטו.

הבחירה בסופו של דבר היא שלך...אם אין לך בעיה עם ידני אז לך על הגרנדה ואתה תישאר מרוצה מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...