Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לבצע חיפוש היסטורית טיפולים של הרכב שברשותי שרכשתי לפני כשבוע.

היכן אני אמור להקליד את מספר הרכב בכדי לבדוק זאת? תודה.

פורסם

אתה לא יכול להקליד פשוט בגוגל "היסטוריית טיפולים + מספר רכב", אתה צריך ללכת למוסך שבו טופל הרכב ושם להוציא את היסטוריית הטיפולים. אגב, חבל שלא וידאת היסטוריית טיפולים לפני שרכשת את הרכב כדי לדעת האם הוא טופל בזמן.

פורסם

אני חושב שבכל הרשתות של מוסכי היבואן קיים תעוד הסטוריית טיפולים של כל הטיפולים שנעשו באותה רשת (מוסכי היבואן).

חלקם יסרבו למסור לך את המידע בכתב (זה יחייב אותם ויכניס אותם לכאב ראש נוסף).

מעבר לכך (מוסכים שלא שייכים לרשת היבואן), המידע קיים אצל הבעלים הקודמים (אצל רובם המידע לא קיים/מוזנח).

נ.ב. אם הרכב כבר נרכש, באמת שאין לכך משמעות גבוהה. המשך שגרת טיפולים. ההתלבטות היא אולי אם לבצע את הטיפול הראשון מייד.

• תוכן חדש...