Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה לגבי התנפחות הפרצוף (אם ימחל לי כבודו על הניסוח הפשוט) לאחר ההרדמה?

בקרב בני משפחתי הסובלים מ"אלרגיה" ללידוקאין, זה הסימפטום העיקרי שהובילם למסקנה.

אשתי עברה טיפול שיניים בצבא לפני כמה שנים (דווקא בד"כ היו אחלה רופאי שיניים במרפאת שיניים בקריה), באחת הפעמים המחט של המזרק כנראה גרם לדימום קל שהרופא ספג עם הספוגיות בצורת צילינדר קטן.

אבל כמה שעות לאחר הטיפול כל הלחי שלה התנפחה, ומסתבר בדיעבד שהמזרק פצע את הצד הפנימי של הלחי שלה והנפיחות לא ירדה למשך כמעט יומיים, וזאת לא הייתה אלרגיה...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, אחרי עקירות או פרוצדורות כירורגיות אחרות יכולה להווצר נפיחות וזה טבעי.

צביקה, מה נסגר איתך, עקרת או לא?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

במקרה המדובר זה היה נדמה לי טיפול שורש עם סתימה זמנית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתמול בצהריים ניגשתי בלב כבד למרפאת השיניים. גם בגלל שהייתי מלא בחששות לגבי העקירה, אבל גם בגלל כמויות האלכוהול ששיתי ערב קודם בחתונה של חבר קרוב. אני לא יכול להגיד שהייתי שלם עם זה, אבל בסופו של דבר עצות שקיבלתי מהמשפחה הקרובה שלי ומכמה מחברי הקרובים הכריעו את הכף. "מה אתה ילד?! לך תעקור כבר ת'שן ותעזוב אותי עם המחקרים הרפואיים שלך" אמר לי חבר אחד. "שטויות, מה אתה מתרגש? בשבוע הבא יש לי גם עקירה של שן בינה, יש לי שם עששת חמורה" אמר לי אבא.

התור שלי לכירורג היה התור האחרון לאותו היום, כך שכמובן שהיה עיכוב קל של כ-20 דקות. זה היה מספיק זמן כדי לראות שני אנשים עצובים יוצאים מחדר הטיפולים, אחר כך הבנתי שהם לא באמת עצובים אלא סתם נרדם להם הצד של הפה.

בכל מקרה הישיבה על כיסא ההמתנה הייתה מבחינתי מורטת עצבים, ממש החזקתי את עצמי שלא לקום וללכת. כנראה שאני דנטופוב רציני. יש מצב שאם לא הייתי משלם לחניון מראש על שעה חניה, הייתי אומר לפקידה יפה תודה ובורח.

ואז נכנסתי פנימה. כמה שאלות כלליות והופ, המחט מוחדרת לי לפה. הרופא היה בסדר גמור ונתן לי תשובות קצרות ועניינות לשאלות שלי. בדיעבד זה בדיוק מה שהייתי צריך לשמוע באותו הרגע.

צביקה: "זאת עקירה בעייתית?"

ד"ר: "ממש לא!"

העקירה עצמה לא כואבת. זה לא כאב, זה יותר תחושת אי נוחות מאוד מאוד מאוד לא כיפית. עצמתי עינים הכי חזק שיכולתי, צבטתי את עצמי ברגל ופשוט חיכיתי שהאונס הדנטלי הזה יגמר. ובסוף הוא באמת נגמר.

עכשיו, כמעט 20 שעות אחרי, אין כאבים. עוד לפני הטיפול לקחתי כדור נרוסין, אף פעם אי אפשר להיות יותר מידי בטוח. אחרי העקירה לקחתי שני כדורי נורופון, אחד כל כמה שעות. הבוקר קמתי וחוץ מהגבלה קלה בפתיחה של הפה אין ממש כאבים.

עכשיו אני צריך להתחיל להתרגל לרעיון שבקרוב אצטרך לעקור שן בינה נוספת.... :mm_eek:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתמול בצהריים ניגשתי בלב כבד למרפאת השיניים. גם בגלל שהייתי מלא בחששות לגבי העקירה, אבל גם בגלל כמויות האלכוהול ששיתי ערב קודם בחתונה של חבר קרוב. אני לא יכול להגיד שהייתי שלם עם זה, אבל בסופו של דבר עצות שקיבלתי מהמשפחה הקרובה שלי ומכמה מחברי הקרובים הכריעו את הכף. "מה אתה ילד?! לך תעקור כבר ת'שן ותעזוב אותי עם המחקרים הרפואיים שלך" אמר לי חבר אחד. "שטויות, מה אתה מתרגש? בשבוע הבא יש לי גם עקירה של שן בינה, יש לי שם עששת חמורה" אמר לי אבא.

התור שלי לכירורג היה התור האחרון לאותו היום, כך שכמובן שהיה עיכוב קל של כ-20 דקות. זה היה מספיק זמן כדי לראות שני אנשים עצובים יוצאים מחדר הטיפולים, אחר כך הבנתי שהם לא באמת עצובים אלא סתם נרדם להם הצד של הפה.

בכל מקרה הישיבה על כיסא ההמתנה הייתה מבחינתי מורטת עצבים, ממש החזקתי את עצמי שלא לקום וללכת. כנראה שאני דנטופוב רציני. יש מצב שאם לא הייתי משלם לחניון מראש על שעה חניה, הייתי אומר לפקידה יפה תודה ובורח.

ואז נכנסתי פנימה. כמה שאלות כלליות והופ, המחט מוחדרת לי לפה. הרופא היה בסדר גמור ונתן לי תשובות קצרות ועניינות לשאלות שלי. בדיעבד זה בדיוק מה שהייתי צריך לשמוע באותו הרגע.

צביקה: "זאת עקירה בעייתית?"

ד"ר: "ממש לא!"

העקירה עצמה לא כואבת. זה לא כאב, זה יותר תחושת אי נוחות מאוד מאוד מאוד לא כיפית. עצמתי עינים הכי חזק שיכולתי, צבטתי את עצמי ברגל ופשוט חיכיתי שהאונס הדנטלי הזה יגמר. ובסוף הוא באמת נגמר.

עכשיו, כמעט 20 שעות אחרי, אין כאבים. עוד לפני הטיפול לקחתי כדור נרוסין, אף פעם אי אפשר להיות יותר מידי בטוח. אחרי העקירה לקחתי שני כדורי נורופון, אחד כל כמה שעות. הבוקר קמתי וחוץ מהגבלה קלה בפתיחה של הפה אין ממש כאבים.

עכשיו אני צריך להתחיל להתרגל לרעיון שבקרוב אצטרך לעקור שן בינה נוספת.... :mm_eek:

תתנחם. עקרתי שן בינה כלואה ו1000 ש"ח ו2 תפרים אחרי בינתיים יוצא לי דם כשאני מנסה לדבר או לנשום או לבלוע או או או

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...