Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שוטף לא רחוק משם- בקאר ספא שבתחנת הדלק פז, ז'בוטינסקי פינת מקדונלד.

עדיף

גם לי יצא לשטוף שם אבל גם אם אני מגיע ביום שישי בשבע בבוקר, כבר יש תור מטורף שגולש לז'בוטינסקי ובלתי אפשרי לעמוד שם! חבל שלזה הם לא מוצאים פתרון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולצפוניים בינינו, בתחנת הדלק בישוב זרזיר כמה מטרים דרומית לכניסה לגבעת אלה יש שטיפת רכב מהר, זול ומעולה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
גם לי יצא לשטוף שם אבל גם אם אני מגיע ביום שישי בשבע בבוקר, כבר יש תור מטורף שגולש לז'בוטינסקי ובלתי אפשרי לעמוד שם! חבל שלזה הם לא מוצאים פתרון.

תודה

הם עובדים בשבת ?

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעלה מהאוב את השירשור,

האם יש למישהו מידע מעודכן על תחנת דלק בר"ג \ בני ברק \ תל אביב שנותנת שטיפה חיצונית חינם \ 5 ש"ח בתדלוק?

שטפתי במשך שנים בתחנת דלק כזאת באזור תעשיה בחולון, אבל עזבתי את העבודה שם ולא מגיע יותר לאיזור.

דרך אגב, לגבי שטיפה במכונה (אותה מכונה חינמית בחולון) - שטפתי שם במשך שנים, בד"כ פעם בשבוע - שבועיים, ולא שמתי לב לשום נזק לצבע (רכב לבן).

בכל מקרה כרגע מחפש מקום לשטיפה של רכב פרטי (לא ליסינג) בצבע תכלת, פעם בחודש - חודשיים - שלושה, אז לא נראה לי נורא לעשות במכונה.

פורסם

בתנאי למילוי דלק בתחנה - רחיצה במכונה בעלות 5 ש"ח.

תחנת "דלק" - יזראמקס,

רח' שלם 1 רמת גן / פינת כביש הטייסים.

[TABLE=width: 710]

[/TABLE]

פורסם

אני לא שוטף בשום תחנת רחיצה .

רק בבית בשעות הלילה כשקריר בחוץ.

לפעמים אני נוסע לכפר סבא , יש שם שטיפה עצמית 24 שעות ביממה שעולה 10 שקל ל3-4 דקות של שטיפה . ואחרי זה מנגב בגילדה שלי.

בחיים לא אתן שמישהו אחר ישטוף לי את האוטו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני בדרך כלל שוטף את האוטו אצל איש מקצוע אחד אשר מוכן להגיע אלינו לעבודה הוא לוקח 55 שח

ומלקק את הרכב. הוא שוטף את הרכב ידנית עם גילדה.

למרות שפעם אחרונה שטפתי את הרכב בחולון במתחם עזריאלי החדש. בימי שישי זה עולה 30 שח השטיפה כוללת שטיפה במכונה וניקוי פנים.

מי שמעוניין אני מוכן לתת את הטלפון של איש מקצוע הוא מגיע למקום העבודה באזור פתח תקווה מינימום 2 רכבים.

בברכה

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
מעלה מהאוב את השירשור,

האם יש למישהו מידע מעודכן על תחנת דלק בר"ג \ בני ברק \ תל אביב שנותנת שטיפה חיצונית חינם \ 5 ש"ח בתדלוק?

שטפתי במשך שנים בתחנת דלק כזאת באזור תעשיה בחולון, אבל עזבתי את העבודה שם ולא מגיע יותר לאיזור.

דרך אגב, לגבי שטיפה במכונה (אותה מכונה חינמית בחולון) - שטפתי שם במשך שנים, בד"כ פעם בשבוע - שבועיים, ולא שמתי לב לשום נזק לצבע (רכב לבן).

בכל מקרה כרגע מחפש מקום לשטיפה של רכב פרטי (לא ליסינג) בצבע תכלת, פעם בחודש - חודשיים - שלושה, אז לא נראה לי נורא לעשות במכונה.

עד כמה שידוע לי מקבלים שטיפה חינם (ללא ניגוב הרכב) בתדלוק בתחנת סונול ברחוב הסיבים בפתח תקווה, ממש על ציר ז'בוטינסקי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

שימו לב שיש מטאטא ויש מטאטא. יצא לי אישית לאשר סיבון במטאטא אחרי שהוסבר לי וראיתי במו עיני שלא מדובר במטאטא כביש אכזר, אלא במטאטא עם 'סיבים' רכים מאוד שמזכירים יותר גומי/ספוג/ג'ילדה.

בכל מקרה באיזור חיפה ממליץ על "פנק אוטו" שדרות ההסתדרות 149 חיפה בתחנת 'דלק'. גם מעבר ידני לפני, גם מכונה, גם ניגוב ומעבר ידני אחרי. ובלי שום מטאטא. יש גם קופונים.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מכוני שטיפה זה למכוניות ליסינג.

המכונית שלי בחיים לא תכנס לשם. גם למוסך אני מגיע עם מכונית נקיה כדי שחלילה לא יגעו בה. ובכל מקרה מזהיר אותם שלא יעשו לי טובות כאלה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שימו לב שיש מטאטא ויש מטאטא. יצא לי אישית לאשר סיבון במטאטא אחרי שהוסבר לי וראיתי במו עיני שלא מדובר במטאטא כביש אכזר, אלא במטאטא עם 'סיבים' רכים מאוד שמזכירים יותר גומי/ספוג/ג'ילדה.

בכל מקרה באיזור חיפה ממליץ על "פנק אוטו" שדרות ההסתדרות 149 חיפה בתחנת 'דלק'. גם מעבר ידני לפני, גם מכונה, גם ניגוב ומעבר ידני אחרי. ובלי שום מטאטא. יש גם קופונים.

מצטרף להמלצה. אבא שלי שוטף שם תמיד (ליסינג), יצא לי גם לשטוף שם מספר פעמים (את האוטו של אמא! שלי נשטף רק ידנית) והייתי מרוצה. באחת הפעמים נשארו סימנים בנקודה מסויימת והפועל ישב עליהם עוד כמה דקות עד שירדו לשביעות רצוני. בנוסף, כשאני לוקח את הרכב הוא תמיד מלא בשיערות של כלב והם תמיד מורידים אותן.

התלונה היחידה שלי- הם נדיבים מדי עם החומר השמנוני המוזר הזה ששמים על הדשבורד כדי לשמור עליו כביכול, אבל אני מניח שאפשר לבקש לא לשים אותו.

"ai motoare capul doare"

פורסם
חייב להתעלק על השרשור הזה.

מישהו מכיר תחנת דלק של סונול בראשון לציון שמקבלים בה שטיפה חינם, בלי מטאטא וקראשר ישר לתוך המנוע, על תדלוק?

חבל שנתת להם להמשיך עם מטאטא :cry:

כן , תחנת דלק מיקה במערב , נראה לי הרחוב זה יוסף לישנסקי, שוטפים במכונה , ללא ניגוב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני קורא תגובות ונשאר בהלם. שטיפה ב5 ₪? מכונה/מטאטא? Wtf.

גם לרכב ליסינג מגיע יחס הגיוני. חבל להרוס ככה רכבים. מוזר לקרוא על זה בפורום חובבי רכב.

לי מפאת חוסר זמן אאין אפשרות לשטוף לבד אז אני פונה לבעל מקצוע שעושה זאת בשבילי בצורה מעולה - לוקח בערך שעה והמחיר לא יקר - 60 ₪. ואני פדנט בכל הנוגע לרכב (וגם לא משאיר את הרכב לבד - גם לא במוסך).

לדעתי שווה את זה (גם אם הרכב לא רשום על שמך).

פורסם
אני קורא תגובות ונשאר בהלם. שטיפה ב5 ₪? מכונה/מטאטא? Wtf.

גם לרכב ליסינג מגיע יחס הגיוני. חבל להרוס ככה רכבים. מוזר לקרוא על זה בפורום חובבי רכב.

לי מפאת חוסר זמן אאין אפשרות לשטוף לבד אז אני פונה לבעל מקצוע שעושה זאת בשבילי בצורה מעולה - לוקח בערך שעה והמחיר לא יקר - 60 ₪. ואני פדנט בכל הנוגע לרכב (וגם לא משאיר את הרכב לבד - גם לא במוסך).

לדעתי שווה את זה (גם אם הרכב לא רשום על שמך).

סמירו - אם היה לי רכב מליסינג לא היה אכפת לי יותר מדי איך הוא נראה מבחוץ ולא מטריד אותי הצבע שלו, בסופו של דבר הרכב אחרי תקופה חוזר לחברת הליסינג וזהו.

עד היום המקום היחידי שראיתי שיודע לנקות זה סוויס ווקס בתל אביב, קצת יקר אבל מאוד איכותי ולא עושה נזק לצבע. מן הסתם גם עסקים טובים אחרים בתחום הדיטיילינג כמו PDR או אלטר ישטפו כמו שצריך את הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...