Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה העת לשטוף את המיצובישי, אבל חם ולח ולמי יש כוח לשטוף לבד? (אגב, את הוולוו שטפתי אתמול בחצר. לוולוו יש יחס מועדף). לוקח את התינוקת והכלב ויצאים לחפש מכונת שטיפה.

מוצא בקרבת מקום את תחנת דור אלון ליד במתחם הבורסה. במקום יש שלט ״שטיפה במכונה״. אומרים לי שפנים וחוץ יעלה 60 ש״ח וצריך לשלם קודם. בסדר. עד שסיימתי לשלם כבר מנקים את הפנים. אני קולט שהשטיפה לא נעשית במכונה אלא ע״י צינור ומטאטא עם סבון. אני לא אוהב את הרעיון של המטאטא, אבל בולע רוק ויוצא לסיבוב קצר עם הילדה והכלב.

חוזר אחרי 10 דקות. הרכב מוכן. על הרכב נשארו סימנים קטנים של לשלשת ציפורים. אני מראה לפועל והוא מתחיל לגרד את זה. זו כבר התעללות של ממש ברכב. אני עוצר אותו וניגש למנהל לבקש שטיפה חוזרת עם סמרטוט. היחס שלו תוקפני. הוא ניגש לרכב ומודיע לי שזה נקי מאוד. לא מוכן להסתכל על הנקודות המולוכלות בטענה שאינו במסדר צבאי. הילדה מגלה סימני קוצר רוח ואי אפשר להאריך בדברים. גם אין טעם בזה, אני מודיע לו שלא סיפק את התמורה למחיר ושזו הפעם האחרונה שלי אצלו.

נוסע הביתה בתחושה שנמאס מבעלי מקצוע שמטרתם להעביר את כספך אליהם במינימום תמורה או מחוייבות או כבוד עצמי.

הדיווח אוביקטבי לשם ידיעתכם ובחירתכם באם לשטוף שם או לא.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי ואבוי ,שטיפה עם מטאטא , זה תמונה שאי אפשר לשכוח .

כזה מיותר ללכת לכול מכוני השטיפות האלה שחוץ מלקבל כסף הם לא מנקים כמצופה מהם.

לפי דעתי קום בבוקר בכיף באיזה 5-6 ותשטוף עצמאית .

פורסם

אני שוטף לא רחוק משם- בקאר ספא שבתחנת הדלק פז, ז'בוטינסקי פינת מקדונלד.

עדיף

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בשביל זה יש את ימי שבת בבוקר,אתה קם מוקדם 30-40 דקות ויש לך רכב נקי,גם חסכת כסף וגם יש לך יום שבת ארוך מאשר היית קם ב 9-10.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש מקום ביפו ד שעושה ניקוי יסודי מאוד, בעבור 45 ש"ח בערך. יושבים על הרכב אולי חצי שעה אם לא יותר, פשוט מצחצחים אותו.

אך החסרון הבולט כמובן שגם שם יש שימוש במטאטא, מצד שני אני לא רואה שום מקום למעט עסק דיטיילינג שינקה את הרכב באמצעים אחרים.

פורסם

חייב להתעלק על השרשור הזה.

מישהו מכיר תחנת דלק של סונול בראשון לציון שמקבלים בה שטיפה חינם, בלי מטאטא וקראשר ישר לתוך המנוע, על תדלוק?

חבל שנתת להם להמשיך עם מטאטא :cry:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יש מקום ביפו ד שעושה ניקוי יסודי מאוד, בעבור 45 ש"ח בערך. יושבים על הרכב אולי חצי שעה אם לא יותר, פשוט מצחצחים אותו.

אך החסרון הבולט כמובן שגם שם יש שימוש במטאטא, מצד שני אני לא רואה שום מקום למעט עסק דיטיילינג שינקה את הרכב באמצעים אחרים.

שם וכתובת ?

פורסם

לשטוף עם מטאטא? אתם רציניים?

לא משנה כמה מקצועי בעל המקום, ברגע שהוא השתמש במטאטא ולא במשהו שיעודי לניקוי צבע הרכב הוא כבר ממש לא נקרא "מקצועי", לא משנה גם אם ישבו שעתיים על הרכב.

מטאטא יותר גרוע ממכונת שטיפה אמריקאיות, לא כואב על השריטות?

Opel Adam S 2017

פורסם

אני יכול להעיד שלאחרונה היתי אצל רון (מוסך רון)

בטיפול שיגרתי, שבסופו כאמור הרכב עבר סיבון עם מטאטא.

היתי מופתע, שאלתי את רון. אמר אל תדאג, זה לא משאיר שריטות.

בדקתי לאחרונה הבדיקה, הוא צדק. תבדוק גם.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

יש לך ביפו ליד בלומפילד אחלה מקומות, את הרכב הקודם שלי הייתי שוטף שם והייתי מאד מרוצה, את הנוכחי אני שוטף לבד, לשטיפה קוראים שטיפת עיסא או משהו כזה, עובדים רק עם סמרטוטים ולא עם מטאטא כל פעם שהם מסימים עם סמרטוט הם שוטפים אותו, אני יודע שזה לא דיטילנג אבל לאדם הממוצע זה מספיק!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני לא זוכר את השם של המקום, בגדול מכיכר וולפסון נכנסים ליפו ד ונוסעים ישר/ימינה, זה צריך להיות מצד ימין, אפשר לשאול באזור, המקום מאוד מוכר.

אחרי שקראתי את ההודעה של הבחור עם הסמרטוטים, אכן הם משתמשים בסמרטוטים ובלחץ מים, לגבי המטאטא ייתכן ולא משתמשים בו, האמת הפעם האחרונה ששטפתי שם הייתה כשהתחתנתי לפני שנתיים אז אני לא ממש זוכר..

• תוכן חדש...