Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון -30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עוד רגע נכנס לקבע (עתודאי) וחשבתי שזה זמן טוב לשדרג את איכות החיים ולרכוש רכב.

מרבית הנסיעות שלי הן באזור המרכז (אני גר בלוד והנסיעות בעיקר הן לחולון/רחובות/צריפין), לא מעבר.

הייתי רוצה לקבל מספר הצעות לרכבים שנכנסים בתקציב : 30-35 אלף ש"ח.

חשוב לי שיהיה רכב בטיחותי וצריכת דלק טובה , במידה ואפשר שגם יהיה נוח לשבת בו לארבעה אנשים זה יהיה מעולה :]

*פרט חשוב - אם אפשר רכבים של יונדאי (אך לא חובה), פשוט הטיפולים ביונדאי יהיו לי הרבה יותר זולים.

שאלות נוספות:

1. האם שווה לקנות מחברות ליסינג? האם בכלל ניתן למצוא רכבים במחירים הללו עם אחריות?

2. כאשר קונים רכב מבן אדם (ולא מחברת ליסינג), איך כדאי לבדוק את הרכב? יש איזשהו מדריך?

תודה רבה לכל העוזרים.

בר

פורסם

מכיוון שיש העדפה לרכבים של יונדאי ,במגבלות התקציב שלך אפשר לבדוק את היונדאי גטס עם רמת גימור GLS שהיא רמת גימור הכי גבוהה ובטיחותית של הדגם הזה (4 כריות אוויר ,ESP ,אבזור נוסף)או את רמת הגימור GLI שגם בטיחותית במידה סבירה ,מדובר על שנתונים 2007\2008 .

רכב נוסף שנכנס בתקציב שלך ואפשר לשקול זה הרנו מגאן שנוחה ובטיחותית מאוד וגם נחשבת לחסכונית בקטגוריית המשפחתיות והיא תהיה יותר בטיחותית מדגמי היונדאי הנ"ל.

מצורף כאן קישור מהפורום למדריך מצוין לגבי מה לבדוק ולשים לב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260086

בהצלחה

פורסם

אהלן,

לא יודע אם הייתי בוחר בגטס שכן ציינת שחשוב לך שיהיה גם מקום ל 4 אנשים ומתוך הכרות אישית היא ממש לא מרווחת מאחור.

אני לא יודע למה את מעדיף ספציפית את יונדאי כי בתקציב הנ"ל יש הרבה רכבים טובים שנכנסים בתקציב.

כן הייתי שוקל לקנות רנו מגאן שבתקציב הנוכחי מגיע אפילו לשנתון 2006-2007 רק תהיה מודע לזה שהשוק שלה על הפנים אחר כך שתרצה למכור.

אם אתה בכל זאת מעדיף להשאר עם היונדאי אל תלך על אקסנט שכן היא צפופה מאוד וממש לא חסכונית, אפשר אם אתה מוצא רכב טוב לשקול את האלנטרה.

מקווה שעזרתי,

גיל.

פורסם
לצערי אני לא זוכר בדיוק, אני כן יכול להמליץ לך לבדוק באתר

בהצלחה

תודה, בדקתי וראית דווקא שהיונדאי יותר טובה וחסכונית בצריכה (ממוצע 1:12)

המחירים שראיתי הם סביב ה37-42 (שנתונים 07-09)

נראה לכם סביר?

פורסם

אם בנוח ל4 אנשים התכוונת לפעם-ב כשאתה לוקח חברים אז אתה יכול להסתפק טוב מאוד במכונית מיני (כמו למשל יונדאי I10 או פיאט פנדה, פז'ו 107, סיטרואן C1, סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו וכו'), אין שום סיבה לקנות משהו גדול יותר לנסיעות באיזור המרכז אם אין לך משפחה עם עגלות ותיקים להסיע.

אתה תהנה מיותר אפשרויות חנייה, צריכת דלק טובה יותר, ומחיר קנייה זול יותר שזה אומר אוטו חדש ואמין יותר ב30 אלף שלך.

וההמלצה הכי טובה:

http://www.youtube.com/watch?v=2xIaiTqPSiY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...