Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזו שנה? התקציב הזה לא יאפשר לך לקנות רכב נורמלי. תחשוב כמה תצטרך להוציא על תיקונים. אם הבחירה היא בין שני הרכבים האלה, אין ספק שהאיביזה עדיפה. הגטס תמיד הייתה בעייתית, בעיקר בנושא צריכת הדלק.

פורסם

מבחינת אמינות ועלויות חזוקה הגטס עולה על האיביזה.

מבחינת איכות הנסיעה האיביזה טובה יותר, ואם גטס ברמת גימור GLF, אז איביזה גם בטיחותית יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגטס לא חסכוני בדלק במיוחד בדגם מנוע 1350 סמ"ק- זה היה רכב קטן עם צריכת דלק של מאזדה 3.

במנועי 1400 היה שיפור קטן,שהמשיך במנועי ה1600 אבל הרכב עדיין שתיין כמו משפחתית ממוצעת.

התחזוקה במוסך שלה לא יקרה אבל,אם תפול על רכב שהיה בליסינג/השכרה (רוב הרכבים הללו לא היו פרטיים) ברור שאפשר לעלות על מוקש.

בטיחות מזעזעת,רכב עם כרית אוויר אחת וללא ABS,הוא ממש לא רכב,שהייתי מסיע איתו 5 נוסעים ובמיוחד לא תינוקות אז תחשוב מה עדיף.

פונטו ספייס עם גיר אוטומטי רציף שנתונים 2001-2 ואם ייכנס גבוה יותר מה טוב.

אם אתם מסוגלים לנהוג בידני אז תוכלו לעלות עוד שנתון-שניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפונטו חסכונית משניהם,אבל גם יותר חלשה לעומת האיביזה 1.6,האחזקה שלה לא יקרה ורמת אמינות טובה.

אם אתה קונה גטס קח בחשבון שברמת גימור glf יש כרית אוויר אחת וללא abs.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה לגבי פונטו ספייס?

רק אם אתה מוצא אחת שאתה יודע בודאות במה האכילו אותה וכיצד טיפלו בה.

אם ההיסטוריה לא ברורה, זה עלול להיות בור ללא תחתית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כמו כול רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא זה ולא זה

הסיאט זה רכב גג ל12 שנה

והיונדאי יש GLF שזה כרית 1 ומהליסנג

GLI שתי כ.אויר

GLS ארבע כ.אויר

עד שנת 2006 ו(כולל בחלק מהדגמים)

מטחנת דלק

צפונה מ2006 יש מתיחת פנים ושיפור צריכה אבל לא לשכוח שמדובר ביונדאי-שזו עסקה שמרמה-

בהפרש של "הקניה הזולה" אתה תשלם בדלק אז תחשוב טוב

אני הייתי הולך על סוזוקי בלאנו שמורה

• תוכן חדש...