Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי לזלזל במוסך הנ"ל חלילה באמת שלא ברור איזה סורק יש לו לעומת הסורק בחברה/מכון להזרקות דלק.

לגבי שבתאי שמר- מוסך מורשה היבואן,טוב סה"כ,מחירים של מורשה.(טיפלנו אצלו בסוזוקי בלנו 6 שנים ולא היו לנו טענות כלפיו).

יש גם את מוסך רווה בחיפה שגם הוא מורשה היבואן.

העניין הוא,שאם כבר היית במורשה אחד ולא אבחנו נכון את התקלה,מי ערב לכך שבמוסך השני יאבחנו נכון ?

קיבלת המלצה לבעל מקצוע מצויין שמתעסק עם חשמל,הזרקות וכל מה שרק תרצי,מדוע לא פנית אליו ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת? שמעתי גם דברים פחות טובים עליו מבחינת מקצועיות ממישהו שאני מאוד מעריכה את דעתו. בגלל זה

פחדתי ללכת לשם

לא אומר שבגלל מקרה אחד צריך לשפוט אבל זה גרם לי לחשוב שנית.

אני כבר מאוד מבולבלת...

פורסם

אני אכתוב שוב,בליאנה יש בעיות בסלילי ההצתה קשה לעלות על הבעיה והיא מתרחשת כאשר חם מאוד ,הבידוד הפנימי של הסלילים נמס והרכב מתחיל להשתגע בתקלות של החטאת ניצוץ וחיישנים שלא בטווח.

זה נכתב מנסיון של כמה כלי רכב בעלי סימפתומים זהים.

פורסם
אני אכתוב שוב,בליאנה יש בעיות בסלילי ההצתה קשה לעלות על הבעיה והיא מתרחשת כאשר חם מאוד ,הבידוד הפנימי של הסלילים נמס והרכב מתחיל להשתגע בתקלות של החטאת ניצוץ וחיישנים שלא בטווח.

זה נכתב מנסיון של כמה כלי רכב בעלי סימפתומים זהים.

עדכון: ראשית החלפתי חיישן קראנק. זה לפחות פתר את הבעיה שהאוטו נכבה כל הזמן ובעצם תיקן את הקלקול שעשו לי במוסך

הצפון. עכשיו הכנסתי את הרכב למוסך אורי מלמד. הם עשו לי הצלבה עם הקוילים של צילינדרים 1+4 עם 2+3

ניסע ונראה איפה התקלה של המיספייר חוזרת. לפי זה נמשיך.

אגב, לא הם אמורים לקחת את האוטו לסיבוב במקום שאני אקח ואחזור לשם שוב?

נראה לי טרטור כזה מיותר

פורסם

הם בכיוון הנכון,עשו את ההצלבה וביקשו ממך לבדוק כי יש להם חשד כנראה על צילינדר מסויים לאחר שאבחנו את הרכב.

לגבי נסיעה-המוסך יכול לעשות נסיעת מבחן אבל לדעתי,אין כמו תחושת הלקוח,שמכיר ומרגיש את הרכב ואת התנהגותו ויכול לשים לב לכל שינוי שחל בה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הם בכיוון הנכון,עשו את ההצלבה וביקשו ממך לבדוק כי יש להם חשד כנראה על צילינדר מסויים לאחר שאבחנו את הרכב.

לגבי נסיעה-המוסך יכול לעשות נסיעת מבחן אבל לדעתי,אין כמו תחושת הלקוח,שמכיר ומרגיש את הרכב ואת התנהגותו ויכול לשים לב לכל שינוי שחל בה.

בינתיים אחרי שהרכב נסע כמה ימים ככה, חזרנו והמחשב לא מתריע על שום תקלת צילינדרים....

כרגע מתריע רק על ממיר.

אז כרגע לא יודעים כלום.

שלח אותי לנסוע עוד כמה שבועות ואז לחבר שוב למחשב.

אולי להחליף סלילים ופלגים ונגמור עניין?

פורסם
בינתיים אחרי שהרכב נסע כמה ימים ככה, חזרנו והמחשב לא מתריע על שום תקלת צילינדרים....

כרגע מתריע רק על ממיר.

אז כרגע לא יודעים כלום.

שלח אותי לנסוע עוד כמה שבועות ואז לחבר שוב למחשב.

אולי להחליף סלילים ופלגים ונגמור עניין?

אחרי שנתבקשנו להמשיך לנסוע כדי שהתקלה תופיע שוב במחשב לאחר ההחלפה של הסלילים, התחלנו לנסוע ביום שישי והרכב... בקושי סחב. חירחר וגמגמם והטורים קפצו כל הזמן. ממש נחנק. זה לא קרה בעבר...

עשינו אחורה פנה ולא המשכנו לנסוע, ממש מזל שלא נתקענו בדרך.

בנוסף היה רעש כמו אגזוז משוחרר- רעש של ממיר קטליטי מפורק.

היום בבוקר התייצבנו אצל אורי מלמד שוב. רני ויואב טיפלו בנו ואני חייבת לציין את הסבלנות שלהם. כל דבר הסבירו, הראו ולא מיהרו להחליף חלקים סתם. למשל המצתים היו במצב מצויין מתוצרת גרמנית ולכן רק ניקו והחזירו. לא חשבו שצריך להחליף.

הממיר הקטליטי התחיל להתפרק, הרשת שם הייתה מומסת והתפרקה לגורמים שנכנסו גם לאגזוז.

מחר נהייה שם שוב וצריך לפרק הכל ולראות אם אפשר להציל את האגזוז.

אין לי מושג מה יהיה אבל אין ספק שנסיעה של כמעט חצי שנה עם תקלה של מיספייר, תקלה שלא אותרה וטופלה לצערי כבגלל חוסר המקצועיות של המוסך המורשה- מוסך הצפון, עשתה את שלה וגרמה לנזק גדול יותר.

הרגה לחלוטין את הממיר ועכשיו כנראה גם את האגזוז שנכנסו אליו כל החלקים המפורקים.

אמשיך לעדכן מחר

הסיפור שלא נגמר (עדיין)

פורסם

אני לא רואה טעם בתיקון צנרת הפליטה לפני שמתקנים את תקלת המנוע. כמה מיספיירים וגם הממיר הקטליטי החדש יגיע לעולם שכולו טוב.

דווקא את הפלאגים כן הייתי מחליף על אף מצבם הטוב. ברכבים עם סלילי הצתה אני ממליץ על פלאגים מקוריים בלבד.

בין לבין כל התגובות בשרשור הזה כמה בעלי מקצוע נתנו את אבחנתם. האם משהו מכך נבדק?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא רואה טעם בתיקון צנרת הפליטה לפני שמתקנים את תקלת המנוע. כמה מיספיירים וגם הממיר הקטליטי החדש יגיע לעולם שכולו טוב.

דווקא את הפלאגים כן הייתי מחליף על אף מצבם הטוב. ברכבים עם סלילי הצתה אני ממליץ על פלאגים מקוריים בלבד.

בין לבין כל התגובות בשרשור הזה כמה בעלי מקצוע נתנו את אבחנתם. האם משהו מכך נבדק?

איתמר

1) מה ז"א תקלת המנוע? איזה תקלה לדעתך יש במנוע?

2) כרגע מה שבוצע זה החלפת סלילים- שניהם וגם חיישן קראנק.

על איזה תגובות אתה מדבר שלא התייחסתי? כולם כאן דיברו על מצתים וסלילים. לא ראיתי משהו אחר

3) אתה ממליץ על פלאגים של סוזוקי?

פורסם

1. אין לי מושג. טענתי שכל זמן שנמשכות התקלות במנוע המלוות במיספיירים אז הממיר הקטליטי החדש עלול למות בדמי ימיו.

2. זה בהחלט הכיוון. השאלה עכשיו היא למה העסק עדיין לא דופק כמו שצריך. האם הסלילים שהורכבו הם חדשים ומקוריים? האם חיישן הקראנק חדש ומקורי? האם חיישני החמצן תקינים ומקוריים? האם בוצע איפוס תקלות לאחר החלפת החיישנים?

3. בהחלט. רק מקוריים. לעיתים המקורי אף זול יותר מתחליפי.

כמו שאת שמה לב אני דוגל במקורי וחדש בלבד, בטח שנראה שיש כאן איזו בעייה שצריך לבודד משתנים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...