Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינני טועה זהו קוד תקלה המצביע על בעיה בחיישן גל זיזים. ייתכן והתקלה היא ניגזרת של שאר התקלות ולכן מה שאני מציע שככל הניראה תצטרכי להחליף סלילי הצתה ואז פשוט שיאפסו את התקלות וייראו אם משהו מהם חוזר.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד מקווה שבאורי מלמד ידעו ללכת לכיוון הסלילים.

כי כרגע בטלפון סיפרתי לו את כל הסיפור והוא לא רוצה לראות את התכתובות כאן בפורום.

הוא רוצה לאתר את התקלה לבד. לא רוצה להיות נעול לכיוון כלשהו

הוא אמר שהבעיה בקירטוע והבעיה בממיר זה שני דברים שונים שלא קשורים אחד לשני

ואני הבנתי בפורום שכן.

אז אני כבר לא יודעת...

פורסם
גשי לחיים יוד וטפלי אצלו בתקלה חבל על הכסף והסחבת.

הלואי!!!! רק שהוא נמצא ברחובות ואני בקריות. זה נסיעה של ארוכה שמסתבר כרגע שאני לא יכולה לעשות.

אני פשוט רותחת מעצבים!

היום הכנסתי את הרכב לאותו מוסך מרשה לא מקצוען כדי שיחליף לי בחזרה את החיישן גל ארכובה שהחליף לי סתם. מהרגע שיצאתי מהמוסך שלו הרכב נכבה בזמן נסיעה.

פשוט נכבה כל הזמן ואי אפשר לזוז איתו!

כשאמרתי להם שזה קרה הם כמובן אמרו שיש ברכב הרבה בעיות וזה מזה ושהם מראש אמרו לי שהחיישן שלי לא תקין.

הסברתי להם שזה שהאוטו נתקע זה חדש אבל לא הואיל.

אני חושבת שהם עבדו עליי והכניסו לי חיישן תקול רק כדי להוכיח את טענתם

פורסם

חיפשתי בכמה מכוניות כמו קרייזלר,ב.מ.ו מדובר על חיישן קאמשאפט.

אם זו הבעיה או שהתקלה עולה בגלל הסלילים אי אפשר לדעת עד האבחון הסופי.

אם זו היתה התקלה היחידה רוב הסיכויים שזה היה רק זה אבל בגלל שעלו כמה קודים מתבקש אבחון מדוייק ויעיל.

אין ברירה,אלא לגשת לאורי,ולתת לבחור שהוא מקצוען,לאבחן את הרכב כראות עיניו עד שיצליח לפתור את הבעיה.

הוא בצדק לא רוצה לראות את התכתובות כאן-זה לא תפקידו.הוא בעל מקצוע,שצריך לאבחן תקלה.

נניח שתגידי לו: "אמרו בפורום שמדובר בסליל הצתה",הוא מחליף לך סליל והתקלה חוזרת אז הוא גם לא יצא בסדר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
חיפשתי בכמה מכוניות כמו קרייזלר,ב.מ.ו מדובר על חיישן קאמשאפט.

אם זו הבעיה או שהתקלה עולה בגלל הסלילים אי אפשר לדעת עד האבחון הסופי.

אם זו היתה התקלה היחידה רוב הסיכויים שזה היה רק זה אבל בגלל שעלו כמה קודים מתבקש אבחון מדוייק ויעיל.

אין ברירה,אלא לגשת לאורי,ולתת לבחור שהוא מקצוען,לאבחן את הרכב כראות עיניו עד שיצליח לפתור את הבעיה.

הוא בצדק לא רוצה לראות את התכתובות כאן-זה לא תפקידו.הוא בעל מקצוע,שצריך לאבחן תקלה.

נניח שתגידי לו: "אמרו בפורום שמדובר בסליל הצתה",הוא מחליף לך סליל והתקלה חוזרת אז הוא גם לא יצא בסדר.

אמרו לי לפנות ליואב. איתו דיברתי הבוקר.

זה אותו דבר?

פורסם
תגררי את הרכב למרכז הרכב נתקע בשביל זה יש ביטוח גרירה.

ואיך תחזור מהמרכז ? מה,רק במרכז יש מוסכים טובים/מכונים להזרקות דלק איכותיים,נגמרו בעלי המקצוע הטובים בצפון ? :shock:

פורסם
אמרו לי לפנות ליואב. איתו דיברתי הבוקר.

זה אותו דבר?

אם הוא מהמוסך הזה אז כן,לא מכיר אותו אישית.פעם אחרונה הייתי שםו בעזרת תיווך של חבר,שלקח אליו את הרכב בגלל מנורה סוררת שנדלקה ונכבתה.(זה היה עם הרכב הקודם שלי).

אם הרכב לא יכול להגיע בנסיעה,הפעילי את ביטוח הגרירה והגיעי למוסך עם הגרריסט,זה לא נורא כ"כ,עדיף לא להיתקע בדרך.

בהצלחה,חזרי לעדכן לאחר בדיקת המוסך שלהם מה היתה התקלה,מה הציעו לעשות/איך פתרו.

פורסם
אם צריך נוסעים לבעל מקצוע שיסדר לך את הרכב גם אם הוא בבאר שבע

התפתחויות:

אחרי שאתמול האוטו נכבה כמה פעמים בבוקר ולאחר מכן כמה פעמים בצהריים (כנראה אחרי שמתחמם הגל ארכובה/קראנק מפסיק לפעול) הצלחנו להניע ולנסוע בלילה בלי בעיה למוסך בקריות. מוסך רימון

האמת? הופתענו מהאדיבות של בעל המוסך ומהסבלנות שלו.

הוא חיבר את הרכב לסורק ולא מצא אפילו שגיאה אחת (אני חושבת ששיחזר להגדרות יצרן לפני כן ואיפס את התקלות- נדמה לי)

בדק את הסליל עם מכשיר לראות התנגדות- לא מצא כלום.

לקח לנסיעה של 10 דקות עם מזגן- לא נכבה. נסע חלק

אמרתי לו לקחת את הרכב לנסיעה עם מאמץ עם עלייה- לקח אותו. נסיעה של חצי שעה עם עלייה עם מזגן- חיבר את הרכב תוך כדי למחשב ולא זיהה כלום. הוא חיבר לשלושה סקנרים שונים שאחד מהם חדש.

חזר למוסך, הרכב המשיך להיות מונע חצי שעה- חיבר סורק לא היה כלום!!!

אמר לי יפה לבוא לקחת את הרכב כי לא מצא כלום. שניסע יום יומיים ונראה מה קורה

ביקשתי ממנו להחליף חיישן קראנק והוא התעקש שלא כי חבל על הכסף והוא לא רואה סיבה והתעקש שלא צריך כרגע.

לא לקח שקל ושלח אותנו הביתה. יפה מצידו וחייבת לציין את זה

עכשיו- מה לעשות? אני יודעת שיש תקלה. אני פוחדת לנסוע ולהיתקע שוב.

החלטתי לקחת את הרכב לשבתאי שמר.

שיעשו בדיקה. אולי המחשב של המוסך המורשה שונה מהמחשב של מוסך רימון?

מה אתם אומרים?

ממש תמוה

• תוכן חדש...