Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סופר לנסר שנת 96 האוטו עמד 3 חודש בלי להניע ועכשיו כשבאתי לא להיע הוא הניע לכמה דקות ונכבה הסיבה היא שלא מגיע דלק למנוע פירק מזקרקים הכול תקין הוצאתי גם תפילטר דלק ולא מגיע עליו דלק אז כנראה הבעיה במשאבה אבל היא נמצאת בתוך המיכול ואין אליה גישה (מתחת למושב האחרוי זה רק מצוף ולא המשאבה) ואין לי מושג איך להגיע אליה.

האוטו הניעה לכמה דקות עם ספרי קרבורטורים וכול עוד משפריצים הוא מונע

מישו יודע איך אני יכול לגשת אל המשאבה או לפחות איפה החיבורי חשמל שלה?

פורסם

תבדוק אם מגיע מתח למשאבה. אולי פיוז שרוף? או קצר כל שהוא.

אתה שומע אותה עובדת? תנתק את הצינור כניסה לפילטר דלק ותיתן סוויץ או סטרטר (בזהירות ובמהירות) ותראה אם מוזרם דלק.

ואם אין גישה מתוך הרכב למשאבה, כנראה שתצטרך לפרק את הטנק דלק.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

איך אני יכול לבדוק אם מגיע מתח אם בכלל אין לי גישה אליה ופרקתי את הפילטר עם סויץ לא מגיע דלק לפילטר ופיוזים גם הסתכלתי לא מצאתי שום דבר שרוף

פורסם

תחפש את החיווט אליה. אולי תיעזר בפיוז שלה תראה איזה צבע החוטים ותחפש באיזור שלה. תזיז את הריפוז אם יש. החוטים בטח בתוך שרשורי. חייב להיות חוטים.

פורסם

הורדתי את כול הריפוד ובדקתי את כול הפיוזים אפילו החלפתי את אלו שנראו שהם כבר חצי קלאץ וכול החשמל שמצאתי מאחורה זה 3 חוטים למצוף ושתי צינורות דלק מהמיכל

פורסם

לא אין קודן ואין אמבוליזר אין לי מושג מה לעשות כבר האם אולי מישו לפחות יודע איפה החוטי חשמל של המשאבה??

פורסם

אם יש לך אזעקה אז יכול להיות שהיא כולל את האימוביליזר בתוכה.

דבר שני אולי אין לך מספיק דלק במיכל הדלק ?

כי לפעמים יש ממש מעט ואי אפשר להניע את הרכב.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אולי באמת תוסיף עוד איזה 5 -4 ליטר. הכמות גבולית, אם באמת יש רק 8 ליטר.

פורסם

בסף דלת הנהג נמצא צמת החוטים למשאבה .חוט עבה צבע כחול פס שחור הוא החוט למשאבה .ראלי המשאבה נימצא מאחורי הרדיו ... ניניו

• תוכן חדש...