Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו סיפור, קניתי באי-ביי כיסוי לפתח לפיז'ו 206 , החלפתי את הכיסוי והרכב לא התניע לי, לקחתי אותו למוסך מורשה ולמזלי אחרי בדיקת מחשב אמרו לי שם שזאת בעיה במפתח.

הסיבה: העברתי בין הכיסוי הישן לחדש רק את המגנון עם הכתפורים ולא העברתי חלק ממש קטן שהוא המשדר ובגלל זה הרכב לא התניע לי ורק עשה רעשים חזקים בהתנעה

פורסם

מצטער ידידי, אבל זה דבר טריוויאלי.

במקום לפנות למוסך מורשה, היית שואל כאן ותוך שניה היו מסבירים לך שצריך להעביר גם את השבב של האימובלייזר.

פורסם
שמעו סיפור, קניתי באי-ביי כיסוי לפתח לפיז'ו 206 , החלפתי את הכיסוי והרכב לא התניע לי, לקחתי אותו למוסך מורשה ולמזלי אחרי בדיקת מחשב אמרו לי שם שזאת בעיה במפתח.

הסיבה: העברתי בין הכיסוי הישן לחדש רק את המגנון עם הכתפורים ולא העברתי חלק ממש קטן שהוא המשדר ובגלל זה הרכב לא התניע לי ורק עשה רעשים חזקים בהתנעה

שמרת את המפתח המקורי?

אם כן בשניה אתה מסדר את זה.

אם לא, אתה יכול להשתמש בנתיים במפתח ספר.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

זה בעצם המוח. דבר ידוע...

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

איזה מוח?

זה שבב קטן שמכיל בתוכו קוד.

מסביב לסוויץ' יש אנטנה. כשמכנסים מפתח, המערכת קוראת את הקוד באמצעות האנטנה ומשווה אותו לקוד השמור בזיכרון. אם יש התאמה - מאפשרת התנעה. אם לא הצליחה לזהות את השבב או שהקוד לא מתאים - לא מאפשרת התנעה.

פורסם

סליחה בוקי. שכחתי להוסיף גרשיים.

בקיצור ככה אנחנו היינו קוראים לזה בשפה בעבודה.

כשנתקלים במקרה כזה ואנחנו קוראים לשירות לחברה שמטפלת בזה אז אומרים: "הלך המוח במפתח".

ואתה צודק בפירוט שלך ולפעמים היינו משתמשים במילה "שבב".

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

לא צריך לבקש סליחה, פשוט "מוח" זה יחידה שכוללת מעבד או שולטת על משהו.

וזה לא מה ששבב במפתח עושה.

פורסם

המוסך שטיפל בי היה מוסך י.ש מוסכי הגליל שבחיפה צ'ק פוסט, ללא ספק המוסך הכי אמין לפיז'ו וסיטרואן, אם הייתי בא לחשמאלי רגיל רוב הסיכויים שהיו מרמים אותי ושוחטים אותי במחיר כי יש איזה 100 סיבות שהרכב לא מתניע בגללם.

פורסם

לא מסכים.

אם הרכב היה תקין, התעסקת במפתח ואחר כך הרכב לא מניע, אז אין 100 סיבות, אלא יש רק סיבה אחת.

• תוכן חדש...