Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
-סליחה על הדאבל פוסט-

בגיר של פורד אתה מרגיש רעידות בזמן זחילה. מרגע שהקצב עולה אתה צודק אבל בפקקים וחניות הוא שיגע גם אותי וגם את מי שנסע איתי. אולי הדגם שאני נהגתי בו היה עם תיבה דפוקה והמוסך לא מצליח למצוא את הבעיה? הבעלים דיבר עם החברה לא מעט

דווקא הגיר החדש של רנו ממש נעים (קליאו IV)

יש לי פורד פיאסטה חדשה והגיר כמו של הפוקוס עובד בה מצוין. הוא משפר את ההאצה בצורה משמעותית. לגבי הזחילה, שוב, זה עניין של הרגל. לכל דבר יש פלוסים ומינוסים. אולי זה מרגיש לא חלק בפקק, אבל אתה מקבל פיצוי אדיר על הכביש המהיר.

ואגב, נהגתי על הקליאו וממש לא התלהבתי. יחסית למנוע טורבו וגיר מתקדם היא לא הרגישה זריז, ושדה הראייה בעיר נורא ואיום. בנוסף, צריכת הדלק שלה ממוצעת למדי ורחוקה שנות אור מנתוני היצרן. הייתרון של הקליאו: עיצוב, אבזור ואחיזת כביש מצוינת.

פורסם

הפוקוס באמת הנוחה בקבוצה אבל בכל הפרמטרים הנוספים והיא הרבה מאחור.

האמינות של הפוקוס רחוקה מאוד מהטויותה ובטח ההונדה.

הצריכה של הפוקוס וההונדה דיי דומות יחסית אם יתרון להונדה.ההונדה היפה והמיוחדת בקבוצה אבל לא שיא הנוחות.

אם אתה לבד אני חושב שהאוריס תעשה את העבודה כי היא חסכונית מאוד.

דרך הגב בשלוש שנים האחרונות נסעתי בלפחות 4 פוקוס שיש לי בעבודה ונתון ש 1-17 לא היה מעולם וגם לא 1-13 ,יותר קרוב ל1-9 1-8.

• תוכן חדש...