Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיה עד ה 24 לאוגוסט בעיקרון, רק שאתמול ושלשום היה השיא. אם ביומיים האחרונים המספר הרשמי היה עד 100 לשעה, היום זה יותר לכיוון ה 60, ועם כל יום שעובר- פחות ופחות.

In other news, לגור בעמק משתלם, 3 דקות נסיעה לשדה פה מאחורי הישוב ויש תצפית מעולה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני והאישה רוצים ללכת לראות את מטר המטאורים במצפה רמון בליל חמישי,

הצרה היא שכל מקומות האירוח כבר מלאים או דורשים מחירים הזויים (ואני מדבר רק על חניוני הלילה והאירוח)

למי שהיה/ מתגורר באיזור יש מקומות נגישים לפרוש שק שינה באיזור המכתש?

פורסם (נערך)

איזור מצפה והמכתש יהיה גדוש, אבל מקום אפשר יהיה למצוא אם אתם לא בקטע של להתפנק יתר על המידה כך שזה לא אמור להיות issue כלל ; ברגיל - להצטייד בביגוד חם (קר לא צפוי להיות, אבל כן יהיו רוחות), שק"שים ואוהל ואתם פחות או יותר מסודרים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)
אני והאישה רוצים ללכת לראות את מטר המטאורים במצפה רמון בליל חמישי,

הצרה היא שכל מקומות האירוח כבר מלאים או דורשים מחירים הזויים (ואני מדבר רק על חניוני הלילה והאירוח)

למי שהיה/ מתגורר באיזור יש מקומות נגישים לפרוש שק שינה באיזור המכתש?

אנחנו גם מתכננים לנסוע לשם בחמישי בערב, והתכנית כרגע היא פשוט לישון ברכב כמה שעות (או אולי על מזרנים בתוך אוהל, אם נצליח למצוא איפשהו ברגע האחרון).

לפי האתר של הארוע, ניתן יהיה להקים אוהלים בחניון קק"ל שצמוד לאיצטדיון. עוד אופציה היא לנסות ליצור קשר עם חברות בסגנון טיול אחר, למקרה ואתם זקוקים למזרנים ואוהל (באתר שלהם רשום שהם מלאים בחמישי, אבל אולי נשאר להם ציוד להשכרה).

הירח אמור לשקוע לקראת חצות, כך שהחל מהשעה הזאת (ועד סביבות 2 אם אני לא טועה) אמורה להיות התצפית הכי טובה/מרשימה על המטר (ובתקווה שגם עומס המבקרים יירד בשעה הזאת), ואז בסביבות 5 כבר צריך לצאת לדרך כדי לתפוס את הזריחה (ואחרי זה ארוחת בוקר באחת המסעדות והביתה).

כלומר נטו כ-3 שעות שינה, אלא אם אתם מוותרים על התצפית המאוחרת או השקיעה (לפי דעתי חבל עד שמגיעים למצפה רמון, אבל זה תלוי בכם).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

למה לנסוע רחוק בכדי לראות מטאורים נופלים ? סע קצת אחרי כפר סבא ותקבל ימבה של מטאורים על הראש.

איזה כייף לי :)

פורסם

לצורך העניין, מיזגו את ההודעה שלי על השרשור הזה.

מדוע ללון שם? אני אישית מגיע סביבות 12, צופה עד איזה 1-2 וחזרה הביתה. אלא אם אתם באים מצפון זה לא כזה נורא.

פורסם

מגבב כרגע מאוהל תחת כיפת השמיים במצפה רמון...

אחלה מזג אוויר, ואחלה אווירה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...