Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

eyals05,

פעמיים המלצת לקנות מצלמה.

איך במקרה הזה המצלמה יכולה לעזור?

היא מכוונת לרוב קדימה, ואין שום אפשרות שהיא תצלם את הרכב שמגיע מאחור (באיזה מרחק היה, מה המהירות שלו וכו..).

הסיפור פשוט - זה המקום בו השוטרת המתינה לאחד כמו פותח השרשור. אולי עוד כמה אחריו נתפסו גם. המקום כנראה נוח מאוד לסיים פנקס דוחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור טוען שנרשמה לו הזמנה לבית משפט על כך שלא נתן זכות קדימה לרכב בדרך החוצה כלומר שהגיע רכב משמאלו או מימינו ומצלמה אכן היתה קולטת את העבירה שבוצעה או לא בוצעה.

הוא אומר שהרכב היה רחוק ממנו, אזיי אם זה נכון, הרכב לא היה נכנס לפריים.

אם הרכב היה קרוב, כנראה שהוא כן היה נכנס לפריים.

בנוסף, הוא טוען שהשוטרת היתה במרחק גדול מהצומת. המצלמה היתה מראה בדיוק איפה היא עמדה ואולי היתה יכולה להראות שממקום עמידת השוטרת אין לה אפשרות לראות בצורה טובה את הצומת.

אין כל ספק שמצלמה יכולה להוכיח הרבה דברים לטובת הנהג או לרעתו בהרבה מקרים על הכביש.

פורסם

ראיתי היום שוטר תנועה על הכביש, עצרתי הראתי לו טופס הסברתי סיטואציה ושאלתי אותו איך להתמודד עם הדבר הזה.

לא הופתעתי כשהוא אמר ש"יכול להיות היא סתם חיפשה אותך, גם כאלה יש במשטרה".

המליץ לגשת פיזית לאגף התנועה בירושלים, ולראות מי יכול לטפל בי.

כמו כן הוא אמר שלא ניתן לבטל זימון, אבל בהחלט אפשר לגשת לבית משפט מוכן עם חומר ביד.

ככה זה.

האבסורד הוא שאתה יכול להיות חף מפשע, ואין למי להסביר את זה.

פורסם

נראה תמוה איך שוטרת שעומדת אחרי הצומת יכולה לקבוע אי מתן ז"ק.

מתן ז"ק מחייב השתלבות כך שהרכב שלפני נכנסת לא יאלץ לשנות מהירות או לסטות מהנתיב.

השוטרת לא יכולה לראות את אורות הבלם של הרכב שכביכול קפחת את זכותו ואין לה דרך לדעת אם הוא האט.

אז נשארו שלוש אופציות:

1. השוטרת הבחינה ברכב סוטה מהנתיב, דבר שקורה רק במקרים קיצוניים למניעת "כמעט תאונה" ממשית.

2. שוטר נוסף עמד מאחורי הצומת ודיווח על בלימות (שוב יסכוי קטן לפי התיאור של הארוע לפיו המכוניות רק החלו בנסיעה והיו במהירות איטית ממילא)

3. האכיפה הזו נועדה לתפור דו"חות איכות והיא בוצעה בצורה רשלנית בתקווה שרוב הנהגים לא ילחמו.

כדי לדעת מה באמת קרה צריך לגשת לאגף התנועה ולצלם את התיק בו צריך להיות תיאור מפורט של נסיבות הארוע.

פורסם

אני כבר השגתי טלפונים (זה ממש לא היה קל) של המחלקה המטפלת במקרה שלי.

אנסה להגיע אלהם השבוע, ולנסות להסדיר את כל דברים, וכמובן לקחת את כל המסמכים שיוכלו לשמש אותי בבית משפט.

אתמול רציתי להתפוצץ מרוב העצבים, היום כבר נרגעתי ומתחיל לחשוב בהגיון.

מנסה לצור קשר עם השכן מהרחוב שלי לברר מה נתנו לו כי גם אותו עצרו אתמול, ממש אחריי.

פורסם
אתה צודק.

זה מה שאני הולך לעשות.

אנחנו לא מדינת עולם שלישי, יש לנו זכות לדבר, ואני אלך לממש את הזכות.

מילים כדורבנות כה לחי

אבל

כמה שנים אתה נוהג כמה עבירות היו לך עד היום?

האם זמנך יקר?

מדובר לפחות בשני דיונים בבית משפט, ולכן העונש יהיה כבד יותר (אם תורשע לאחר ניהול הוכחות ) אם לא תודה בישיבה הראשונה.

תראה מה יש בתיק ותחזור לספר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סתם לידע כללי, אתה מודע לעובדה שבמהירות 70 קמ"ש, רכב עובר 50 מטר ב2.5 שניות?

ואם זה כביש של מהירות גבוהה יותר, אז במהירות 100 קמ"ש לדוגמא, הרכב עובר 50 מטר ב1.8 שניות?

אני בספק אם בזמן הזה תספיק להשתלב מבלי לגרום לנהג מאחוריך לעצור את רכבו.

עריכה: רק עכשיו ראיתי שכבר דיברו על זה מעליי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

ישה

נוהג מ2006

במרץ 2012 היה לי משפט (מהירות) אז עוד לפני הדיונים נגשתי לתובע משטרתי והגענו לעסקת טיעון.

אין לי יותר עברות.

אני לא נהג צעיר/חדש/וכו...

מעל גיל 30

היום בקרתי באגף התנועה, מסרתי פרטי האירוע, אמרו שיחזרו אליי בספטמבר :shock: כי התובע כרגע בחופש (איזה כיף).

אני בטח לא אגלה אמריקה, אבל החלאות מנסים להכריח אותי ללכת איתם שוב פעם לעסקת טיעון אם אני רוצה לסגור את זה יפה, או להמתין לבית משפט ולנסות להסביר לשופט מה קרה בדיוק, ולראות את החלטת השופט. (המשפט האחרון נאמר ממש בציניות).

פורסם

למה לא נתנו לך לצלם את החומר בתיק או שלא ביקשת, הרי אין קשר בין צילום התיק לבין פגישה עם התובע.

רק אחרי שתדע מה רשמה השוטרת ושאר החומר בתיק אפשר יהיה להעריך מה כדאי לעשות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בגלל שהשירות לא מוצא חן בעיניך אז זה ארגון של פסיכופטים?

זה שאתה כועס (בצדק או שלא) על משטרת ישראל, לא נותן לך את הזכות להוציא את דיבתם של אלפי שוטרים שאתה כלל לא מכיר.

פורסם

eyals05

אומנם ההתבטאות לא מתאימה הוא לא דיבר רע על השוטרים אלא על האירגון עצמו, אבל גם השירות לא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...