Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-)

שאלה חשובה...

נאמר לי בבדיקה שצריך לתקן מספר דברים :

1.גומיות מגן לציריות פגומות... מהי העלות הצפויה ?

2.פקקי מים פגומים מתחת לבלוק מנוע ... עלות ?

3.נזילה ממשאבת מים - תיקון/החלפה ועלות ?

4.רצועת טיימיניג ?

אגב אני משתמש חדש , אבל לפי התרשמותי מהפורום הזה נראה לי שהוא לעניין...

תודה לעונים מראש...

פורסם

ברוך הבא, זהו אכן פורום לעניין.

בכל מקרה הכי טוב שתלך עם מוכר הרכב ואתה למוסך פולסוואגן הקרוב ותברר עלות, או למוסך שאתה מכיר ותקח הצעת מחיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תקשיב - רוץ להחליף משאבת מים! אל תשחק עם זה.

אחרי זה יתחמם לך המנוע באמצע פקק ואז יילך ראש מנוע ואז בכלל יהיה לך סרט.

לא לשחק עם נזילות ממערכת הקירור.

ועל הדרך אם כבר אתה מחליף משאבת מים תעשה גם טימינג.

פורסם

כמה ק"מ הרכב עשה? לדעתי תעשה כבר טיפול גדול ויהיה לך שקט ל80-100K ק"מ....

הטיפול כולל טיימינג וגם משאבת מים, ופילטרים..ושמן.

תשקיע עכשיו קצת ויהיה לך שקט..

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
כמה ק"מ הרכב עשה? לדעתי תעשה כבר טיפול גדול ויהיה לך שקט ל80-100K ק"מ....

הטיפול כולל טיימינג וגם משאבת מים, ופילטרים..ושמן.

:shock: ??????????

טיימינג מחליפים כל 60K וחייב ביחד עם מותח טיימינג.

אני הבאתי חלקים מחו''ל (רצוע+מותח) ושילמתי רק על העבודה, סה''כ יצאה: 300 ש''ח. במוסך מורשה זה בטח לא פחות מ-1000 ש''ח. באותה ההזדמנות כדאי להחליף רצועת אלטרנטור ורצועת הגה כוח שיושבים ביחד.

כל הדברים האחרים נראה לי כמו בולשיט, בבדיקה כתבו לך שלא תתבע אותם אחר כך. אבל תבדוק עם באמת חייב להחליף משאבה.

כמה ק''מ האוטו עשה ואיזה מנוע? ABU, ADZ?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

זה לא מדוייק בכלל, תלוי איזה רכב!!!, לי יש רובר 214SI ואצלי זה על 100K.

:shock: ??????????

טיימינג מחליפים כל 60K וחייב ביחד עם מותח טיימינג.

כמה ק''מ האוטו עשה ואיזה מנוע? ABU, ADZ?

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תודה רבה לכל העונים ,

בבדיקה שערכתי במוסך מסתבר שאין כלל נזילת מים מהמשאבה אלא מעט סימני קורוזיה לא משמעותיים בכל מקרה ,

קיבלתי הצעה - טיימיניג + מותחן רצועה , פקקי מים בראש מנוע , תושבת גיר שט'יפלה זזה , וטיפול גדול שכולל את כל הפילטרים + פלגים + שמן ---- סה"כ 1000 ש"ח כולל מע"מ...

לדעתי זה מחיר סביר , מה אומרים השאר... ?

פורסם
תודה רבה לכל העונים ,

בבדיקה שערכתי במוסך מסתבר שאין כלל נזילת מים מהמשאבה אלא מעט סימני קורוזיה לא משמעותיים בכל מקרה ,

קיבלתי הצעה - טיימיניג + מותחן רצועה , פקקי מים בראש מנוע , תושבת גיר שט'יפלה זזה , וטיפול גדול שכולל את כל הפילטרים + פלגים + שמן ---- סה"כ 1000 ש"ח כולל מע"מ...

לדעתי זה מחיר סביר , מה אומרים השאר... ?

נשמע זול במיוחד, בוא אני אסביר לך איפה הקאצ':

כשהם נותנים הצעת מחיר הם בדרך כלל אומרים פי 2 פחות ממה שזה באמת. כשתקבל חשבון של יותר מ-2000 שקל תגלה שההצעה לא כללה עבודה ומע''מ. הם מניאקים בנושא הזה. כשביקשתי הצעת מחיר להחלפת נוזל קירור ואוטם ראש מנוע אמרו לי בבירור "בערך 100 ו-160 ש''ח". בשיא הרצינות חשבתי שזה זול ורציתי ללכת אליהם ובכל זאת עשיתי הכל לבד, למה? = רק אחר כך הבנתי למה הם "באמת" התכוונו - זה מחירים מדויקים של חלקי חילוף ( 2 בקבוקים נוזל קירור וגומיה,אוטם). עם העבודה והמע''מ זה היה מגיע בערך ל 500-600 ש''ח ביחד. לפי מה שאני מבין ה-1000 ש''ח שלך זה רק חלקים לפני מע''מ ולא כולל עבודה! הצעת מחיר חלקית בלבד. בקלות תעבור את ה-2000 ש''ח בסוף, תאמין לי.

תקנה חלקים אתה בחנות ותלך איתם למכונאי שלך שיטפל לך באוטו. תבקש ממנו את החלקים הישנים גם, לראות שבאמת החליף אותם. אם אתה באיזור ירושלים יש לי מכונאי בשבילך שאצלו אני מטפל את הגולף - זול, אמין ומקצועי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

טוב , ח'ברה בבקשה....

לכל הספקנים יותר ולספקנים פחות...

היום הייתי במוסך , משעה 9 וחצי עד השעה ה-3 ופשוט עמדתי ליד האוטו שאלתי שאלות וקיבלתי הסברים ראיתי שאכן החילפו את מה שהיה צריך להחליף ואת מה שלא היה צריך להחליף ...

בהצעת מחיר המקורית היה צריך לעשות :

טיפול גדול - שכלל שמן + פילטר שמן + פ.דלק + פ.אויר + פלגים

טיימיניג -רצועה + מותחן

פקק מים אחד בראש מנוע להחליף ....

תושבת גיר

סה"כ - 1000 ש"ח כולל מע"מ וכולל עבודה ולא 10000 ש"ח... (למרות שבמוסך מרכזי ביקשו 2300 לא מבין למה ? )

בסופו של דבר ,

בבדיקה שנעשה תוך כדי טיפול הסתבר ש :

פ.דלק + פ.אויר + פלגים = תקינים וחדשים הוחלף ע"י המוכר בטיפול האחרון (לטענתו לפני כ - 1000 ק"מ) ולכן לא היה צריך להחליף אותם...

רצועת אלטרנטור + רצועת משאבת מים קצת יבשות ולכן הוחלפו...

רצועת טיימיניג + מותחן ...

פ.שמן + שמן ...

תושבת גיר חדשה לגמרי (ראיתי במו עניי...)

סה"כ מחיר כולל הכול.... = 850 שקל...

יש לציין שהייתי במשך כל זמן הטיפול ליד האוטו וקיבלתי הסברים על החלקים השונים ותפקידם...

בנוסף יש לציין שהמוסכניק שקיבלתי עליו המלצות חמות מאוד מחבר טוב שיש לו פולו , הוא למעשה בעברו היה מנהל מוסך של פולסוואגן מורשה כ - 25 שנה , והוא כבר עובד היום כ - 6 שנים במקום שהוא פתח לבד...

מיותר לציין על אמינותו ף כיוון שללא בעיה יכל להגיד לי שהפלגים לא תקינים ולכן היה צריך להחליף אותם וכן הלאה והלאה...

אכן זה זול אבל טוב עד מאוד ....

כיף לראות שיש מוסכניקים טובים אחרי הכל...

למי שרוצה לקבל המלצות חמות , המוסך נמצא באיזור נהריה...

הבנדה...

פורסם

קיבלת מחירים זולים מאוד , אם הייתי באזור שלך הייתי בודק את העניין.

סתם לצורך העניין, טיימינג לפולו 16V (יותר יקר מטיימינג לפולו רגילה בגלל מנוע בעל דאבל קמשפט)

עולה בצ'מפיון כ2000 ש"ח

ובמוסך לא מורשה , כ800 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...