Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי יותר מ5 וחצי שנים , ואין ספור השקעה ושבירת ראש , החלטתי לפרסם למכירה את הבייבי שלי.

הרכב מושקע בכל כך הרבה חלקים איכותיים, כל כך הרבה השקעה והכל למטרה אחת, רכב נהיגה אולטימטיבי.

הרכב הוא דיהטסו שרמנט, שנת 86 , למי שלא יודע הרכב הזה הוא אחות התאומה של הטויוטה קורולה של שנות ה80 (Ke70 או AE86) הרכב מושקע בסכום אדיר שעבר את המאה אלף שקל.

כל חלק ברכב שעובר שימוש בצורת נהיגה עבר שינוי או הוחלף בחלק יותר טוב, אני אנסה לפרט מקווה שלא אשכח שום דבר.

המנוע הוא יבוא מישראל יפן , שנתון המנוע הוא 92 , זה דגם מנוע 4AGE הידוע בכינוי RED TOP אשר מגיע במקור 140 כ"ס, כרגע המנוע עובד עם סעפת עם מצערת אחת אך יש לי בבית סעפת עם 4 מצערות מוכנות להרכבה (היו מורכבות בעבר אבל היו יותר מדי למנוע ללא קאמפשאפטים,) המצערות הם ממנוע 20 שסטומים מתקדם יותר של אוטו מנוע בקוטר 42 מ"מ, כרגע הרכב נוסע יותר טוב עם המצערת אבל בדיינו נמדד 100 כ"ס עם המצערות(כרגע בטח יש מעט יותר) בנוסף לזה יש לי סעפת קרבורטורים בצד למי שמעוניין לחזור אחורה בזמן(למי שיש קרבורטרים עם דיזות זה ההמלצה שלי , הרכב נסע פשוט מדהים איתם) כרגע המנוע עובד בצורת הזרקה עם ניהול מנוע של Haltech E6X , כוון על ידי רונן מ-ART Performance , אני מחוייב לספר שהדבר האחרון שרכשתי למנוע כדי לשפר אותו עוד קצת עדיין לא הורכב מסיבות שלא הוחלט מה רציתי לעשות , כבר מעל שנה וחצי שיש ברשותי סט שלם של קאמפשאפטים של HKS 272 מעלות פליטה\יניקה , קפיצי שסטומים מחוזקים, ופולים מתכוונים (ראה תמונות) התוצאה שראיתי בפורומים בחול עם החלקים האלה עם מצערות הם באזור ה190 כ"ס (באזור ה150 בגלגל) , או למי שמעוניין גם מתאימים למנוע טורבו (בדיקה אחרונה שבדקתי השקעה של 10 אלף שקל אפשר לגדוש את המנוע כולל הרכבת כל החלקים שגם זה נבדק ויוצא באזור ה250 כ"ס.

מערכת הזרקת הדלק מטופלת על ידי משאבת קווית של WALBRO שמורכבת עם SURGE TANK בבגאז,

המנוע הורכב כמובן עם גיר של AE86 שיובא מחול , גיר 5 הילוכים , מאוד מאוד קצר (סגירת הילוך חמישי ב190 קמ"ש, דרייבשאפט של אותו רכב , וכמובן קלאץ מקורי עם גלגל תנופה קל של TODA , כל החלקים תמיד עבדו עם שמן סינטטי 75\90 וטופל כל הזמן הרבה לפני הזמן מאז ההשתלה כל החלקים שצויינו עד עכשיו עבדו באזור ה800 קילומטר לחודש (לא נסע הרבה) למשך 3 שנים. כמובן שדלק תמיד נסע עם 98.

מבחינת השלדה השקעתי את המירב כי מבחינתי הרכב הזה נבנה על מנת להיות רכב כיפי ומתנהג ברמה הכי גבוה. ההספק היה הרבה פחות חשוב. הדעה שלי שאפשר לנהוג ומהר, וגם לעשות דריפטים עם הספק נכון . לא אומר כמה מאות כ"ס במיוחד שהרכב שוקל מקורי 850 קילו, (הרכב רוקן מכל בחינה על מנת להפחית משקל , (שטיחים, מזגן, מערכות שמע למינהם, וגם כיסאות אחוריים שעדיין נמצאים אצלי כמובן.)

קויילוברים נרכשו מחברת D2, וקויילו על ידי בשיתוף עם ART , הרכב מאוד קשיח ליום יום , אבל לי אישית לעולם לא הפריע כי ברגע שהגיע סיבוב נשכח כמה לא נוח ברכב, היחסי הקפיצים הם 9 קילו למ"מ קדימה ו6 קילו למ"מ אחורה

הסרן האחורי הוא של שרמנט 1600 עם ברקסים תוף גדולים יותר מהמקור, ודיפרנציאל גדול יותר ויעיל יותר שכרגע במצב נעול לחלוטין (מרותך) כמובן שיש זוג תופים ודיפרציאל פתוח ספייר בבית.

החלק הקדמי זה איפה שעבר השקעה הכי גדולה מבחינת שינויים מהמקור,

זוג זרועות תחתונות Aftermarket שנרכשו בארה"ב בחברת T3 ונותנות כיוון קמבר מפגר (בנוסף לצלחות העליונות של D2) הזרועות המקוריות כמובן שנמצאות ברשותי עדיין. הזרועות כיוון קסטר תמיד הספיקו לכן לא חשבתי שהיה צורך להחליף אותם

מבחינת מסרק הגה וזוויות היגוי - המסרק הוא מסרק ללא הגה כוח, שהוספתי ספייסרים עליו על מנת להוסיף זווית , זה הוסיף 15 מעלות מהמקור (27) ובנוסף הורכב נאבות של הגה כוח אשר הנקודת חיבור של המסרק קרובה יותר למרכז שגם זה מוסיף זווית היגוי , התוצאה היא שהבדיקה במכון פרונט שמוגבלת ל46 מעלות , לא מספיקה , להארכתי עם כיוון פרונט הרכב אמור להגיע ל50 מעלות בקלות.

גנטים אשר אני נסעתי ביום יום הם גנטים שנרכשו בפיט סטופ , במידה 13 , הצמיגים שמורכבים הם במידה 175\70\13 מהסיבה שאני לא מוצא מידה עם חתך נמוך יותר מזה. הגנטים כמו שרואים עם Offset של 10 וזה כי הזוויות דורשות אופסט כזה , במידה ורוצים לעלות מידה בחלק הקידמי האופסט חייב להישתנות בהתאם.

הורכבו ברקסים חדשים לפני שנה , צלחות חדשות של BREMBO ורפידות של EBC

נבנה סטראט קידמי אשר בתוספת חיזוק שלדה שנבנה בסדנה של יובל מלמד, בידי רפי מזרחי, וסטראט אחורי נבנה בצורה פשוטה כי הוא היה הרבה פחות חשוב,

אגזוז נבנה בהשתלה אצל ART צנרת 2 צול לאורך כל הדרך כאשר רק בחלק האחורי קיים דוד של אימפרזה GT

הרכב מאושר שקט ובכוכב יאיר בדריפטים הוא בהחלט רועש פחות מאשר כל המיאטות עם הצנרת פליטה שמרכיבים.

ואחרון הפנים , את זה הרציני שיתקשר ויבוא לראות יבין , אבל הכל מרוקן , הדאש חלול בלי שום איבזור , לא חימום או מזגן, יש כמה שעונים נחוצים - טמפ שמן ומים , לחץ שמן (תקול מצריך החלפה) ושעון WIDEBAND עם קונטרולר,

באפט משומש ולצערי קרוע של SPARCO EVO , קוויק שיפט מקורי של TRD , ורטמות 3 אינץ שמחוברות למושב האחורי.

אני בטוח ששכחתי עוד המון דברים אבל זה בטח יהיה לרציניים ביותר

על כל מה שציינתי וכמובן שהרכב עם טסט ונוסע , אני דורש 30, אני באמת מאמין שאין שום רכב דריפטים או מסלול שבמחיר הזה יכול לסוע ולהיתנהג כמו הרכב הזה , קיבלתי ביקורות מאנשים שנוהגים ברכבי דריפטים בהונגריה שההיגוי אצלי מתקשר בצורה מושלמת , ואפילו בחור עם M3 E46 שאמר ביום גשום שהרכב שלי נבנה בישביל לסוע על הצד. (מין הסתם)

אפשר לפנות אלי בפרטי ואם רציניים גם להתקשר (רק עם רציניים, אני זמין אחרי 6 בערב)

0527455282

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1003335_10201183163755225_2146344039_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1150277_10201183163515219_1613652678_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559711_10201183163635222_691797923_n.jpg

A.R.T Performance

• תוכן חדש...