Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה מאוד.

הרכב שקניתי אותו היה לו בעיה שהבנדיקס (גלגל שיניים שמזיז את כלכל התנופה למקרה שיש לי שגיאות כתיב) מחליק

פירקתי את הסטארטר מהרכב, ראיתי שכולו מלוכלך מבפנים, ניקיתי אותו, הבנדיקס היה נראה טוב מאוד (גם גלגל התנופה) ניקיתי את כל המגעים החזרתי אותו, וסגרתי אותו כמו שצריך.

עכשיו הבעיה היא שאני מניע את האוטו על ניוטרל, מבלי לגעת בדוושות, הרכב מניעה מכה ראשונה.

אבל אם אני מניעה את הרכב עם קלאץ' וברקס, כמו שלמדתי מזמן אצל מורה הנהיגה, אז סטארטר מחליק שוב

מה יכולה להיות הבעיה, ואם יש איזה פתרון מבלי להוציא הרבה כסף אני מאוד ישמח !

תודה רבה לעוזרים !!

פורסם

מקרה שהוא קצת מוזר אני חייב לציין. כאשר הבנדיקס מסובב את גלגל התנופה ללא בעיה בניוטרל אין שום סיבה שלא יסובב את גלגל התנופה כאשר הקלאצ' לחוץ. להיפך, בזמן שהקלאץ' לחוץ הגיר מופרד מהמנוע מה שאמור להקל על הבנדיקס מול גלגל התנופה. האם בדקת שהשיניים של גלגל התנופה במצב תקין אם כבר פרקת את הסטרטר?

פורסם

כן פירקתי את הסטארטר וכשמפרקים אותו רואים את גלגל התנופה,

הוא היה נראה טוב מאוד, ובלי שחיקה.

בחיים לא קרה לי מקרה כזה !

פורסם

כן ,

אני לא מאמין שדבר כזה קורה, אני מכבה ושוב נותן סטארטר עם קלאצ' ולא מניעה, ואם אני מנסה שוב בלי קלאצ' זה מניע בנגיעה

משהו מוזר ממש !

פורסם

כשאתה לוחץ על הקלאץ אתה "מרחיק " את הגלגל תנופה בכמה עשריות המילמטר מנקודת ההשקה עם הסטרטר.האפשריות להחלקה הן: זר שיניים שחוק ,מנוף בנדיקס או חופש צירי(בגל ארכובה).

• תוכן חדש...