Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת check engine בטויוטה יאריס 2002.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול ביצעתי טיפול לרכב . בטיפול החליפו לי שמן ופילטר שמן ועוד כמה דברים.

להפתעתי כשנסעתי לעבודה בבוקר גיליתי כי הנורת מנוע דולק. מציין כי הנורה לא דלקה לי לפני הטיפול.

חזרתי למוסך יום למחרת ובבדיקה במחשב טען כי ישנו בעיה בחיישן ה vvt שיושב בצד שמאל של המנוע ויש להחליפו.

האם זה הגיוני שפתאום דלקה נורה ? משהו פה לא מריח לי טוב.

זקוק לעצה ממביני עניין

מציין גם כי דגם הרכב טויוטה יאריס סול אוטומט שנת 2002.

פורסם

אל תאמין במקריות וצירוף מקרים נדיר.

נוהג קניבליזם ידוע במוסכים מסוימים.

מגיע רכב עם תקלה X. מאתרים מה החלק התקול. מחליפים עם חלק ש"נתרם" ע"י רכב Y שהיה באותה עת בטיפול.

קצת מנקים את החלק הפגום שמוכנס חזרה ל"תורם האיברים". מחכים זמן מה שרכב Y יחזור לתיקון התקלה וחוזר חלילה.

פורסם

מגיע רכב עם תקלה X. מאתרים מה החלק התקול. מחליפים עם חלק ש"נתרם" ע"י רכב Y שהיה באותה עת בטיפול.

קצת מנקים את החלק הפגום שמוכנס חזרה ל"תורם האיברים". מחכים זמן מה שרכב Y יחזור לתיקון התקלה וחוזר חלילה.

אתה רציני :evil:

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

מאיפה המידע הזה ? אם הוא נכון המצב במוסכים רע מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

פלוס 1

• תוכן חדש...