Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 לא מניעה שוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אתמול נסעתי מלוד לראשון ובדרך נדלקה לי הנורה של המצבר ונכבתה לאחר 10 דקות בערך..

אחרי כמה שעות שהאוטו היה מכובה והנעתי אותו שוב במטרה לנסוע שוב ללוד, אחרי 10 דקות שוב נדלקה המנורה

המשכתי לנסוע כי היה 3 לפנות בוקר ולא היה לי מה לעשות חוץ מזה, אחרי כמה דקות נדלקו 2 מנורות אחד של הכריות אוויר ואחד של ההחלקה (אני אצרף תמונה)..

הרדיו דיסק נכבה ונדלק, המגבים עלו וירדו לבד קיצר כל האוטו השתגע ולאחר כמה מטרים האוטו איבד כוח ונכבה באמצע נסיעה למזלי צמוד לתחנת אוטובוס.

הרמתי את המכסה מנועה ובגלל שאני לא מבין כל כך ברכבים חשבתי שזה שמן מנוע או מים ברדיאטור אז הוספתי קצת מים ירוקים וקצת שמן חצי סינטטי 10-40..

ניסתי שוב להניע אותו ולא הלך לא הייתה תגובה של סטרטר בכלל..

יצאתי מהאוטו ונעלתי אותו מהשלט והחלונות עלו ממש לאט ונתקעו באמצע והכפתורי נעילה של הרכב בדלתות לא עלו וירדו...

כל פעם שניסתי להניע המגבים עלו וירדו והאיתותים (אורות מצוקה) היו תקועים ולא היה אפשר לכבות אותם..

התקשרתי לבן דוד שלי הוא הגיע והחלפנו מצברים, אני הצלחתי להניע אחרי 3 פעמים עם המצבר שלו והוא לא הצליח להניע בכלל עם המצבר שלי באוטו שלו.

החזרנו שוב את המצבר שלי לרכב ועצרנו מישהו עם כבלים, האוטו הניע עם כבלים אבל עדיין הכל היה מאוד חלש, האורות וגם שוב היה קשה לחלונות לרדת ולעלות ואיך שניתקנו את הכבלים לאט לאט האוטו שוב נכבה..

היה גם רעש של זימזומים כל פעם שניסנו להניע מצד שמאל למצבר איפה כל הכבלי חשמל..

קיצר הזמנתי גרר הוא שם לי את האוטו מתחת לבית, מה יכולה להיות הבעיה? הבנתי שזה המצבר אבל יכול להיות שהמצבר שלי דפוק או האלטרנטור??

וכמה עולה אלטרנטור משופץ או מצבר לפיג'ו 206??

תודה וסליחה על החפירה.

u1lzideynyzj.jpg

nkmjzdjim1yd.jpg

פורסם

טוב הבאתי מוסכניק הביתה, הוא בדק את המצבר המצבר טוב, בדק גם את האלטרנטור והוא עובד טוב לפי מה שהוא אומר..

הבעיה הייתה בזה שהמינוס היה רופף והיה מוציא ניצוצות וזה היה יכול לגרום לנזק יותר גרוע, ובגלל זה גם כל פעם הלוח שעונים היה משתגע לי, בקיצור הוא אומר שבגלל שהמינוס היה רופף האלטרנטור לא היה מטעין את המצבר וזה גמר אותו לגמרי, הוא החליף לי את החיבור של המינוס והנענו את האוטו עם כבלים ונתנו לו לעבוד שעה ואחרי זה עשינו סיבוב של חמש דקות באוטו, אחרי זה הוא גירז קצת את המינוס והפלוס ולאחר מכן שהאוטו פועל הוא ניתק את הפלוס והאוטו המשיך לפעול..

לדעתכם הכל בסדר או שיש לי ממה לדאוג גם עכשיו?

פורסם
בדוק שאין עכשיו עודף שמן במנוע. גובה השמן לא צריך להיות מעל הקו העליון במדיד כשהרכב נמצא במישור.

אם הכל תקין, אין סיבה לדאגה.

אם יש מה אני עושה?

איך אני יכול לרוקן לבד?

פורסם

צריך מזרק וצינורית דקה שתיכנס דרך פתח המדיד.

אם אין לך אפשרות לבצע זאת בעצמך, כל מוסך יכול לעשות זאת על ידי פתיחת בורג הניקוז או פילטר השמן.

כמה "קצת" שמן הוספת?

פורסם
2-3 סנטים מהמקסימום.

אתה יכול לרוקן גם דרך הצינורית אליה נכנס המדיד של השמן.

2 שיטות - באמצעות מזרק או באמצעות המשאבה שאפשר לפרק מבקבוק של סבון כלים במטבח.

חבר אליהם צינורית דקה (אני השתמשתי בצינורית של מתקן סינון מתחת לכיור, היו לי עודפים ממנה) תשחיל במקום המדיד ותתחיל לשאוב

• תוכן חדש...