Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל אנשי הצפון שאיכזבו חבל אתם לא יודעים מה הפסדתם

אנחנו באנו מהצפון. האוטו של רונן באמת היה ממש ברמה, לא שמעתי בחיים כזה צליל.

סה"כ המפגש היה 10

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל אני אישית ממש ממש נהנתי לראות אצלנו את כולם ואני מאוד מקווה שכולם נהנו מהאירוע ושיש רק חוויות טובות.

עשינו את המקסימום שיכולנו לאירוע ראשון אבל כבר הופקו כמה לקחים ואני מבטיח שהאירוע הבא אפילו יעלה על האירוע הזה.

היו אצלנו גם כתבים מכמה עיתונים - תומר צין שכותב בידיעות אחרונות וקובי , כתב מוביל במגזין הגה. אני מקווה לראות סיקור של המפגש שיעודד עוד אנשים להגיע למפגשים הבאים.

אני גם רוצה להודות לחברינו מפורום האודיו הביתי של תפוז שבאו להשתתף איתנו באירוע ואני מקווה שגם הם נהנו.

אני רק מאוד מאוכזב מכולם כאן !!!!

השארתם לי עדיין מלא בירות וודקה ואני אצטרך לשתות הכל לבד!!

זה לא לעניין !

פוקו

Leon Cupra 2009

פורסם

טוב באנו 3 רכבים מכוון צפון ( אני לא באתי עם הרכב שלי באתי עם תמיר )

באמת היה ממש ממש מוצלח האהבתי הכול הסטרוקר זה אגדה

החנות מממש מעוצבת יפה

באמת כול הכבוד לכול מי שארגן את האירוע הזה !

תודה רבה לפוקו (אריאל) שלמרות שלא מכרו כלום נתן לי אישור לקנות כי באתי ממש מרחוק ואני לא יבוא עוד פעם ( חוץ ממפגשים )

אז קניתי אחוריים

אני מקווה שיהיה עוד מפגשים כאלה אני ותמיר ננסה לבוא כול פעם עם אוטו אחר שיהיה לנו קל להגיע

עכשיו קטע חזק חזק ביותר שהיה שם !

בא איתי ועם תמיר עוד אחד שאנחנו לא ממש ממש מכירים ( עכשיו כן אבל בהתחלה לא ממש )

בקיצור הוא מדד כמה פעמים

רצה להגיע להכי הכי גבוה שהוא יכול אז אמרתי לו שיתחיל לצעוק כי זה יכול לעזור לו

בקיצור המדידה מתחילה ואני עומד בצד ורואה את הבנאדם יושב באוטו ורק צועק וחבר שלו בפנים רק נישפך מצחוק לא יכלתי כבר עוד שניה יצא לי פיפי במכנסים חח מסכן נראה לי הוא יצא צרוד !

חח יאללה חברה יום שישי היום צריך לצאת עוד !

שבת שלום לכולם ושוב תודה !

עריכה :

אני לא מתן שהשתתף בתחרות !

סתם לכללי בתחרות הקודמת הגעתי ל 134 עם סאב אחד...( בחתימה )

פורסם

אהה... וקצת תוצאות מדידה :

1) רוני צדיק - פ'גו 205 - סאב 1 - סטרוקר 18 - 140.3DB

2) תמיר (Astro Power) - שלושה סאבים - קליפורניה בום 12 - 135.6DB

3) ליאור דינר - סיטרואן ZX - שני סאבים - גי.בי.אל 10 - 132.6DB

4) שאולי - וולבו 740 - סאב אחד - סטרוקר 12 - 131.7DB

5) מתן ברו - סופר לאנסר - שני סאבים - פלאנט אודיו 12 - 128.5Db

6) אלון ועקנין - קליאו - סאב אחד - קליפורניה בום 12 - 126DB

Leon Cupra 2009

פורסם
פוקו כמה זמן לקח לכם לאטום ת'רנו פרטנר??

הרבה מאוד.

כרגע יש באוטו 15 חבילות Bulk של 36SQFT כל אחת של Dynamat Extreme , באלק וחצי של Dynaplate , קצת Tacmat וכ 20 בקבוקים של פוליארטן מוקצף.

הבידוד מבחינתי כמעט גמור , נשאר רק :

1) לסגור את כל הצדדים של האוטו בפלטות של MDF

2) לסגור את כל החלונות האחוריים בפלטות של MDF

ואז אפשר להתחיל לבנות מערכת באוטו.

Leon Cupra 2009

פורסם

ראשית אודה לערן, הלוא הוא magic המופלא, על הטרמפ ועל החברה. המפגש היה פשוט מרנינין נפשות ושינוי מרענן, באווירת הסאונד האפורה. היום גיליתי שני דברים: שלא כל כך קשה לאכול 7 נקניקיות ואת ההתקנה הבא שלי אעשה ב- SOUND FX! תודה רבה לצוות שאירגן, טרח והעמיד אחלה של אירוח שבעולם! האווירה הייתה פשוט מצויינת ונהניתי חבל על הזמן!

שלכם, במצב רוח מרומם, לירן - nemsis :-D

פורסם

פוקו, למה כל כך הרבה זמן?יענו אני פשוט מתעניין לא שאני מזלזל או משו חס וחלילה עשיתם עבודה

מממש מצויינת. אני מקווה לראות תוצאות.

דר"כ שמעתי שיש תמונות מאז שהתחלתם לאטום ת'אוטו, האם תוכל לפרסם בפורום?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם
פוקו, למה כל כך הרבה זמן?יענו אני פשוט מתעניין לא שאני מזלזל או משו חס וחלילה עשיתם עבודה

מממש מצויינת. אני מקווה לראות תוצאות.

דר"כ שמעתי שיש תמונות מאז שהתחלתם לאטום ת'אוטו, האם תוכל לפרסם בפורום?

אחרי שתניח קיט דלתות אחד תבין כמה זמן לוקח לפרק אוטו לרמויף כת בסיס , להניח יותר מ 40 מטר מרובע של Dynamat extreme , לבודד מערכות חשמל ולהקציף כל חלל שנשאר כולל קורות עליונות , חללים צדדים וכ"ו, לשייף את זה, לטפל בהתנפחויות , לאתר בעיות , לתקן ו ... זהו.

לגבי התמונות , בתקווה ביום ראשון , הם בחנות.

Leon Cupra 2009

פורסם

נשמע שהיה ממש יפה, פעם הבאה אני שמה גם אם לא יודע מה קורה.

בבקשה אני מאוד רוצה לראות תמונות.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אשכרה פול עבודה האהא?!?!?

אז מתי הכל יהיה מוכן, יענו המערכת והכל?

חודשיים , שלושה.

קח בחשבון שאנחנו מתפנים לאוטו הזה רק מדי פעם ... רכבי לקוחות מקבלים עדיפות כמובן.

ולגבי תמונות , עופר (Kicker) צילם תמונות במפגש וברגע שהוא יעביר אותם למחשב שלו נוכל להעלות קצת תמונות מהמפגש.

Leon Cupra 2009

פורסם
ולגבי תמונות , עופר (Kicker) צילם תמונות במפגש וברגע שהוא יעביר אותם למחשב שלו נוכל להעלות קצת תמונות מהמפגש.
למה לעלות קצת תמונות? תעלו את כולם . . .

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...