Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש נסעתי עם חברה שלי ברכב כשהיא נוהגת והיא עברה בטעות באדום וקיבלנו פלאש. קבלתי מכתב רשום מהמשטרה ״הודעה על ביצוע עבירת תנועה״ יש מצב שקיבלתי רק 10 נקודות ולא קנס?? כי זה הדבר היחיד שאני רואה בדף. בנוסף האם יש אפשרות להעביר את הנקודות עליה? זה לא נשמע טוב חחח אבל אני צריך את הרכב לעבודה והיא בכל מקרה בקושי נוהגת..

פורסם

כתבו מכתב למתנ"א שבו היא מודה, שהיא ביצעה את העבירה, ושהיא מוכנה לקחת את האחריות עליה. אתה יכול לבצע חיפוש בפורום, היו הנחיות ברורות לגבי למי, ואיך לכתוב מכתב שכזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אוקיי בתמימותי לא שמתי לב , למטה רשום

מובא בזאת לידיעתך כי הינך חשוד שעברת עבירת תעבורה כמפורט לעיל, לפיכך תקבל בהמשך הזמנה למשפט, וכתב אישום, או הזמנה לחקירה מה זה אומר בידיוק? הזמנה לחקירה או כתב אישום?!

זה לא נשמע טוב. לפי מה שאני יודע בביטוח יש כיסוי להוצאות במידה ומגישים נגדי כתב אישום..

פורסם

כנראה שמדובר במעבר באור אדום בנסיבות מחמירות כי רק על זה מדובר בעבירה של הזמנה לדין.

מעבר באור אדום שנרשם בעקבותיו דו"ח ברירת קנס גורר אחריו קנס של אלפייה + 10 נק'.

אם מדובר בנסיבות מחמירות אז מקבלים הזמנה לדין.

נסיבות מחמירות הן הימצאות רכב אחר שהגיע מכיוון אחר בצומת, סיכון הולך רגל או שלנהג יש הרשעה על אור אדום בשלוש השנים שקדמו למועד ביצוע העבירה.

האם ישנה תמונה בדו"ח שקיבלת?

האם אתה עונה לקריטריון של הרשעה על מעבר באדום בשלוש השנים האחרונות?

פורסם
כנראה שמדובר במעבר באור אדום בנסיבות מחמירות כי רק על זה מדובר בעבירה של הזמנה לדין.

מעבר באור אדום שנרשם בעקבותיו דו"ח ברירת קנס גורר אחריו קנס של אלפייה + 10 נק'.

אם מדובר בנסיבות מחמירות אז מקבלים הזמנה לדין.

נסיבות מחמירות הן הימצאות רכב אחר שהגיע מכיוון אחר בצומת, סיכון הולך רגל או שלנהג יש הרשעה על אור אדום בשלוש השנים שקדמו למועד ביצוע העבירה.

האם ישנה תמונה בדו"ח שקיבלת?

האם אתה עונה לקריטריון של הרשעה על מעבר באדום בשלוש השנים האחרונות?

ב-3 שנים האחרונות לא היה לי עבירת תנועה אחת. וגם לא לחברה שלי..

רשום לי בדף מס' תמונה אבל אין תמונה. זה היה בלילה ובמקום שאין הולכי רק כך שברוך ה' לא היה סיכון לאף-אחד .

במידה ולא עניתי לשום קריטריון מדובר על הזמנה לחקירה? ומה קורה שם?

פורסם

אין לך מה לפחד, מה כבר יכול להיות בחקירה?

ישאלו אותך מי נהג ברכב, תגיד חברה שלי ויזמנו גם אותה.

אחרי שהיא תודה שהיא נהגה ברכב ועברה באדום, ירשם לה דו"ח תעבורתי או שיתנו לה הזמנה לבימ"ש ושם יגזרו עליה עונש.

זה עדיף על לפגוש רכב אחר בתוך הצומת וזה לא סוף העולם.

בכל מקרה, רוב הסיכויים שלא תוזמן לחקירה אלא תישלח אליך הביתה הזמנה לדין.

דרך אגב, אמור להיות רשום בדו"ח סמל סעיף של העבירה לפיו ניתן לדעת במה מאשימים אותך.

פורסם
אין לך מה לפחד, מה כבר יכול להיות בחקירה?

ישאלו אותך מי נהג ברכב, תגיד חברה שלי ויזמנו גם אותה.

אחרי שהיא תודה שהיא נהגה ברכב ועברה באדום, ירשם לה דו"ח תעבורתי או שיתנו לה הזמנה לבימ"ש ושם יגזרו עליה עונש.

זה עדיף על לפגוש רכב אחר בתוך הצומת וזה לא סוף העולם.

בכל מקרה, רוב הסיכויים שלא תוזמן לחקירה אלא תישלח אליך הביתה הזמנה לדין.

דרך אגב, אמור להיות רשום בדו"ח סמל סעיף של העבירה לפיו ניתן לדעת במה מאשימים אותך.

סמל סעיף 6728

פורסם

אתה בטוח שזה סמל הסעיף?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדיוק.

חיפשתי בגוגל/ אינטרנט,

ובחוברת נוסחי האישום,

אין איזכור למספר הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בדיוק.

חיפשתי בגוגל/ אינטרנט,

ובחוברת נוסחי האישום,

אין איזכור למספר הזה.

ל'

מצאתי את זה באיזה אתר של עורך דין

6728

022 א

אי ציות לאור אדום בנסיבות מחמירות

10 נקודות

http://www.benisty-law.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%94%d7%99%d7%92%d7%94/

פורסם

לפי חוברת נוסחי האישום (חנ"א) יש שלושה סעיפים לנסיבות מחמירות וסמל הסעיף לאף אחד מהם אינו 6728.

נסיבות מחמירות - הולך רגל - סמל סעיף 6739

נסיבות מחמירות - רכב נוסף בצומת - סמל סעיף 6741

נסיבות מחמירות במידה ולנהג הרשעה קודמת על אור אדום - סמל סעיף 6742.

החנ"א שהסתכלתי בה היא מאפריל 2011. אולי משהו השתנה מאז.

פורסם

קח ממנה כבר עכשיו הצהרה חתומה בכתב שהיא נהגה ברכב שמספרו... בתאריך... ומבקשת להסב את הדו"ח על שמה,

עם צילום רשיון הנהיגה שלה.

היא לא צריכה להודות כבר עכשיו באישום, רק להצהיר שהיא נהגה ברכב בתאריך הנ"ל.

האישום יועבר אליה והיא תתמודד איתו. (בסבירות גבוהה חצי יום עבודה מבוזבז, 1000 שקל קנס ו10 נקודות)

לך תדע, אולי עד שתגיע ההזמנה למשפט כבר לא תהיו ביחד...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...