Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיפה פה זה שכולם אופטימיים פה , אני במקומך יורד מהעניין , עוד שלושים שנה סביר להניח שכל הערבים מסביבנו יזרקו אותנו לים ,

למה שלא תשקיע במקלט אטומי או ביכטה טובה ?:lol:

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה שיפה פה זה שכולם אופטימיים פה , אני במקומך יורד מהעניין , עוד שלושים שנה סביר להניח שכל הערבים מסביבנו יזרקו אותנו לים ,

למה שלא תשקיע במקלט אטומי או ביכטה טובה ?:lol:

יאכטה לא כ''כ משתלם אבל מקלט דווקא רעיון טוב :roll:

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

תחכה ל-2029 ותמצא רכב כזה באיביי.

רכישת רכב להקפאה במשך 17 שנה לא נראה רעיון טוב.

קח בחשבון שתצטרך לתחזק אותו במהלך השנים (שמנים, גומיות, עלויות אחסנה).

מה שכן כדאי להתחיל ללקט חלקי חילוף בפירוקיות ולשמור אותם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם זה למטרת רווח אז כדאי שתחשוב שוב, תצטרך בכל זאת לתחזק את הרכב ובנוסף מחיר הקנייה אתה תגיע להפסד לא קטן, גם אם זה למטרת שימור לעצמך זה לא יצא לך משתלם, בקיצור רד מהרעיון בסופו של דבר זה יהיה בור ענק שהיציאה ממנו תגרום לך להפסד ממש לא קטן.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אתם בטוחים שפה זה פורום אספנות? כנראה אספנות בולים, אם לשפוט לפי מרבית המגיבים פה.

רובכם שאלתם מדוע פות"ש רוצה לשמר יגואר S-TYPE לאספנות. והתשובה: מאותה הסיבה שכלב יכול ללקק לעצמו את הביצים. לאחד עושה את זה סוסיתא מתפרקת, לאחר אלפא רקובה שמפוצצת בטונות של חומר פחחים ושכולם מתלהבים ממנה משל נגעה בה סקודה פאביה, ולפותח השרשור בא על יגואר. תחיו עם זה.

אינני רואה כל טעם במרבית התגובות פה, שמנסות להיות פרקטיות. אם אתם כ"כ דוגלים בפרקטיקה, למה שלא תגרטו את מכוניות האספנות שלכם ותעברו לסוזוקי אלטו פרקטית, חסכונית וכנראה גם בטיחותית יותר? ממתי תחום האספנות, ובעיקר אספנות הרכב, הפך להיות דבר פרקטי? אני לתומי חשבתי תמיד שמדובר במשהו אמוציונלי, אבל כנראה שזה רק אני.

נראה שלאנשים קל יותר להעביר ביקורת על הזולת מאשר להתבונן מה קורה בחצר האחורית שלהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי אם תעמיד את הרכב מכוסה בתוך מבנה או מחסן סגור תוכל עוד 17 שנה למלא דלק להחליף צמיגים ולנסוע לשלום.

אין צורך בהכנה מיוחדת לפי דעתי. אני קניתי רכב שעמד מתחת לעץ במשך 10 שנים והניע בקלות.

שוב אני אומר מבנה סגור עדיף מכיסוי או סככה וזו בעיה לא קטנה להקצות מבנה כזה ל 17 שנה.

פורסם
לדעתי אם תעמיד את הרכב מכוסה בתוך מבנה או מחסן סגור תוכל עוד 17 שנה למלא דלק להחליף צמיגים ולנסוע לשלום.

אין צורך בהכנה מיוחדת לפי דעתי. אני קניתי רכב שעמד מתחת לעץ במשך 10 שנים והניע בקלות.

שוב אני אומר מבנה סגור עדיף מכיסוי או סככה וזו בעיה לא קטנה להקצות מבנה כזה ל 17 שנה.

הבעיה ברכבים האלו היא כל האלקטרוניקה והמחשוב שמאוד רגישים וכשל באחד מהרכיבים הללו יכול בקלות להשבית

את הרכב הזה.

ברכבים ישנים נטולי מחשוב מתקדם זה לא בעיה להניע כמובן אם המנוע אינו תפוס, מחליפים שמן,נוזל קירור,צינורות,דלק טרי ופלגים

עם חוטי הצתה והרכב מניע כמו גדול.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
הבעיה ברכבים האלו היא כל האלקטרוניקה והמחשוב שמאוד רגישים וכשל באחד מהרכיבים הללו יכול בקלות להשבית

את הרכב הזה.

ברכבים ישנים נטולי מחשוב מתקדם זה לא בעיה להניע כמובן אם המנוע אינו תפוס, מחליפים שמן,נוזל קירור,צינורות,דלק טרי ופלגים

כן אבל ברכב כזה בשנים האלו החלקי פח עברו טבילה וסוג של גלוון כך שכיסוי בלון די מיותר לדעתי, חלודה ורקבונות לא יהיו בטוח,

יכולה להיות בעיה של עכברים שיכרסמו לך ריפודים וחוטי חשמל וכדומה...

(בעיה למנוע מהם להכנס ... הם חודרים לרכב מפתחים מאוד קטנים ויכולים גם לכרסם כיסוי בלון , מה גם שגם לכיסוי בלון עצמו יש בלאי.)

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

את הרכב הזה.

יש אלמנט מסויים של סיכון אבל לפי דעתי לא תהיה שום בעיה עם הציוד הגלקטרוני

דרך אגב הרכב שעמד 10 שנים היה מרצדס משנות השבעים עם הזרקה אלקטרונית עם מחשב פרימיטיבי.

פורסם

הכי פשוט,

לנסוע עם הרכב 500 קמ בשנה עם תחזוק ברמת חברה, מה שמתקלקל להחליף. טסט כמובן בשביל זה

ולעמוד לא ליד ים ותחת מבנה עדיף מחסן.

בהצלחה.

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם
כן אבל ברכב כזה בשנים האלו החלקי פח עברו טבילה וסוג של גלוון כך שכיסוי בלון די מיותר לדעתי, חלודה ורקבונות לא יהיו בטוח,

יכולה להיות בעיה של עכברים שיכרסמו לך ריפודים וחוטי חשמל וכדומה...

(בעיה למנוע מהם להכנס ... הם חודרים לרכב מפתחים מאוד קטנים ויכולים גם לכרסם כיסוי בלון , מה גם שגם לכיסוי בלון עצמו יש בלאי.)

כמה שאתה צודק , אצלי בסוסיתא בשנים שהרכב עמד כרסמו עכברושים , לא עכברים את גומיית ידית ההילוכים וחדרו לרכב . מזל שהם לא היו רעבים והביאו אגוזים מבחוץ ולכן לא גרמו נזק משמעותי. מהריח והגועל שטפתי את פנים הרכב בלחץ מים והחלפתי את ריפודי כל הרצפה והכסאות.

אריק

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

אתם בטוחים שפה זה פורום אספנות? כנראה אספנות בולים, אם לשפוט לפי מרבית המגיבים פה.

רובכם שאלתם מדוע פות"ש רוצה לשמר יגואר S-TYPE לאספנות. והתשובה: מאותה הסיבה שכלב יכול ללקק לעצמו את הביצים. לאחד עושה את זה סוסיתא מתפרקת, לאחר אלפא רקובה שמפוצצת בטונות של חומר פחחים ושכולם מתלהבים ממנה משל נגעה בה סקודה פאביה, ולפותח השרשור בא על יגואר. תחיו עם זה.

אינני רואה כל טעם במרבית התגובות פה, שמנסות להיות פרקטיות. אם אתם כ"כ דוגלים בפרקטיקה, למה שלא תגרטו את מכוניות האספנות שלכם ותעברו לסוזוקי אלטו פרקטית, חסכונית וכנראה גם בטיחותית יותר? ממתי תחום האספנות, ובעיקר אספנות הרכב, הפך להיות דבר פרקטי? אני לתומי חשבתי תמיד שמדובר במשהו אמוציונלי, אבל כנראה שזה רק אני.

נראה שלאנשים קל יותר להעביר ביקורת על הזולת מאשר להתבונן מה קורה בחצר האחורית שלהם.

eran lanski

חבר מס- 14084

• תוכן חדש...