Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בן 24, רווק (עם חברה בלי ילדים בזמן הקרוב)

אני מחפש לקנות רכב יד שנייה, כי להפסיק ולממן את הליסינג

חשוב לי שנתנון כמה שיותר גבוהה, ואמין (הכי חשוב לי), כמובן שצריכת דלק רק תעזור

הכיוון שלי הוא לנסר 2007 או אימפרזה 2006

רציתי עצות, אולי כיוונים חדשים...

תודה

פורסם

אני לא מוצא סיבה לרכוש בתקציב שלך רכב סדאן/משפחתי. רכב סופר מיני מודרני יכול לספק את כל צרכיך, בפחות כסף (או בשנתון יותר גבוה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תקציב עד 35,000

לרוב אני אסע בו לבד לפעמים על חברה (הבעיה שאני 1.85 ולא נכנס לכל ה"מיני" או ה"סופר מיני")

רוב הנסיעות הן עירוניות (פ"ת-תל אביב) בציר ז'בוטיסקי

צריך תא מטען בינוני

פורסם

אני אותו גובה כמוך ונכנס בקלילות לרכבי מיני (עם חברים).

ומן הסתם גם לסופר מיני, חושב שזה סגמנט שיתאים לצרכים שלך מאוד.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מצטרף למשני הכיוון.

שים לב שבהרבה מקרים, אם לא ברובם רכבי המיני והסופר מיני גבוהים מהמשפחתיות (במיוחד מהמשפחתיות המיושנות שציינת) ולא תהיה לך שום בעיה.

לי נראה שדייהטסו סיריון תמלא את צריכך טוב מאוד, היא מרווחת מבפנים, קטנה מבחוץ, יש לה מטען סביר, חסכונית בהרבה מלנסר/אימפרזה וגם נפוצה ואמינה.

עוד אופציה היא יונדאי גטס שהיא פחות נוחה לטעמי וכנראה מעט צמאה יותר, ואם בא לך להתפנק אז רנו קליאו 3 תהיה נוחה ובטוחה יותר אבל תצרוך יותר דלק ותמיד יהיה את הספק של קניית רכב צרפתי (שלי אישית אין שום בעיה איתו).

פורסם

אימפרזה B3 לא מומלצת בעליל-אין בה שום דבר טוב.

הלאנסר קלאסיק אופציה לא רעה-פשוטה אמינה וזולה.

יש במחירים האלה גם קיה ריו ויונדאי אקסנט יוצאות ציי רכב.

גם אני נוסע לבד ולא סובל רכבי מיני-זה אינדיוידואלי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש אנשים גבוהים ממך שיושבים בפיאט פונטו ספייס\גרנדה. הכל עניין של עיצוב.

יש מכוניות שעל הנייר אמורות להיות משפחתיות ומרווחות ובפועל בגלל עיצוב דפוק צפוף לך בפנים.

יש מכוניות שמעוצבות היטב ואפילו שהן קטנות יותר, אתה תרגיש בהן תחושה של מרווח.

פורסם

לא מתלהב בשום צורה מהעיצוב של הסיריון

היא נראית כמה קופסה מרובעת עם 4 גלגלים

אני מסכים שהיא אמינה (אבל מבחינתי משדרת סבתא בכל צורה אפשרית)

אולי עוד משהו שלא חשבתי עליו?

מצטרף למשני הכיוון.

שים לב שבהרבה מקרים, אם לא ברובם רכבי המיני והסופר מיני גבוהים מהמשפחתיות (במיוחד מהמשפחתיות המיושנות שציינת) ולא תהיה לך שום בעיה.

לי נראה שדייהטסו סיריון תמלא את צריכך טוב מאוד, היא מרווחת מבפנים, קטנה מבחוץ, יש לה מטען סביר, חסכונית בהרבה מלנסר/אימפרזה וגם נפוצה ואמינה.

עוד אופציה היא יונדאי גטס שהיא פחות נוחה לטעמי וכנראה מעט צמאה יותר, ואם בא לך להתפנק אז רנו קליאו 3 תהיה נוחה ובטוחה יותר אבל תצרוך יותר דלק ותמיד יהיה את הספק של קניית רכב צרפתי (שלי אישית אין שום בעיה איתו).

• תוכן חדש...