Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספטמבר אני טס עם ההורים לגרמניה, השכרנו כבר פאסאט (שאגב לא מצוין איזה סוג מנוע יש לה, איך אפשר לבדוק? או לבקש דיזל?)

בכל מקרה אנחנו נוחתים בשדה התעופה של מינכן, הטיול מוגבל לאיזור הדרומי של גרמניה, בוואריה והסביבה, הבנתי שיש מוזיאון פורשה ומרצדס בשטוטגארד, היער השחור מקום מאוד יפה שחובה לבקר בו וחוץ מיזה הידע די אפסי וכרגע יש לנו קצת יותר מחודש לתכנן את המסלולים שלנו.

אבא שלי ואני חולי רכב ואשמח בעיקר לדברים שקשורים, אבל גם אם יש לכם המלצות על סתם מקומות עם נופים יפים ושכיף לנהוג בהם אני אשמח!

לא היינו בגרמניה מעולם, אז כל דבר יעזור, גם טיפים כללים, תודה!

מבטיח לצלם הרבה :lol:

פורסם

שבוע זה לא הרבה זמן.

קרא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2290256#post2290256

אם תעשה את שלושת המוזיאונים BMW, מרצדס ופורשה יחד עם ביקור במפעלים של מרצדס ו-BMW, אתה בקלות יכול לסגור חמישה ימים.

בתוך הערים אין צורך ברכב. אם במרבית הזמן תהיו בתוך העיר, אני ממליץ לבטל את ההזמנה.

היער השחור הוא איזור ענק ומהמם. לא צריך כיוון מוגדר כשאתה נוסע שם, סיכוי סביר שהאטרקציות ממילא כבר ימצאו אותך בעצמן.

אפשר לשקול ביקור במוזיאון הפתוח בעיירה גוטך: http://en.vogtsbauernhof.org/

וכאן תוכל להתרשם קצת מהמוזיאון של BMW: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431089

ועוד המלצה אחרונה: אומנם לא אטרקציה מוטורית, אבל במרחק של כחצי שעה נסיעה ברכבת ממינכן שוכן מחנה הריכוז דכאו. אני ממליץ בחום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטרף להמלצתו של אלעד.

------------------------------

קבוצת תיירים יהודים נוסעים ממינכן לדכאו. לא רחוק מדכאו, בכפר ציורי, האוטובוס מתקלקל.

נהג האוטובוס יוצא החוצה ומגלה כי המנוע שבק חיים. מה עושים? הנהג החליט לפנות לאחד מתושבי האיזור ולבקש עזרה.

ניגש לאחד הבתים ומצלצל בפעמון.

- נהג: שלום רב,

אני מסיע קבוצת יהודים לדכאו והאוטובוס שלנו התקלקל. האם תוכל לסייע לנו בדבר מה?

- תושב: מממ...אני לא יודע, אתה אומר שמדובר על קבוצה שלמה. זה הרבה אנשים.

- נהג: אולי בכל זאת יש משהו שתוכל לעשות?

- תושב: אני בספק, אתה מדבר על קבוצה גדולה, כל מה שיש לי בבית זה מיקרוגל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אשתי כל פעם צוחקת כשהיא לובשת את החולצה שקמתה בדכאוי (מה לעשות, עיירה שקטה שנתנה את שמה למחנה הרכיוז).

מתן - עצתי - אל תבזבז יותר מדי זמן על "חוויות מוטוריות". אתה נוסע במסגרת משפחתית ויש גם לשאר בני המשפחה רצונות שלהם.

"דרום גרמניה" זה איזור עצום, תביא בחשבון שרק שטח היער השחור הוא בערך 2/3 משטח מדינת ישראל.

אני אחזור על המלצה שהמלצתצי כבר עשרות פעמים בפורום: קבעו לכם תא שטח ותיירו אותו ביסודיות. אם הבסיס שלהכם במינכן הקדישו לה 3 ימים (ובתוך זה אפשר לשלב את מוזיאות BMW, הפארק האולימפי ואצטדיון אליאנץ - שקרובים זה לזה), Deutsches Museum שהוא מוזיאון מדע עצום עם פרק נכבד המוקדש לתחבורה ופארק הסרטים שבו יש הצגת פעלולים שכוללים גם פעלולים מוטוריים, קצת מוזר לראות BMW בתלבושת של רכב של שריף אמריקאי.

את יתר הימים להקדיש לאיזור מינכן (רדיוס של 100-150 ק"מ, בחירת היעדים לפי נושאי עניין ומזג האויר.

אם תבחרו ביער השחור שכחו ממינכן - כאמור, מדובר בשטח עצום עם עוד כמה אתרים מעניינים יחסית קרוב אליו. אם המשפחה תבחר להתרכז בו אשמח לתת עצותי. תביאו בחשבון שהנסיעה מנמה"ת של מינכן ליער השחור היא בין 300-500 ק"ח לכל כיוון, וכי הכבישים בתוך היער השחור הם כבישי הרים שלעומתם כבישי הגליל הם אוטוסטראדות, כך שמדובר בנסיעה ארוכה ודי מתישה שתגזול לפחות חצי יום בכל כיוון, ואם אביך אינו מורגל בנהיגה באירופה (וגרמניה בפרט) גם יותר, עד שתתרגלו לכללי הנהיגה השונים משלנו והנוקשים מאד.

לגבי הרכב - מובטח לכם רכב מקבוצה מסויימת, לא דגם מסויים. למשל - לפני 4 שנים הזמנתי פסאט סטיישן וקיבלתי פורד מונדיאו (נהדר). שנה אח"כ הזמנתי מונדיאו וגם קיבלתי כזה, אבל כיון שהיתה בו תקלה הוא הוחלף לפיג'ו 5008 (פנינה הנדסית, רכב עם טביעת רגל של מאזדה 3 ונפח פנימי של קרון רכבת).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוגוסט האחרון נהגתי עם האשה במגאן קבריולה מקלן למינכן בדרכים כפריות, ציוריות ולכאורה כ"כ פסטורליות.

תארו לכם את השוק שלי ושל האשה כשנעצרנו בקירבת מינכן בבית קפה ופתאום ראינו שהוא נקרא "דכאו קפה" ושאנחנו במרכז העיירה דכאו :? ישר ברח לנו החשק לקפה!

לפותח השרשור, רק בכדי שלא תתאכזב בשדה התעופה של מינכן, שכרתם רכב מקטגוריה אשר מיוצגת ע"י הפסאט אבל אין שום התחייבות שתקבל דווקא פסאט.

אם תיכנס לאתר הגרמני של חברת ההשכרה שממנה שכרתם, תוכל להתרשם איזה דגמים אחרים נמצאים בקטגוריה הזו.

מה שלא תראה שם, זכור שזה איזה הגרלת לוטו ולא תוכן להזמין רכב ספציפי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה מתכנן להיכנס לאחד ממפעלי הרכב ממליץ לך כבר מעכשיו להזמין מקום שם

בזמנו הצלחנו להתארגן על כניסה למפעל מרצדס אבל בפורשה לא נתנו בגלל שלא שמרנו מקום מראש

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

תודה רבה על ההמלצות, עזרתם לי מאוד.

sperial לקחתי לתשומת ליבי את כל מה שאמרת, כנראה שזה באמת מה שנעשה, אבל כמו שאמרתי לך, אני ואבא שלי אוהבים את התחום המוטורי, אמא שלי גם בעד, ככה שאין בעיה שנרכז חצי מהטיול ואפילו יותר בעיקר באטרקציות מהסוג הזה.

dinnnn - היכן ניתן לשריין מקום למפעלים?

אגב מה הכי גרוע שאני יכול לקבל פה:

http://www.ofran.co.il/894-he-sr/Ofran.aspx?Language=HE&countryID=54&pickupIataId=339&pickupDate=03/09/2013&pickupHour=10:00&dropIataId=339&dropDate=10/09/2013&dropHour=10:00&driverAge=55&ofranCarGroupId=40&country=Germany&pickupLocation=Munich%20Airport&dropoffLocation=Munich%20Airport&carType=Midsize/Standard

אם הזמנתי את הדגם עם הGPS?

פורסם

תביא בחשבון ששטוטגרט (ולא שטוטגרד) סמוכה לפינה הצפון מזרחית של היער השחור, כך שאם אתם בוחרים באיזור זה תוכלו להקדיש לה יום - יומיים. אני פספסתי את האופציה כיון שתכננתי את הביקור לדרך חזרה מהיער השחור למינכן ביום ב', ולא שמתי לב שזה היום שבו מרבית המוזיאונים סגורים.

נסיעה ממינכן לשטוטגרט היא עניין של כ-250 ק"מ (תלוי איפה אתם לנים, הקפת מינכן עצמה זה עניין של כמה עשרות ק"מ), כך שאם אנכם לנים באיזור תבזבזו הרבה מאוד זמן באוטובאהן, לפחות 6 שעות הלוך ושוב. לא בלתי אפשרי אבל מתיש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם כבר מזכירים את שטוטגרט, מעבר לעניינים המוטוריים, גן החיות וילהלמה הוא אחד המדהימים שביקרתי בהם אי פעם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא חוויה מוטורית, אבל אם כבר מגיעים עד לבאווריה, אסור לפספס את טירתו של המלך לוודיג השני - אחד מפלאי העולם המודרניים.

זו בין האטרקציות הכי פופולאריות שם באזור ואחד המבנים המוכרים ביותר שיש. כשהייתי שם, נכסנו עם הקבוצה הראשונה על הבוקר ומאחורינו כבר היה תור של 150-200 אנשים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תכינס לאתרים שלהם תחפש על הביקורים אם לא תמיד ניתן לשלוח מייל עם התאריך

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...