Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הדאבל דין מהדגם הנ''ל ואני לא מצליח לראות קליפים וכיוצא בזה.

אשמח לעזרה בנושא ...

ניסיתי לקדד לפורמט של AVI MP4 WMV אבל כנראה שאני מפספס משהו..

פורסם

עשיתי קצת חיפוש ומשום מה זה ניראה שהמכשיר שלך מקבל סרטים רק מאייפוד בעיקר בעזרת כבל

תכנס לפה http://www3.jvckenwood.com/english/car/ipod/ipod_models.html

תראה עם איזה מכשירים הוא עובד

וזה הכבל המדובר

http://www.ebay.com/itm/IPHONE-IPOD-CABLE-FOR-JVC-KW-AVX820-KW-AVX815-KW-AVX816-KW-AVX824-KW-AVX825-/110887549448

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

פורסם

כן את הטבלה הזאת גם ראיתי אבל לא הנחתי שאני אמור להיות תלוי באייפד...

אין דרך בלי אייפד?

להוריד לדיסק און קי או כרטיס זיכרון או דיסק ??

פורסם

זה ניראה שלא..

הוא קורא דיסקים של DVD?

אם כן תנסה לקחת דיסק DVD ולצרוב עליו סרט אבל בצריבה מיוחד של סרטים לא סתם כיאלו לזרוק על דיסק אם הבנתה למה אני מתכוון?

עריכה:עדיף שתנסה לצרוב בדרך שאמרתי לך קובץ MP4 כי בדרך כלל רב המכשירים שלי יצא לראות תומכים בפורמט הזה

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תופעה מעצבנת ביותר, הרבה דגמים חדשים (לא רק של JVC, ראיתי גם אלפיין עם התנהגות דומה) מנגנים סרטים רק מDVD.

גם אם זה DIVX שבאופן תיאורטי אין שום מניעה לנגן אותו מהUSB-

עדיין, הUSB מוגדר לאודיו בלבד.

כנראה יש פה עניין של תשלום תמלוגים נוספים לDIVX? לא ברור...

• תוכן חדש...