Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי, כזכור לי גם אתה נוהג בשמאלי לאט (לא משנה אם אתה על 140, אם יש מישהו מהיר ממך) ודופק ברקסים לכאלו שלוחצים עליך לזוז מהנתיב בכביש החוף (אין דבר יותר מסוכן ומרתיח מזה!), אז לא עדיף קודם ללמד את עצמך ?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אל תוציא דברים מההקשר שלהם.

במקרה שהיה לפני שנתיים-שלוש בערך, היינו כולנו בהאצה אחרי שהיה פקק. של רבע שעה בגלל עבודות בכביש. אני האצתי במסלול השמאלי ובמסלול לידי היו גם רכבים שהאיצו (אבל יותר לאט ממני).

האידיוט שהיה מאחורי פשוט רצה להמשיך להאיץ גם אחרי שהגענו למהירויות הרבה יותר גבוהות אבל לא הייתה לי האפשרות (וגם לא סיבה) להאיץ יותר וגם לא לזוז, אז הראיתי לו את האור של הבלמים כדי שיפסיק להדבק לי לתחת על 140 קמ"ש.

אם לא הייתי עושה את זה, הוא היה פשוט נכנס בי. כי הוא המשיך להאיץ בלי להתייחס לזה שאני שם.

ואם אתה יכול למצוא את השרשור המדובר, אשמח לקרוא אותו.

פורסם

זכור לי את זה מתואר קצת אחרת (ממש לא הולך לחפש), בכל אופן, גם פה האידיוט היחידי זה אתה, אתה בשמאלי מפריע למהירים ממך ודופק להם ברקסים במהירות גבוה (מה שיכול להוביל לתאונה), צריך להוריד אותך מהכביש רק על החוצפה הזאת.

פורסם

אין הבדל, הוא יכול להבהל ולרדת לבלימת חירום שתגרום לאיבוד שליטה או בכניסה של רכב הבא מאחוריו.

רשמת שיצאת לעקיפה של שיירה ב140, ואז הגיע סקודה מאחוריך והתחילה להבהב לך.

יצאת לעקיפה לא מתוכננת כמו שצריך (כנראה בגלל שאתה נוהג גרוע מאבא שלך) , הבהלת נהג ממהר (זכותו) ועוד הוצאת את כולם אידיוטים ?

פורסם

רוב הסיכויים שגם אם תעיר לו זה לא באמת יעזור. אם ככה הוא נוהג זה לא מה שישנה. תנסה אתה לנהוג תגיד שאתה רוצה לנהוג או שתיכנס ישר למושב הנהג ותנהג אתה.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
אין הבדל, הוא יכול להבהל ולרדת לבלימת חירום שתגרום לאיבוד שליטה או בכניסה של רכב הבא מאחוריו.

רשמת שיצאת לעקיפה של שיירה ב140, ואז הגיע סקודה מאחוריך והתחילה להבהב לך.

יצאת לעקיפה לא מתוכננת כמו שצריך (כנראה בגלל שאתה נוהג גרוע מאבא שלך) , הבהלת נהג ממהר (זכותו) ועוד הוצאת את כולם אידיוטים ?

תגיד, אתה נורמלי?

היינו בפקק!

שני הנתיבים עמדו מלאים בעצירה מלאה במשך כמה דקות!

אין פה עקיפה ואין יציאה לעקיפה.

על מה אתה מדבר בכלל?

פורסם

זה היה דיון על ערסים, אז ההודעה הראשונה קשורה לערסים.

אם כשאני על 140 בכביש החוף אתה נצמד אלי עם סקודה סופרב ומהבהב לי שאזוז כי זה לא מספיק מהר בשבילך, אתה ערס! (וחבל שלא בלמתי לבן זונה הזה, שיילחץ קצת).

ואללה, מסתבר שלא בלמתי לו אפילו, דווקא הייתי מנומס.

כי היו בנתיב לידי בערך 20 רכבים ולא הייתה לי אפשרות לזוז מהנתיב.

זו לא הייתה היתקעות בשמאלי כי אני שונא אנשים כאלו.

לא הייתה לי אפשרות לעבור נתיב גם כי היו המון רכבי בנתיב הימני עם מרחק של פחות מרכב אחד ביניהם.

אני לעולם לא אהבהב למישהו כשהוא באמצע עקיפה, אבל לא תהיה לי בעיה לעשות זאת כשהוא מסיים אותה. אם הוא לא יכול לעבור נתיב, הוא לא יכול לעבור נתיב!

כמו שאמרתי, זו הייתה נסיעה צפופה עם המון רכבים והוא לא יכול לצפות לנהוג על 140 ועוד להתעצבן שאני לא מאיץ יותר.

הוא הבהב לי עם האורות בלי הרף וגם צפר.

וכל זה אחרי שמשהו כמו קילומטר לפני זה היינו תקועים שעה בפקק כי איזה אידיוט החליט שהוא נכנס בכמה רכבים והורג את עצמו.

אני לא הולך לאמץ רכב משנת 91' עם יותר מ140 קמ"ש, שגם זה לא משהו שאני עושה כל יום.

יותר ברור?

זה היה הדיאלוג בינינו אז.

יצאתי מפקק, היינו עדיין בהאצה והוא התעצבן על זה שאני מפסיק להאיץ במהירות הרבה יותר מהמותר ואין לי אפשרות לעבור נתיב כי הוא מלא ברכבים אחרים.

פורסם

אם אתה לא מרגיש במקום להעיר לו או שאהוא לא מוכן לשמוע אותך ה'צעיר' אז אולי לצד ג הוא יהיה מוכן לשמוע

בפעם הבאה שהוא בארץ ( אם זה באזור היום הולדת שלו עוד יותר טוב ) תקנה לו מתנה קורס נהיגה מתקדמת שמדריך מדופלם ייתן לו את ההערות אולי למדריך הוא ייתן יותר קשב

• תוכן חדש...