Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגם אם לא רוצים להיות "מהדרין", מה הבעיה של אנשים לעשות הכנות בבית לפני הטסט ולא לתת לטסטר אפשרות להכשיל אותך? (פח, נורות, אפוד, איתותים, מגבים וכו...)

מחזק!

למה אנשים לא עושים סיבוב מסביב לאוטו ובודקים ? לא חבל להפסל ולשלם 30+ ש"ח (אם אני זוכר נכון) על טסט נוסף בגלל נורת לוחית זיהוי שרופה?

פורסם
בקשר ללוחיות רישוי - בגלל שכמעט כל טסט שולחים אותך להחליף - פשוט צובעים את הספרות בלורד שחור לפני הטסט.

מניסיון, זה לא תמיד עוזר. הם בודקים גם אם "הצהוב" בלוחית הרישוי דהוי.

מודה, גם אני נפלתי בפח ולא ידעתי על החוק, ונאלצתי להחליף את לוחיות הרישוי במקום.

פורסם
זאת לא הייתה בדיחה? איך זה בכלל חוק? איך דבר כזה אושר? זאת פגיעה חד-משמעית בזכויות של חופש אדם. איזו זכות יש לממשלה לחייב אותי לשים פח באוטו?

אין פה טענה של בטיחות וכו'.

אסור לזרוק אשפה החוצה מהרכב - בוקי כבר ציין זאת.

מותר לך לזרוק את הזבל על רצפת הרכב. זו זכותך אם אתה נהנה מזה.

לכן פח ברכב בנוסף על היותו מעוגן בחוק, הוא גם שימושי.

alfa 156 2.5.

פורסם

"פח אשפה"

יכול להיות שקית שממוקמת על גב המושב (דרך משענת הראש).

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
אני גם לא מבין מה הבעיה לעשות יום לפני בדיקה קטנה לנורות ולציוד שחייב להיות ברכב.

על לוחית הרישוי כמו שצויין כאן, לעבור עם טוש שחור, ולפחות את הפינה הזו סגרתם.

לגבי הדרישה החד משמעית לגבי נורות אני מסכים, אין כאן מקום לויכוח, וגם אין שום בעיה

לבדוק את זה באותו רגע. לגבי לוחית רישוי, חבל שמכוני רישוי ממשיכים לנצל את זה,

ויודעים ש 99% מהאנשים יחליפו בלי להתווכח.

אני עשיתי בדיקה בבוקר של הטסט, לגבי כל הנורות וכל הציוד. הלוחיות לדעתי היו בסדר גמור. ככשאלתי אגב הבוחן אמר לי דווקא שהצהוב שחוק... אז מה לעבור גם עם צבע גועש צהוב??! :-P

ואגב שוב, לא התלוננתי לגבי הכשלה על נורות, אלא על הסיטואציה שכל חמשת הראשונים שהגיעו בבוקר למכון נשלחו לתיקון.

פורסם

איזה טוש יעזור ל״צהוב״ ? ;-)

הצהוב הוא מחזיר אור, ואם דהה אז הוא כבר לא יחזיר את האור כמו שצריך, ולכן דורש החלפה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אבל כל הכיף זה לזרוק לכלוכים מהחלון :cry:

אתה מטריל או רק טיפש ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
כן. חייב להיות פח אשפה.

אבל לא תמיד בודקים את זה.

מה לגבי רכבים דו-מושביים כדוגמאת מיאטה? מאפרה יכולה להחשב כפח?

פורסם

:xהאם ידוע לכם אם מישהו הלך לבג"ץ על החוק חובת פח אשפה?

לדעתי חוק כזה לא ישרוד בחינת בג"ץ.

בטח לא היה כוח או כסף לזה ...

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם
:xהאם ידוע לכם אם מישהו הלך לבג"ץ על החוק חובת פח אשפה?

לדעתי חוק כזה לא ישרוד בחינת בג"ץ.

בטח לא היה כוח או כסף לזה ...

לך על זה.

אל תשכח לעדכן..

פורסם

אני העברתי שם כבר שלושה רכבים ואני מאוד מרוצה מהשירות!

לפני שלושה חודשים הייתי עם הקורולה של אחותי, שנת 2004, הבוחן העיר שהלוחית שלי לא תקינה (היה חסר צבע על אחד המספרים)

אבל ציין שאני לא צריך לוחית חדשה אלא רק לעבור עם טוש שחור.

אתמול הייתי עם הגולף שלי, הגעתי ב- 8:10 בבוקר, יצאתי תוך פחות מעשר דקות ללא שום בעיה.

-רן

• תוכן חדש...